#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Baros Necati'den çok daha iyi. 9 maçlık seriyi Elmander-Baros ikilisiyle başardığımızı unutmayalım.

M.Sarp'ın gölge presi, Necati'nin son vuruşları karşısında diz çöker ve tövbe ister.

M.Sarp'ın gölge presi, Necati'nin son vuruşları karşısında diz çöker ve tövbe ister.

utanmazlar iste.. Mustafa Sarp gibi bi adami kimle kiyasliyorlar.. Mustafa Sarp bitti.. nerlerde ? bilen varmi.. Necati kac senedir bu piyasanin emektarcisi..

Baros Necati'den çok daha iyi. 9 maçlık seriyi Elmander-Baros ikilisiyle başardığımızı unutmayalım.

9 mactada v armiydi Baros? bilmedigim icin soruyoru, suanda hatirlamiyorum cunku.. ama Baros kotu futbolcu demiyorum Talha kardesim ama futbolcu dedigin biraz kendini bilecek..

suanda oyuncu alinamiycagina gore? Necati iyidir iyi.. ;)

Sercan sana mustahak kardessss.. Sercani al oynat sen kadronda.. Barosun yaptigini Necati yapmadi kovuldugu/yollandigi sene.. bunuda sana hatirlatiyim..

Necati suanda Elmanderden sonra en iyi 2.forvetimiz.. Mustafa Sarp futbol ozurlusu bi vatandas.. Necati ile kiyaslayamazsin......

Necati çok faydalı oldu geldikten sonra ama Baros ile mukayese edilemeyecek kadar kalite farkı var arada. Baros çok daha iyi.

Bu arada Baros ile Necati'nin Galatasaray'da attıkları gol sayıları aynıymış. İki oyuncuda toplam 60 gol atmışlar.

9 mactada v armiydi Baros? bilmedigim icin soruyoru, suanda hatirlamiyorum cunku.. ama Baros kotu futbolcu demiyorum Talha kardesim ama futbolcu dedigin biraz kendini bilecek..

Evet abi hepsinde de vardı. Atılan 20 golün 8inde de doğrudan katkısı vardı. Zaten Baros'un oynamadığı ilk maç olan Eskişehirspor maçında seri bozuldu. Oynamadığı diğer 2 maç olan Ankaragücü'nü yendik ama Bursa'ya yenildik.

Sonrasında da zaten kırmızı kart aldığı Antalya maçında oynadı ve geçen hafta Beşiktaş karşısında oynadı.

Baros hemen defterden silinmemeli. 9 maçın 9unda da ilk 11 oynadı ise bir şeyler bellidir. Başkalarıyla uğraşacağımıza, Engin gibi Baros'u da kazanabiliriz. Çok kart alıyor bu doğru, ama bunu değiştirmek Fatih Hoca'nın yapamayacağı bişey değil.

Avrupa hedefimiz icin yeterli olmaz. Sezon sonunda cok önemli bir forvet transferi sart.

Necati bu ligde her takımda oynar.

bence necati son sezonunu yaşıyor yani ilk 11 olarak gelecek sezon kesin yedek oturacak ama rotasyon maçlarında özellikle lig maçlarında çok iş görür(beşiktas maçında çok kötüydü)

sahsen ben gelmesini istemedim hatta ceza bile aldım forumdan necati gelince başkana saydım.necati kötü değil ama benim ordaki kasıtım başkanın cıtayı yüksek tutucam lafınaydı.şimdi diyeceksiniz ki fatih terim istedi dogru fatih hoca aldı ama aynı fatih hoca shaqiriyide istedi.cıtanı yüksek tutacaksan necati yerine sahaqiriyi alıcaktın sayın başkan.(neden şimdi yazdım cezam daha yeni bitti :))

bence necati son sezonunu yaşıyor yani ilk 11 olarak gelecek sezon kesin yedek oturacak ama rotasyon maçlarında özellikle lig maçlarında çok iş görür(beşiktas maçında çok kötüydü)

sahsen ben gelmesini istemedim hatta ceza bile aldım forumdan necati gelince başkana saydım.necati kötü değil ama benim ordaki kasıtım başkanın cıtayı yüksek tutucam lafınaydı.şimdi diyeceksiniz ki fatih terim istedi dogru fatih hoca aldı ama aynı fatih hoca shaqiriyide istedi.cıtanı yüksek tutacaksan necati yerine sahaqiriyi alıcaktın sayın başkan.(neden şimdi yazdım cezam daha yeni bitti :))

Hacı bende necatiye hakaretten ceza yedim 4gün falan ama sen naptın lan kaç ay ceza yedin öle:D

Necati'nin bu tarz maçlarda tecrübesini konuşturması lazım kesinlikle.Gol atmasa bile takımın ayakta kalması için arkadaşları ile diyalog kurması lazım muhakkak, bu tarz ortamları bilen adamların bu maçlarda farkını konuşturması lazım.

neden gönderildi zaten anlamamıştım,çok iyi transfer oldu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt