#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

O rövaşata ne be Neco, lan arkaya aşırtsan adam bomboş.

Adamlar Sow´u alır,Biz Neco´yu.Şampiyonluğu yönetim vermiştir.

Engin,Emre veya Melo yerine bu adam çıkmalıydı Aydın yerine girmeliydi.Fatih Terim ilk defa bu kadar hatalı oyuncu değişikliği yaptı.

100de 100 katılıyorum, ben ikinci yarı sahaya çıkmasına bile ihtimal vermiyordum. Neyse hoca da bir maç formsuz olsun sorun yok. Bu fener balı da bitecek illaki. Ben inönüden 0 puanla dönmemeleri için bi sebep göremiyorum.

Yahu yeter artık adam yoruldu yaşlı üst üste maçları çıkaramıyor fatih hoca gözünü seveyim daha niye ısrar ediyosun

Necati bize beklentiden fazla katti, ama simdi her mac beklemek ve gol atmasi Fatih Terimin büyük ayibidir bana göre.... Ne dogru dürüz kosu yapiyor, nede ayakta durabiliyor... son sutu da rövasuta, sanki 12 yasindaki cocuklar gibi, adam gibi bak ve at...

Ama yönetim de de suc var, yari sezon bellydi, forvet lazigm, su bu derken Necati geldi.

Diyecek hiçbirşey yok...

bugün b.kunu cıkardı. yapacagı bukadar tam yedeklik adam işte. uzatmada artistlik yapmasa arkasını dönse yanda adam bomboştu. ama agır hakerete ugruyor herif. sanki hicbişey yapmamış gibi. sorun necatide degil anlayın. yönetimde.

Keşke 70. dakikada Riera girseydi yerine Riera'nın kondüsyon 0 olduğu için anca dengelerdi.

Böyle başa böyle tarak,böyle paraya böyle forvet,daha güzel tamamlardımda neyse

valla senin yuzundne duvarları yumrukladım yeter artık ya bu kadar olmaz

sen geldin tamam goller atıyorsun eyvallah

lakin bi benmi boyle dusunuyorum acaba

necati geldiğinden bu yana gol atmak zorlaştı

elmander formundan düştü

ne güzel baroş elmander anlaşıyordu tamam sakatlık yaşadılar ama

ilerde sorunumuz devam ediyor

en iyisi elmander baroştu bana göre

baroşuda küstürdük

daha ne diyim

valla senin yuzundne duvarları yumrukladım yeter artık ya bu kadar olmaz

sen geldin tamam goller atıyorsun eyvallah

lakin bi benmi boyle dusunuyorum acaba

necati geldiğinden bu yana gol atmak zorlaştı

elmander formundan düştü

ne güzel baroş elmander anlaşıyordu tamam sakatlık yaşadılar ama

ilerde sorunumuz devam ediyor

en iyisi elmander baroştu bana göre

baroşuda küstürdük

daha ne diyim

güzel hikaye

baroşu küstürmüşüzzz. baroş 90+4 te karabük maçıydı yanlış hatırlamıyorsam sakatlandı. iki hafta oynamadı. biz o iki hafta boyunca sercana hayatımızda etmediğimiz küfürler ettik. sonra necati geldi. bizi ipten aldı.

baroş iyleşti. arenadaki maçta sonradan oyuna baroş girdi. antalya maçıydı. 1-1 biten maç. oyuna girdikten sonra 5 dakika geçmedi direk kırmızı yedi. 3 hafta ceza aldı küfürdendi sanırım. sonra biz yine necatiyle devam ettik. puan kaybı yaşamadık Allaha şükür.

şimdi söyleyeceklerimi sana söylemiyorum tek. Necatiyle ne alıp veremediğiniz var bilemiyorum ama birinde suç arayacaksanız illa bunu necati de değil onu Fatih Terime zorunlu olarak aldıran zihniyette arayın

Herşey için teşekkürler Necati Ateş. attıkların atamadıkların vs vs... bu sezon üstüne düşenleri başarıyla yaptın.

güzel hikaye

baroşu küstürmüşüzzz. baroş 90+4 te karabük maçıydı yanlış hatırlamıyorsam sakatlandı. iki hafta oynamadı. biz o iki hafta boyunca sercana hayatımızda etmediğimiz küfürler ettik. sonra necati geldi. bizi ipten aldı.

baroş iyleşti. arenadaki maçta sonradan oyuna baroş girdi. antalya maçıydı. 1-1 biten maç. oyuna girdikten sonra 5 dakika geçmedi direk kırmızı yedi. 3 hafta ceza aldı küfürdendi sanırım. sonra biz yine necatiyle devam ettik. puan kaybı yaşamadık Allaha şükür.

şimdi söyleyeceklerimi sana söylemiyorum tek. Necatiyle ne alıp veremediğiniz var bilemiyorum ama birinde suç arayacaksanız illa bunu necati de değil onu Fatih Terime zorunlu olarak aldıran zihniyette arayın

Herşey için teşekkürler Necati Ateş. attıkların atamadıkların vs vs... bu sezon üstüne düşenleri başarıyla yaptın.

Telefondan girdiğim için beğenemedim ama anladın sen onu.

lan gol atamıyosun onu anladık bari ofsayt pozisyonunda topu aydına erken atsaydın be

:D

komedi yaaaav.

--------------

Necati suana kadar bekletinin ustunde bir performans gosterdi daha fazlasini beklemek ayip olur buldugunu atsin yeter daha fazla pozisyon harcarsa kotu olur.

güzel hikaye

:007::007::007:

su adam'in kaçirdigi goller yuzunden sampiyonluktan olacagaz/olduk

:icon_twisted:

Zamanında goller attığında kral oluyordu? O zaman goller atmasa zaten bizim açımızdan Play-offun bir anlamı kalmayacaktı.Güne göre yorum yapıyoruz.Fatih Terim kalan 2 maçta yanlış taktik değişikliğiyle çıksa bu nasıl iş ya fln diyeceksiniz anlaşılan?:mad:

Zamanında goller attığında kral oluyordu? O zaman goller atmasa zaten bizim açımızdan Play-offun bir anlamı kalmayacaktı.Güne göre yorum yapıyoruz.Fatih Terim kalan 2 maçta yanlış taktik değişikliğiyle çıksa bu nasıl iş ya fln diyeceksiniz anlaşılan?:mad:

Zamanında attığı goller sayesinde şampiyon olacaktık,, şimdi atamadıkları ve oynamadıkları ile şampiyonluktan oluyoruz,, pek bir fark yok benim için.

“N’oluyo ulan, n’oluyo?”

Galatasaray’ın, Fenerbahçe karşısında tek taraflı maç oynamasına rağmen kazanamaması belli ki sarı-kırmızılılarda bir kimya bozulmasına neden oldu: Terim çok uzun süredir 4-4-2’yi başarıyla oynayan takımını Trabzon’da sahaya 4-1-4-1 çıkardı ve Elmander’i sağ açıkta kullandı. Orada bence esas amaç beşli orta saha oynayan (ve fantastik Colman’a sahip olan) Trabzon’a karşı göbekte eksik kalmamaktı, ama bir “Serendip öyküsü” yaşandı. Yani Terim bir şey ararken, bambaşka bir şey buldu: Önündeki Elmander’le çok iyi anlaşan Eboue, Galatasaray’a geldiği günden beri en etkili ofansif performansını gösterdi. Terim, Eboue’den (bence) beklemediği böyle bir katkı alınca, Necati de tek santrfor rolüyle iki gol atınca Seyrantepe’ye Trabzon’daki düzenini koruyarak çıktı. Ama bu kez evdeki hesap, çarşıya uymadı.

Ligin ikinci yarısındaki maçtan beri Eboue’yle aralarında bir husumet de olan Olcan, bu kez Fildişili’yi iyi durdurdu. Şans meleği Necati’nin yanında değildi, kolay goller gelmedi, durum böyle olunca fiziksel zaafları da su yüzüne çıktı. Necati atılanı alamayınca, arkasını dönemeyince, pozisyon bulamayınca sinirleri de gerildi; Elmander’le bir taç atışı yüzünden kavga ettiler. Bence Elmander’in sıradan bir tepkisine aşırı reaksiyon verdi, “N’oluyo ulan, n’oluyo?” nidaları tribünlerden duyuldu. Necati bu aşırı hareketleriyle hem İsveçli’yi hem de kendini kalan bölümde ciddi biçimde oyundan düşürdü. Eğer yanılmıyorsam (Engin’in bir ıskası sonucu gelişen tesadüfi bir top hariç) ikili arasında 50 dakika boyunca sıfır paslaşma oldu. Yani Necati, “n’oluyo ulan n’oluyo” dedi, olan Galatasaray’a oldu! Sarı-kırmızılılar belki de ligin başından beri en az “net pozisyon” ürettikleri maçı oynadılar dün gece...

Sezonun genelinde hep övdüğümüz Terim’in de dün sahada iyi gitmeyen bir şeyleri sezme ve şok tedavi uygulama konusunda yetersiz kaldığını düşünüyorum. Galatasaray’ın gole ihtiyacı varsa artık herkes 60’ta Aydın’ın, 70’e doğru da Baros’un gireceğini biliyor. Oysa dün bir kriz yaşanıyordu ve sanki Galatasaray’ın ezber değişikliklerden daha erken bir müdahaleye ihtiyacı vardı.

Avrupa Ligi bileti için çok avantajlı konuma geçen Trabzon’un (biri mecburi) yalnızca iki değişiklikle 4 günde evrim geçirmesi de hiç şüphe yok ki, bir Şenol Güneş başarısı... O yüzden Terim’in formunun düşük olduğu dünde Güneş’e de hak ettiği krediyi vermek gerek.

Uğur Meleke

İşte bu adam bu yüzden gönderilmişti bu takımdan!!! "Gitmesi hataydı","Neden gitti anlamadık geldiği iyi oldu" diyenlere selam olsun. Yönetim bu adam yüzünden... Fatih Terimin istediği ve almadığın Shaqiri yüzünden şampiyonluk giderse yazıklar olsun!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt