#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Hala kendisinden nefret ediyorm düşüncem değişmedi

ne yaptiki bu adam sana öyle?

ben necatinin gönderilmesi zaten büyük bir hata diyordum.

simdi 32 yasinda oldugu icin sezon basi alalim mi deseler, asla alinmamali derdim, hatta 3 hafta önce veliyle tartismistik, ben necati gelirse, sercan sans bulamaz, dolayisiyla gelmeisn diyordum

ama bursa macindan sonra kesinlikle alinmali dedim, cunku bursa macindan sercanin yerinde necati olsaydi, o mac bizimdi

necati gibi adam yüzünden 4 senedir forvet arıyoruz ve bulamadık

Bi mac hatirliyorum, Necati geldi bizim kulubeye (kiralik gitmisti o zamanlar) herkesle selamlasti ama bir tek Adnan Sezgini es gecmisti. Adnan Sezgin arkasindan sinsice siritiyordu.

Yerine getirdigi adamlar Yaser ve Batdal.

necati gibi adam yüzünden 4 senedir forvet arıyoruz ve bulamadık

4senelik yöneticilerin teknik heyetlerin beceriksizlikleri... Bulmak isteyen adam bulurdu... cska nasıl buluyorsa veya borussia daha niceleri... Dönüp dolaşıp necatiye dönmek bana saçmalık geliyor. Neyse daha yeni necati yüzünden 3gün ceza yedim yemiyim bidaha:)

2 3 maç daha böyle çevirsin yeterli.

transfer edilişinin amacına ulaşmış olacağız.

necati seneye iyi bir yedek olacaktır.

umarım daha iyi olur.

4senelik yöneticilerin teknik heyetlerin beceriksizlikleri... Bulmak isteyen adam bulurdu... cska nasıl buluyorsa veya borussia daha niceleri... Dönüp dolaşıp necatiye dönmek bana saçmalık geliyor. Neyse daha yeni necati yüzünden 3gün ceza yedim yemiyim bidaha:)

ne yani, sen şimdi adam tekrar kulüp tarafından istendi diye mi nefret ediyorsun yoksa 3 gün ceza yedirtti diye mi?

haftaya akyseriye karsi gol atar yine, olmazsa en azindan asist falan yapar, bakin görün

kafa yapini degistirmelisin , kafaya necati antipatisi koymussun öyle gidiyor. Transfer dönemi simdi baslasa necati gelsin mi deseler gelsin kenarda dursun derdim. cünkü necati kötü oyuncu degil ama Galatasarayin forvetinin Necati gibi isimlerin degilde Forlan , Drogba gibi isimlerin olmasini isterim. fakat necati geldi zarar ettik diyede bir durum yok ortada. su maci almamiz bile belki Necatinin masrafini karsilamistir, o kadar cazip rakama geldi. bana kalsa zaten forvet degil kanat oyuncusu alirdim sag/sol ve defans alternatif oyuncu.

Necati artik bizde ve Galatasaray kariyerine kaldigi yerden devam ediyor , böyle yeni gelen kisilere senin gibi antipati yorumlar yazmak bize yakismaz. haftalar gecer bir halt yiyemez , ozaman Fatih Terim zaten geregini yapar. Burda Tepki verilecek futbolcular Sabri gibi senelerdir tas üstüne tas koyamamis oyunculardir.

Şu takımın en iyi forveti Necati olamaz ya.

Not:Necati'ye kötü futbolcu demiyorum.

Necati Ateş'in üzerinde durulmadı durulsaydı Hakan Şükür gibi efsane olabilirdi. Boş yere gönderildi.

Yok bugün izlemedim, genelde Fener'in yenildiği maçlardan sonra yüzünü görmek için izliyorum.

Topu alip 2 adim one suremeyen Sercan'i izlemektense;

Necati hosgelmis, iyi etmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt