Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.222
- 2.442
- 1.938
Cevap: #77 Necati Ateş
Bence bu maç daha iyi oynadı ilk maça göre..
Bence bu maç daha iyi oynadı ilk maça göre..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohhh bee necati ateşlemedi yüzüğünü öpmedi ohh
mesajının ne anlattığı, amacı ne olduğunu açıklarmısın? yoksa buradaki herkes boş bir insan olduğunu düşünecek.
Necatinin gol attıktans sonraki gazete manşetlerinden nefret ediyorum gol attıktan sonra yüzüğünü öpmesinden ve o iğrenç saç traşından futbolundan topa vuramayaşından hepsinden nefret ediyorum.
Ayrıca diğer insanların ne düşündüğü çokta :happynew:
mesajının ne anlattığı, amacı ne olduğunu açıklarmısın? yoksa buradaki herkes boş bir insan olduğunu düşünecek.
Necatinin gol attıktans sonraki gazete manşetlerinden nefret ediyorum gol attıktan sonra yüzüğünü öpmesinden ve o iğrenç saç traşından futbolundan topa vuramayaşından hepsinden nefret ediyorum.
Ayrıca diğer insanların ne düşündüğü çokta :happynew:
Diğer insanların hakkında ne düşündüğünü umursamaman da benim umrumda değil. Burası bir forum ve bazı kuralları var. Galatasaray oyuncusuna saygısızlık edemezsin.
haftaya baros oynasın derbide lazım necooo
Sabri ye Hakan Balta ya Kazıma saygısızlık etmek suç değilde necatiye etmek suçmu??? Hakaret etmedim saygısızlık etmedim küfür etmedim kurallara aykırı hiç bir şey söylemedim forumda bir futbolcumuzdan nefret etmek suçmu!!! Kazım ın sayfasına girersen orda çok suçlu var ozaman yada sabrinin.
Açıklayınca da bisey değişmedi.
Ohhh bee necati ateşlemedi yüzüğünü öpmedi ohh