Cevap: #77 Necati Ateş
Offf boşboş konuşup kafa ütülemeyin. Valla çoğunuzu anlamakta zorluk çekiyorum. Resmen buraya birilerine sallamak için geldiğinizi, hayatınızda edindiğiniz stres yükünü buraya boşaltmaya geldiğinizi düşünüyorum...
Kimse Necati'ye git demez! Diyecek olsa sözleşme yenilemez! Necati kaç maçtır yedek bile oturamıyor. Tribünden izliyor maçı. Adam alışkın değil yedeği bırak tribünde maç izlemeye... Eskişehir Necati'ye güzel bir sözleşme sunmuştur... Necati de biliyor bu sene yedek yada tribünde olursa futbolu geriye gidecek, o da kariyeri için eskişehire gitmenin daha doğru olmasını düşünmüştür. Fatih Terim'den rica etmiştir, Fatih Terim vefalı bir adam, istemez oyuncusunun futbolunun geriye düşmesini, hamite bile geçen sene Real Madrid'e gitmesi tercihinin doğru olduğunu söylemiş, Galatasaray'a gelmesini istediği halde. Zaten bu yüzden futbolcular Fatih hoca'yı baba gibi görüyolar. Çünkü biliyolar ki Fatih Hoca ne yaparsa yapsın gerçekten onların iyiliğini istediği için yapıyor.
Eğer bizim yönetim vefasızlık yapsa, geçen seneki başarılı performansından sonra Necati'yi elini öpen klübe kiralık verirdi. Ama kiralık verilmesi demek, Necati'nin alacağı yıllık ücrette düşük olması demektir. Yönetim vefasız olsa, necatiye bonservisini vermez, kiralardı hatta kiralama ücreti de alırdı. Hamit Madrid'e bonservissiz gitti ve Madrid bizden bonservis parası aldı! Hem de hiç oynatmadığı oyuncudan! İkinci yarı kaç gol atan oyuncudan biz istesek bonservis parası da alabilirdik.
Necati ilk gidişinde nedenini anlamamıştım ama çok da üzülmemiştim. Ama bu defa görünce gerçekten üzüldüm. Ama onun adına da sevindim. Necati benim için tamamen bir Galatasaraylıdır. Ben bütün insanların iyiliğini isterim ama Galatasaraylı olanların, benim gönlümü verdiğim takıma gönül verenlerin daha bir iyi olmasını isterim... Necati koca sene de 3-5 maç oynayacak bir oyuncu değildir. Futbol oynamasına engel olmak ona haksızlıktır.
Bir kez daha söylüyorum, yeter artık sürekli sağa sola sallamayı bırakın. Koca karı gibi olduk ya, ona salla, buna salla yeter ya... Sanki biz meleğiz geri kalan herkes şeytan!
Galatasaray teknik heyetine ve yönetimine vefasız diyenlerin kendileri vefasızdır!!! Umut sakatlanıcak, Burak Sakatlanacak yada Elmander sakatlanacak yada cezalı duruma düşecekler yada türkiye kupası maçları olduğunda oynatırız diye düşünüp Necati'yi yılda 3-5 maça mahkum edip, saha kenarında tribünde taraftar gibi maç izletmek NECATİYE YAPILACAK EN BÜYÜK VEFASIZLIKTIR!!!
Siz Galatasarayın 3-5 maçta Necatiye ihtiyacınız olabilir düşüncesiyle, Necatiyi futbol oynatmayarak futboldan uzaklaştırarak mı Necatiye vefada bulunuyosunuz?
Hamit 1 sene futbol oynamadı adam hala toparlayamadı kendini bumudur vefa?
Lütfen ben dahil herkes bir kez olsun aynanın karşısına geçip önce kendimizi sorgulayalım. Ben ne kadar mükemmelim ki başkalarına sürekli ahkam kesiyorum diyelim? Gün birlik olma zamanı kavga etme zamanı değil... Hepinize hayırlı akşamlar...