Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 463
Cevap: #77 Necati Ateş
deplasman golcüsü atar yarın.
deplasman golcüsü atar yarın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Necati ateşleme yüzüğünü öpme sene sonunda da defol git amin
3 gunde bir senin bu gerzek mesajlarini okumak zorunda miyiz necati konusunda
gidene kadar hergün zorundasın
gidene kadar hergün zorundasın
Amip misin bilader sen.Adam kaç puanımızı kurtardı.
Amacın ne usta?
Amip misin bilader sen.Adam kaç puanımızı kurtardı.
Mustafa sarpta kaç puan kurtarmıştı hey gidi günler hey. kale arkasında beklerdi kornerlerde pehheey. Klasik günlük yaşayan galatasaray taraftarı. 2-3maç üstüste kaçırsın gol atamasın bide puan kaybedilsin necati yüzünden nasılsa sizde benim olduğum noktaya gelceksiniz. en azından ben sözümün eri olucam siz ise... tıpkı zapatada daki gibi geldiği günden gittiği son güne kadar defol zapata... ve geldiği günden gideceği son güne kadar güle güle necati
tamam renktaş necatiyi sevmiyosun ama moral bozmak zorunda değilisnki
biz orhan çertürkün necatiyi sevmediğini biliyoruz artık.her gün mesaj atıp buradakilerin moralini bozmaya hakkın yok.
Lan semender adam 3 senelik sözleşme imzalamadı sarp gibi.3 aylık geldi.Ve o sürede kazandırdığı maçlar sebebiyle şampiyon olabiliriz.Kötü de oynamıyor ayrıca.Diğerleri ile de ne alakası var.Onları ben de istememiştim.
onura söz verdim konuşmucam.pusudayım bekliyorum![]()
Oğlum zaten hepi topu 50 kelime biliyorsun konuşabilecek.Onda da sus bekle Waffen-SS kılıklı seni.
Necati gol attığında sevindiysen ya da seviniyorsan yavşaksın bro.Bu da hayatın gerçekleri