#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Hani tam da millet stoch derken patladın ya kapak oldu kuşlara.

sen bizim lüle saçlı reyizimissin. saygılar

38n16.jpg

Neco reis sezon sonu sözleşmeyi uzat Şampiyonlar Ligindede görmek istiyoruz seni :tiphat:

Dalga geçenlere kapak

Çarşıdan aldık Necati nasl koydu Necati

Baroş efendi son 2 sezonda bu kadar etkili oynayamadı.

Gelmeden oynamadan hemen ønyargili sekilde yorum yapmanin yanlisligini birkez daha gøsterdin. Neredeyse her mac gol atiyor.

250 Bin €'ya bu kadar verim aldık. Maşallah.

forumun %99'u istemeyenlere kapak falan diyo halbuki hatirladigim kadariyla necatiye laf etmeyen 5 kisi falan vardi demek ki iguanalar cok

Necati'yi istemeyenlere KAPAK olsun. Evet hakikaten KAPAK olsun. Bunu büyük bir memnuniyetle söylüyorum.

Necati'yi isteyen 3-5 kiş var demişsiniz ya, işte ben o 3-5 in içindeyim :D

Ben ara transferden önce "Neco gelsin" dediğimde bana saldıranlar olmuştu o yüzden ara transfer döneminde sesimi çıkarmadım. Hepsine cevap verdi Neco. : )

golcü yahu bu adam golcü ...

Kritik goller atacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.Helal olsun.

Necatiyi istemedim hala istemiyorum. bir adam bir maç kurtardı diye sevilmez bir maç batırdı diyede nefret edilmez. Ben hala istemiyorum. Go home neco!!!(adamın evi galatasaray falan diye artüstük yapmayın len)

La adam Antalyasporda çürüyormuş resmen de haberimiz yok.

Necati´nin neden faydali olacagini biliyorduk? Cünkü mevcut forvetlerimizden artilari vardi. Ölüsünün bile artilari vardi. Baros ve Sercan ayaginda top tutamiyor, bitiricilikleri de cok iyi degil. Necati´nin bu konuda artilari var. Falci olmaya gerek yoktu. Yüzümüzü kara cikarmadi. Faydasi büyük oldu. Helal olsun Necati.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt