#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Baros benim gözümde Necati nin yarısı kadar top oynayamaz...Yani ben bizim Galatasaray taraftarını hiç bir zaman anlamadım anlamayacam da zamanında Sabri için Servet için Hakan Balta için Serkan Kurtuluş için Baros için ne dediysem çıktı..Tüm taraftarlar vasat dönemlerinde bile saydığım adamları göklere çıkardılar Baros içinde aynısını diyorum...Yemin ediyorum bank asya topçusu benim gözümde o kadar yani...Ayağında top tutabiliyor mu hayır,şut atıyomu hayır,çalım atıp adam geçebiliyomu hayır,topla hızlanabiliyor mu hayır,tüm pozisyonlar da kendini yere bırakıyor mu evet,sahtekar mı evet..Taraftarın King diye taptığı adam bu değil mi ben mi yanlış biliyorum

Baroş'la yapamıyor.Elmander ile müthiş ikili.

Ama Elmander-Baroş daha müthiş ikili.

Thats what I think too..

Arenada Elmander-Baros candir

Deplasmandada Elmander-Necati 2nci yarida Baros girer.

Vallah Billah boyle oynayak cok tiki oynariz can cagizlarim.

Bu takımın olmazsa olmazı Elmander... Yanına ister Necati'yi koy ister Baros'u. Haa Necati Türk olduğu için bir adım öndedir. Seneye Berbatov gelirse Elmander-Berbatov olur , Necati hem bunlara alternatif olur hem de ikisinden biriyle beraber oynayabilir. Baros da gider herhalde...

Hayri her maç adamı burda eleştiriyorum her eleştirdiğimde bana sallıyosun şimdi gelipte 1maç kötü oynadı diye falan vızırdama

senin yaptıgın çocukça bir inat lan . adam gelmiş sudan ucuz paraya , katkıda yapıyor , kime ne zararı var ? gerekli transferler olmadı napalım ? sanki necati mi yapmadı ya da necatiyi alcaklar diye mi yapılmadı ? saçma sapan çıkışlar yapma herif kötü oynadı diye. gayette elinden geleni yapıyor adam . kişisel hırslarını dizginle asi forumdaş

Necati değilmiydi eskiden günah keçisi yapılıp takımdan haksız yere kovulan. Bir daha aynı şey yaşanmamalı. Çok ayıp olur gerçekten.

Bu takımın olmazsa olmazı Elmander... Yanına ister Necati'yi koy ister Baros'u. Haa Necati Türk olduğu için bir adım öndedir. Seneye Berbatov gelirse Elmander-Berbatov olur , Necati hem bunlara alternatif olur hem de ikisinden biriyle beraber oynayabilir. Baros da gider herhalde...

Elmander-Berbatov olur mu bırak allasen. Elmander'in yanına hızlı bi adam lazım

Böyle devam Necati, cok iyidin.

Çok güzel bir gol attı. Daha da fazla atabilirdi.

Türki ligini necati alıp götürür ama derbi ve avrupa için 1 tane kral şart.

Zamanla ilk alındığında sölediklerime gelmeye başladınız. Noldu necati ateşlemedimi gene:) Gol taraftarları sizi:) Adam 3-4gol attı diye taptınız hemen adama. Sen bu kadar öndeyeken en az elmander kadar iyi ve iyi birde sağ kanat almak varken devre arası transferini necati ve yiğitle tamamlarsan elmander yokken bu olur. Yönetim çok büyük bir hata yapmıştır umarım bu bize şampiyonluğa mal olmaz.

Edit:Hee bide şu var. Adam parasını çıkardı en azından:) Ya kendi kendinizi kandırmayın ya:) bu işler bu kadar basit değil.

güzel göldü dimi ranktaj ?

Golu attigi yerden kaleye taksi 30 lira yazar.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

İyiydi gerçekten yine. Daha önce defalarca söylediğim gibi; ilk gönderildiğinde büyük hataydı en sonunda zararın bi yerinden döndük ve kara geçtik :)

sabrinin pasında karşı karşıya nasıl kaçırırsın o nasıl vuruştu :o

onun dışında iyiydi golüde güzeldi

gol olunca herkesin verdigi tepki ortaktir sanirim "hass........." ayrica oha neco

Benim gözümde hala ekstra işler yapıyor ve beni şaşırtıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt