#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

şunun bilinmesini isterim ki biz necati alındı diye necatiye tepki koymadık. biz onu getireceğiz bunu getireceğiz diyip sözünde durmayan adamlara tepki koyduk.

yoksa sezon başı deselerdi necatiyi alacağız bir Allahın kulu da çıkıp hayırdır ne oluyor demezdi. Necati sonuçta bu kulübün evladıdır. kızdığımız nokta havada kalan sözler.

tekrar yuvana hoşgeldin aslan.

Necati'nin gönderilme sebepleri doğruydu adam darmadağın olmuştu okadar uğraşlara rağmende düzelemedi sanırım şu barbi operasyonundan dolayı evliliğinde sıkıntılı günler geçirmişti o sebeple istenileni uzun süre veremedi sonra Feldkamp zamanıydı galiba gönderildi Antalya'ya gelene kadarda ortada yoktu hep dipteydi.Antalya'da kendisini yavaş yavaş buldu desekte o 2005 ve 2006 yıllarındaki seviyesine ulaşamadı.Sağlıklı ve kafası rahat bir Necati çok şey verir tabiki ama bakalım bu sabırsız ve sürekli bir birin kuyusunu kazan camia içinde neler verebilecek.

Necati darmadağın olmuştu he mi? O dönemki kadroya bakın bakam bi, herkes dört dörtlüktü de bi Necati sorunluydu.

Adam en son senesi yoktu İspanya'ya gidip geldiğinde de çok şey kaybetmişti golcü Necati güreşçi Necati lakabı almıştı gösterdği performans ile.Tabiki daha sonra Antalya'da futboluna yeniden çok şey kattı en basitinden lig ve kupada bizi dağıttı ama dediğim gibi gönderilme sebepleri o zaman için doğruydu.Darmadağın manevi olarak çöküntüde bir Necati vardı ortada.

unuttuysan Osman Uzdu renkdaşıma bir ekleme yapayım. necatiyi son maçlarında ciddi anlamda protesto edenler ıslıklayanlar oldu. hatırlıyorum ve eminim ki çok sayıda taraftar gitmesini istiyordu.

ayrıca necatinin bir de çok konuşma problemi vardı.

gittiğinde bir allahın kulu demedi ki nereye gidiyosun necati diye

gittiğinde yine takımda ardında kalanlar hakan şükür ümit karan ve transfer edilen nonda. ayrıca yaser genç forvet alınmıştı. bir de cılız bir forvet vardı onuda almıştık genç yetenek hesabı diye.

Necati'nin gitme olayı, Lincoln'ün gelişi ile başladı, forma numarasının alınmasıyla devam etti, Haldun Üstünelle mi ne kavgasıyla da son buldu.

Kısacası Necati de kırgın ve üzgün ayrıldı takımdan ama hiç bir zaman çıkıp da Galatasaray'a zarar verecek demeçler vermedi bizi Türkiye Kupası'nda elediklerinde de kötü olduğumuz dönemlerde de saygılı konuştu hep bazı futbolcular gibi gittiği gibi atıp tutmaya başlamadı o yüzden bugün bu takımda olmayı her açıdan hakettiğini düşünüyorum.

haa birde unutmadan o sezon nonda getirildi yerine

bu adamın gitmesine cok üzülmüştüm. iyiki geri geldi. seneye yedekler arasında olsun ama olsun.

Necati'nin gitme olayı, Lincoln'ün gelişi ile başladı, forma numarasının alınmasıyla devam etti, Haldun Üstünelle mi ne kavgasıyla da son buldu.

Kısacası Necati de kırgın ve üzgün ayrıldı takımdan ama hiç bir zaman çıkıp da Galatasaray'a zarar verecek demeçler vermedi bizi Türkiye Kupası'nda elediklerinde de kötü olduğumuz dönemlerde de saygılı konuştu hep bazı futbolcular gibi gittiği gibi atıp tutmaya başlamadı o yüzden bugün bu takımda olmayı her açıdan hakettiğini düşünüyorum.

Evet tek kötü kelime etti diyen bulunmaz adam gibi gitti öylede geldi.Onun gibi birde Uğur Uçar var gidipte herşeye rağmen dır dır etmeyen.

haa birde unutmadan o sezon nonda getirildi yerine

Evet iyi bir hücum hattımız vardıki şampiyon olmuştuk zaten.Necati'yi bitirdikleri yıl aynı şekilde Ümit'i de bitirmek istediler fener ile görüştü iddiaları atıldı ortaya.Basına açık olan bir idmanda Feldkamp bunu yanına çağırdı git iyi düşün kararını ver dedi.Sonrası malum zaten...

Bu arada 10 15 gün önce transfer etsek belkide 7 puan fazlamız vardı şuan.

Bu sene banko Elmander´in partneri olur. Sözlesmesi 1 yil uzatilir, muhtemelen transferlere göre alternatif olur, Sercan kiralanir.

Iyiki döndün. Transfer yapmadigimiz icin kontenjan sikintimiz yok, ama olsaydi Necati tam cuk oturacakti :)

Buradan iddia ediyorum,Necati sezon sonunda Sow'dan daha fazla gol ve asist yapacak,bununda bugün gol attığı için yazmıyorum,ayrıca kuşlara basmayı da seven bir çocuktur.

Gelmeni istemeyen biri olarak, inşallah böyle devam edersin.

~

takimda önemli bir eksigi giderdi. top saklayabilen, oyunu rahatlatabilen oyuncu bir Kazim vardi takimda, onu da gönderdik. Necati bu görevi yerine getirir ve skora da katki verir.

yanlış hatırlamıyosam şunuda ekliyeyim ümit karanın ve necatinin takımdan kopma sebeplerinden en büyüğü o zamanki gruplaşma diye hatırlıyorum hakan şükürle çeşitli sorun yaşamışlardı ve sonu takımdan kopması oldu

zamanında hakan şükür necati ikilisi bayağı gol atmışlardı şimdi elmander necati ikilisi beraber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt