#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Gitmeyecektin abi. Gitmeyecektin. Gönderilmeyecektin.

Şu an takımda olsan Şampiyonlar Liginde attığın gollerle konuşuyor olacaktık seni.

Açılan ortaları falan görünce hatırlamıyor değilim seni.

necati-ates-eskisehirspor-a-yakin-3907642_2607_o.jpg

Şaka gibi.Madem Baroş'u kullanmayacaksın neden gönderirsin Necati'yi.Of ulan of.

Niye gitti ki bu ? Adam Es-es te mutsuz biz mutsuz. Hayır yerli bi de kontenjan filan da yok.

Kendi gitmek istedi diye biliyorum.Yeteri kadar zaman alamayacağı için.

Engin'in cezası , Neco'nun gidişi , Ujfa'nın sakatlığı , Melo , Selçuk ve Elmander'in formsuzluğu takım bu hale geldi.

İnşallah , İnşallah , Baros'u da göndeririz , Sercan'ı da kiraladık mı Akhisar'a falan (sürekli 11 oynayacağı bir takıma) harika olur ;

Elmander - Neco - Burak - Umut.

Aynen.Gitmesi beni çok şaşırttı ama gitmesi kendi açısınddan mantıklıydı.Çünkü görevini tamamladığını düşündü bizde şampiyonlukta büyük payı oldu ve giderken iyi izler bıraktı.Şimdi tekrar gelir ve şampiyonluğa katkıda bulunursa muazzam olur kendi için.

Daha dönmez cocuk oyuncagı gibi olur ihtimal vermiyorum gitmemesi lazımdı bence hoca kalmasını cok istese her türlü ikna ederdi bırakmamız hata oldu cünkü ali ecenin dedigi gibi diger forvetlerimiz ileri uc elemanları necati ise gezici forvetti pesteki ss posizyonu gibi ortasaha ile baglantılydı

Daha dönmez cocuk oyuncagı gibi olur ihtimal vermiyorum gitmemesi lazımdı bence hoca kalmasını cok istese her türlü ikna ederdi bırakmamız hata oldu cünkü ali ecenin dedigi gibi diger forvetlerimiz ileri uc elemanları necati ise gezici forvetti pesteki ss posizyonu gibi ortasaha ile baglantılydı

Aynen.Bende bunu çok vurguladım,Necatinin farkı diğer forvetlerimizden farklı olmasıydı özellikleri bakımından.2.forvet gibiydi orta sahaya gelip pas organizasyona yardım eden biriydi.

Aynen.Gitmesi beni çok şaşırttı ama gitmesi kendi açısınddan mantıklıydı.Çünkü görevini tamamladığını düşündü bizde şampiyonlukta büyük payı oldu ve giderken iyi izler bıraktı.Şimdi tekrar gelir ve şampiyonluğa katkıda bulunursa muazzam olur kendi için.

Fener maçında 2-3 pozisyon kaçırdı diye astılar adamı.

sercan olmasaydı necati büyük ihtimal kalırdı. ona bel bağladık,onu 18'e aldık da necatiyi almadık

necati için hep gönderildi deniyor, halbuki doğru kelime kaybedildi olmalı

necati için hep gönderildi deniyor, halbuki doğru kelime kaybedildi olmalı

katılmıyorum gitmek isteyen gider. Fatih Hoca '' necati kazanması gereken parayı bu zamana kadar kazanmamıştı. İyi bir teklif yaptılar gitti. '' dedi. Necoda doğruladı zaten.. tabii ki iyi bir oyuncu faydalıda olurdu ama aklında gitmek fikri varsa gitmesi gerekirdi. doğru olanı yaptı.

Ruh halini yaşamanız lazım Necatinin.Bir çok fedakarlık yapıp buruk ayrıldığnıız bir yere tekrar gidiyorsunuz, fedakarlık yapıyorsunuz, tek amacınız sadece tuttuğunuz takımda oynamak.Bazıları Amrabatın yaptığı fedakarlığı kullandı hep..Ama Necatiye geldiğinde bunu yoksaydı.Düşünün takımın şampiyon olması benim gözümde Necati ile oldu.Yok yönetim yok teknik kadro demesin kimse..Onun gelmesi sayesinde oldu inkar edilemez.Ve bir çok başarının ardında kadroda bile değilsiniz, size sıra gelmeyecek, resmen kullanıldınız.Kullanıldız bakın bunu çok üstüne basa basa söylüyorum..Ben Necatinin gitmek zorunda kaldığını inanıyorum..Ve gitmesinde haklı görüyorum, ama gitmesi bizim için kayıp..Onun için kazanç oldu.O ispat etti kendini ve bize ne kadar değer verdiğini..İki forma alıp yapılan katkı, Atletico madride kaçıp takıma katkı yaptım diyen giden anlamaz bunu..

O kadar fedakardı o zaman fedakarlığını iyice ispat etsin kadroda olmasa bile beklesin de demesin kimse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt