#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Necati'nin gelmesini istememek kadar doğal bir şey yok. Antalyaspor'dan 33 yaşında bir adam alıyoruz sonuçta. Kimse bilemezdi böyle olacağını.

*Not: ben isteyenlerden biriydim.

Ulan adam ne koydu be.Helal
tiphat.gif

Necati'ye laf atanları görünce hep üzülmüştüm, sahada gerekli cevabı vererek beni sevindirdi. Üzülmemin sebebi Necati'ye yaşlı denmesi olabilir, ondan 2 yaş kadar büyük olunca doğal olarak dede gibi hissettim :asd:

Iyi oyuncu kendine bakarsa uzun seneler istediği randımanı verir. Necati ne çektiyse çenesinden çekti,o zaman elli bir grup tarafından hoş karşılanmadı,bunlardan biri şu an milletvekili,bir yandan da yorumculukla cebini dolduruyor,sürgün edildi. Kendine baktığı için iyi oynaması doğal.2 sezon daha iyi oynar,iyi bir yedek olur,as oyuncularımızdan biri sakatlandığı ya da formsuz olduğu zaman,önemli değil,kulübede Necati var diyebiliriz.

Şaka maka adamın 3 gole direkt etkisi vardı dün.2 gol 1 asistle oynadı.

Galatasaray'ın ikinci yarıdaki en verimli futbolcusu.

yaşa çok takılıyor çoğu renkdaş , 33 yaşında olabilir ama fizik gücü iyi ,sahada en çok mücadele eden oyunculardan biriydi...

Necati'nin gelmesini istememek kadar doğal bir şey yok. Antalyaspor'dan 33 yaşında bir adam alıyoruz sonuçta. Kimse bilemezdi böyle olacağını.

*Not: ben isteyenlerden biriydim.

Necati'nin gelmesini istememek dogal falan degil, cahillik..

Sonucta her ne kadar bu adam 33 yasinda ve Antalyaspor'dan aldigin bir oyuncu da olsa, daha once kendini Galatasaray'da kanitlamis bir oyuncu.. O zamanlar ne kadar etkili oldugunu bilmeyen gencler disinda o gunleri gayet bilincli yasamis Galatasaray taraftari Necati'yi istemiyorsa artniyet ararim..

Adam bin turlu entrikayla gonderildi ya, kesin yonetim haklidir taraftari bunlar.. Sanki Neco sacma sapan bahanelerle gonderilince kotu futbolcu oldu.. O gun de yonetimdeki sorumlularin ailelerini ne kadar sevdigimi belirtmistim, bugun Neco'yu izledikce daha cok sevgi ifade edesim geliyor.. Lanet adamlar bi de Kalli'yi bahane etmislerdi.. Neymis, Kalli istemiyormus :) Herkesi kendileri gibi dangalak saniyorlar :)

32 yasindayim, Galatasaray'in adam akilli hatirladigim 2 tane berbat sezonu var, ikisinde de Adnan Polat basrolde.. Gecen sezon baskan olarak, oncekinde de yonetici olarak icine etmisti takimin..

Bu iki sezondan biri gecen sezon, biri de 94-95 sezonu.. Ozellikle 94-95 sezonu futbol olarak dibe vurdugumuz bir sezondur, hatirlamak istemiyorum, simdi bile moralimi bozan bir futbol oynuyorduk.. Samsun - antep - antalya diyeyim, anlayan anlar.. Ne travmaydi arkadas ya :) Ayagina top gelen oyuncunun taraftar tepki gosterecek diye ayaklari titriyordu adeta.. Rezil otesi bir futbol vardi, gecen seneden bile kotuyduk oyun olarak.. Bir sonraki sezon o takimi kim duzluge cikardi? Fatih Terim!

O yuzden bu seneyi Terim'in ilk geldigi yila cok benzetiyorum.. Ikisinde de enkaz almisti adam.. O zamanlar Hakan Sukur, Arif Erdem, Hakan Unsal v.s. satilacak oyuncular listesindeydi, adam geldi herkesi toparladi, sonra da o gunun copluk oyunculariyla UEFA'yi kazandi 4 yil sonra..

Bu yuzden Adnan Polat'tan hic haz almam.. O bir oyuncuyu gonderdiyse oyuncu haklidir.. (Hakan Sukur ve diger fosiller haric, onlar gereginden fazla durmustu takimda, ozellikle Hakan bastonla oynamaya niyetliydi)

necati nin gitmesinde en buyk etken hakan şükür ve tayfasıydı..kalli gelir gelmez neco yu kadro dışı bıraktı.adama şans bile vermediler.

Topa vurduğu yerden kaleye taksi 20 lira yazıyormuş.:D

bu adam beni yanıltmadı. hatta fazlasıyla verim veriyor. benim istemedigim oyuncu yigitti. necatiyi başından beri gelmesini istedim.

necati nin gitmesinde en buyk etken hakan şükür ve tayfasıydı..kalli gelir gelmez neco yu kadro dışı bıraktı.adama şans bile vermediler.

Hakan Şükür Necati yi severdi çokda iyi anlaşırlardı.Bir yeri övücez haklı çıkarcaz diye ne olur diğer tarafı pisliğe batırmayalım.

bence goller dışında vasattı

not:necatiyi destekleyenlerden biriydim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt