#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Harika bir yedek olur , ama asla fazlası olamaz.

Kesinlikle

Eğer şampiyonluk kaçarsa yada yarın yenilirsek ve golleri kaçırırsan bu takımda işinin olacağını sanmıyorum..

İlkonbire seninle başlamaktansa Aydın'ı koyar Elmander'i tek forvet oynatılması gerekiyor bence..2. yarı gol sıkıntısı çekersek oyuna alınabilir..

geldiginden beri çok katkisi oldu, kötü de oynamiyor ama çok gol kaçiriyor

Şansmıdır nedir tüm pozisyonlarda buna denk geliyor.

Necati'nin bonservisi alınmasın yaoacagını yaptı, tesekkurler Amtalya'ya geri dönsün, kalırsa görün seneye vasat altı bir performans ortaya koyacak, gazla bir verim verdi, son barutunu kullandı Necati bu kadar pili bitti. Sercan oynasa daha iyi Necati yerine, en azından hızlı. Tunay Torun'u alırız Berlin düşerse.

Necati'nin bonservisi alınmasın yaoacagını yaptı, tesekkurler Amtalya'ya geri dönsün, kalırsa görün seneye vasat altı bir performans ortaya koyacak, gazla bir verim verdi, son barutunu kullandı Necati bu kadar pili bitti. Sercan oynasa daha iyi Necati yerine, en azından hızlı. Tunay Torun'u alırız Berlin düşerse.

necatiyi eleştirebilirsin eyvallah da sercan nasıl daha iyi daha hızlı sercan cacık olmaz necati iyi kötü azmiyle oynadı sercanla kıyaslanmayı haketmiyor

Yıllar sonra döndüğün takımın için son maçta bütün gücünle savaş Necati zaten yaptıklarınla kendinden beklenenleri aştın artık son maç geldi haydi aslan bu şampiyonluk bizim.

Mükemmel bir transfer oldu bence Necati.Burak'dan da Pektemek'den de Sow'dan da daha yararlı bir forvet.

Sene başında takımda olsaydı banko 25 gole ulaşmıştı şimdi.

Seneye CL'de tecrübesiyle çok daha faydalı olacağını düşünüyorum kendi adıma.

beşiktaş macında oynamadı. bu maca dinlenmiş cıkacak. ben ondan goller bekliyorum. golde demiyorum.

Elmander taç kullandığında topa hareketlenmediğine ve Elmandere bağrınmasından beri çok düştü gözümden,, Sahaya yüreğini veren bir Necati yok sanki,, Geri dönmesi gerek,, Fenerbahçe maçında oynarsa tek güvenim deplasmanda iyi olması.

Bjk maçında dinlendiği için daha diri çıkacaktır inş son vuruşlardaki şu beceriksizliğini ( yada şanssızlığını ) bu sefer yener

Sezon başından beri bu takımda olsa min 20 golü vardı.

Bu adamı eleştirip,Elmander'i korumak akla,mantığa sığmıyor. Adam gol pozisyonuna giriyor en azından.

Elmander'in sene başından beri girdiği gol pozisyonuna Necati 3 maçta girdi. Atamaması ayrı bir eleştiri kaynağı.

Elmander ile kıyaslandırılması yanlış.Tamamen farklı tipte oyuncular.

Gerçi Elmander ne tip olduğu belli değil. Forvet aldık ön libero çıktı.Koşuyor,mücadele ediyor diye efsane oldu adam. :ka21:

Velhasıl kelam Necati seneye iyi bir alternatif olacaktır.

Bu adamı eleştirip,Elmander'i korumak akla,mantığa sığmıyor. Adam gol pozisyonuna giriyor en azından.

Elmander'in sene başından beri girdiği gol pozisyonuna Necati 3 maçta girdi. Atamaması ayrı bir eleştiri kaynağı.

Gerçi Elmander ne tip olduğu belli değil. Forvet aldık ön libero çıktı.Koşuyor,mücadele ediyor diye efsane oldu adam. :ka21:

Kıyaslama yanlış demişsin de sen de bir dünya kıyaslamışsın :)

Kıyaslama yanlış demişsin de sen de bir dünya kıyaslamışsın :)

''Yerli Elmander'' denmesi kızdırdı. Bende farklı tip oyuncu olduklarına dair bir örnek verdim.

Hepsi bu. :ka21:

Sanırım ''kıyaslama yanlış'' yerine ''birbirlerine benzetilmesi yanlış'' yazmam lazımdı.

Gerçi ne demek istediğim belli oluyor. :ka21:

Peki güzel kardeşim, Elmander'in oynamadığı maçlarda rakibin bizim orta sahayı daha kolay geçmesine ne diyeceksin ?

Elmander golcü değil zaten, bunu gelmeden önce de biliyorduk. Ama muhteşem bir oyuncu bizim için. Gol yollarındaki yetersizliği kendi sorunu değil, eskiden de çok gol atmıyordu. Bunu kariyer rekorunu bizle egale edebilmesinden anlıyoruz. Asıl sorun "golcü" almayanda. Elmander hep "golcü" futbolcuların yanında oynamıştır, golcü olarak değil.

Elmander'in sene başından beri girdiği gol pozisyonuna Necati 3 maçta girdi..

pozisyona girememesi elmanderle alakalı değil tamamen necatiyle alakalı

barosla birlikte 8 maçlık seride 4 farklı maçta gol atarken girdiği tonla pozisyon ve yaptığı asistleri saymaya lüzum yok

necatiyle oynayan elamnder ise yaklaşık 15 maçtır sadece bjk g.antep ve fener filelerine yollamış girdiği pozisyonda yok denecek kadar az

elmanderin partneri necati olamaz en az elmander kadar yırtıcı ve ondan daha fazla golcülüğü olan biri

bkz.baros

oldumu netice daha farklı olabiliyor

Ben ne Necati'yi ne Elmander'i beğeniyorum.

Ama elimizdeki forvetlerden en beğendiğin kim diye sorarsınız tabi ki'' Elmander'' derim o ayrı bir sorun.

Benim demek istediğim Necati ile Elmander'in benzetilmesi, bence benzetilmemeli. Ayrı tip oyuncular.

Peki güzel kardeşim, Elmander'in oynamadığı maçlarda rakibin bizim orta sahayı daha kolay geçmesine ne diyeceksin ?

Böyle bir durum olabilir. Çünkü adam ortasahaya da, defansa da katkı sağlıyor.Yeri geliyor libero oynuyor,yeri geliyor defans ilerde kaldığı zaman tandeme giriyor.

Ama bu kadar büyütülmemesi lazım bunun. Mesela, Trabzon maçında oyundan çıktı,çıktığı anda zaten skoru bulmuş,rahatlamıştık.Rakipte böyle bir ortamda daha iyi oynamaya başladı Elmander ile pek bi alakası yok.Kupadaki Sivas maçında ona keza fazla önemsemedik.

Etkisi yok demiyorum var ama abartılacak bir düzeyde değil.

Elmander golcü değil zaten, bunu gelmeden önce de biliyorduk. Ama muhteşem bir oyuncu bizim için. Gol yollarındaki yetersizliği kendi sorunu değil, eskiden de çok gol atmıyordu. Bunu kariyer rekorunu bizle egale edebilmesinden anlıyoruz. Asıl sorun "golcü" almayanda. Elmander hep "golcü" futbolcuların yanında oynamıştır, golcü olarak değil.

Tamamen katılıyorum Talha. :ka21:

Asıl sorun golcü almayanda.

Ama şunu da söylemeliyim ki Elmander'e, golmander denmesi,Seneye ki kadrolarına tek forvet yazmaları beni delirtiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt