#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Güzel oynadı bugün ben memnun kaldım.Daha kimseyi tam olarak tanımıyor ,adapte olunca daha çok verim alacağız.

Beşiktaş'a golü var.

Baros gelmeden önce beşiktaşı takımımızda en çok seven adamdı.

mesajının ne anlattığı, amacı ne olduğunu açıklarmısın? yoksa buradaki herkes boş bir insan olduğunu düşünecek.

Necatinin gol attıktans sonraki gazete manşetlerinden nefret ediyorum gol attıktan sonra yüzüğünü öpmesinden ve o iğrenç saç traşından futbolundan topa vuramayaşından hepsinden nefret ediyorum.

Ayrıca diğer insanların ne düşündüğü çokta :happynew:

Necatinin gol attıktans sonraki gazete manşetlerinden nefret ediyorum gol attıktan sonra yüzüğünü öpmesinden ve o iğrenç saç traşından futbolundan topa vuramayaşından hepsinden nefret ediyorum.

adamı aldılarsa,adamın suçu ne, ayrıca bu armaya hizmet eden ve ihanet etmemiş bir adama kin duyuyorsan yazık.

Diğer insanların hakkında ne düşündüğünü umursamaman da benim umrumda değil. Burası bir forum ve bazı kuralları var. Galatasaray oyuncusuna saygısızlık edemezsin.

Diğer insanların hakkında ne düşündüğünü umursamaman da benim umrumda değil. Burası bir forum ve bazı kuralları var. Galatasaray oyuncusuna saygısızlık edemezsin.

Sabri ye Hakan Balta ya Kazıma saygısızlık etmek suç değilde necatiye etmek suçmu??? Hakaret etmedim saygısızlık etmedim küfür etmedim kurallara aykırı hiç bir şey söylemedim forumda bir futbolcumuzdan nefret etmek suçmu!!! Kazım ın sayfasına girersen orda çok suçlu var ozaman yada sabrinin.

Elmander ile dar alanda top alışverişleri çok ilgimi çekti tecrübesi yeter Neco'nun 2 maçtır rakip sahada top gezdirme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz oyunun belli bölümlerinde Necati topa bastığında bu güzel..

Derbide Baros lazim bize... Baros Besiktas maclarini bos gecmez... Keza bu buyuk stadda patlamasini yapicaktir ama ondan sonra performansa gore hep Necati oynasin kanimca...

Nabza gore serbet verir yani Fatih Hoca ama kesinlikle ve kesinlikle Besiktas macinda Baros olmali.

Sabri ye Hakan Balta ya Kazıma saygısızlık etmek suç değilde necatiye etmek suçmu??? Hakaret etmedim saygısızlık etmedim küfür etmedim kurallara aykırı hiç bir şey söylemedim forumda bir futbolcumuzdan nefret etmek suçmu!!! Kazım ın sayfasına girersen orda çok suçlu var ozaman yada sabrinin.

Kazım artık bizim takımda değil. Sabri desen zaten maskot oldu. Kızmak, eleştirmek ayrı dalga geçip alay etmek ayrı şeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt