#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

hakkaten gerets yılı geldi aklıma benimde. Bide hasan kabze olaydı tam nostalji :)

çok iyi ve istekli oynadı hem fiziksel hem dayanıklılık hem hız anlamında takımın en iyisi idi umarım böyle devam eder şampiyonluk yolunda çok önemli performansı

Gerçekten özlemişiz Necatiyi golü atıncada flashback patlaması yaşadım resmen.

Sadece golü değil oyun kurucu gibiydide aynı zamanda faydalı paslarda attı oyunu yönlendirdi.

beni hiç yanıltmadın neco böyle devam her mac gol atcaksın diye birsey yok topu tutusun topu kanada açman cok iyiydi bravo:tiphat:

iyiydi:ka21:

inşallah devam edecektir böyle performansı

necatiyi küçümsemek değil çok iyiydi gerçektende 1 2 sezon işimizi görürde necati bile nasıl etki etti elmanderin yanına birde bomba birini alsaydık oraya düşünsenize nasıl bir etki yapardı

Hertürlü Baros ve Sercan´dan iyi olacagini söylemistik

Gelmesini istemezdim ama helal olsun böyle oynayacaksa.

Kafayı kaldırıp bakıyor, son vuruş zaten iyi.

Necati böyle 2-3 maç kazandırsın çok yerinde transfer derim. Gelecek haftalar daha da belirginleşir durum.

Bugün için tebrikler.

birakin bu ayaklari ya.. sercan sene basindan beri 20 mac oynadi.. kac tane kazandirdi.. geciniz..

Eskiden de severdim şimdi de seviyorum. Gönderilmen hataydı zaten.

necatiyi küçümsemek değil çok iyiydi gerçektende 1 2 sezon işimizi görürde necati bile nasıl etki etti elmanderin yanına birde bomba birini alsaydık oraya düşünsenize nasıl bir etki yapardı

necati zaten bomba biri.. son 10 yilin en efsane sampiyonlugunda forvette kim vardi bi bak..

Çok iyiydi. :ka21:

Ancak Baros daha iyi.

Hoşgeldin yuvana :tiphat:

yaşı 27 28 olsa eyvallah ama 32 yoksa necatinin yaptıkları ortada küçümsemiyorum diyorum

ya arkadas hakan sukur 40 yasina kadar oynadi.. tugay ingiltere'de yetenegine duyulan saygidan ayni sekilde 40 yasina kadar oynadi.. bi futbolcunun yasi teferruattir.. bizim bu zihniyetimiz sagolsun tugay bizde kalsaydi futbolu 30 yasinda biraktiracaktik.. yok agirmis yok bilmem ne.. adam ondan sonra 10 sene oynadi premier ligde..

Topa hala cok saglam basiyor. Necati-Baros ikilisini izlemek istiyorum en kisa zamanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt