#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Necati'nin ölüsü bile 2 tane Sercan eder. Yemişim genç oyuncusunu, potansiyelini..

Katılıyorum.Sercan genç tamam da hiç ışık vermiyor bana.Hele Mersin maçında inatla ters ayağıyla vurması her şutu deli etti iyice.

Necati geçen sene harika,hiç beklenmeyen gollerle şampiyon yaptı çok severim ama karşı karşıya pozisyonlarda biraz aksamaya başladı ilk 6-7 maçtan sonra.Her şeye rağmen yedekte oturup bazen süre almalı diye düşünüyorum.

Necati Transferi Çıkmaza Girdi @ Mackolik.com

Böyle bir haber var arkadaşlar doğru mu?Eğer doğruysa çok büyük vefasızlık yapmış olur yönetim,adam alacaklarını bıraktı geldi Antalya'dan.

Oha be yönetime sallıyorsun diyecek olan arkadaşlara şimdiden diyeyim doğruysa diyorum zaten. :)

Yolu açık olsun.Geçen yıl emekleri vardı gelen şampiyonlukta

Unutmayacağım attığın golleri reis.Kralsın Kral,özleyeceğiz seni:tiphat:

Yönetimden vefasizlik örnegidir bu, Necati Galatasaray'in evladidir, bize gelmek icin 3 yildir ugrasiyordu, 1 yil oynattik ve sampiyon yapti ve sonra yine gönderiliyor. Baros-Sercan gibi iki sorumsuz adam ile devam edelim biz, ne güzel.

Geçen sene şampiyonlukta katkın çok büyük. Yolun açık olsun Reis :tiphat:

Her şey için teşekkürler Necati.

lanet olsun ne yollanıyor ki bu adam.sene başlamadan 1+1 sene uzatmadık mı sözleşmesini.çok üzüldüm.o gidene kadar kaç tane adam var takımda.umarım doğru değildir.adam geçen sene bize gelicem diye alacaklarından feragat etmemişmiydi.

Yönetimden vefasizlik örnegidir bu, Necati Galatasaray'in evladidir, bize gelmek icin 3 yildir ugrasiyordu, 1 yil oynattik ve sampiyon yapti ve sonra yine gönderiliyor. Baros-Sercan gibi iki sorumsuz adam ile devam edelim biz, ne güzel.

Sevgili Murhan.Necatiyle sözleşme yeniledik 2 ay önce.Vefasızlık olsa yenilemezdik değil mi canım kardeşim.

Eskişehirden 3 yıllık alcağı > bizden 1 yıllık alacağı.Necatiyi Bjk de istedi gitmedi.Demekki olay Necatide bitiyor.Oturmak istemedi demekki.

Hem teknik konular teknik ekibin vizyonu ve sorumluluğundadır.Necatinin gidişine izin veren yönetim değil Fatih Hocadır.

Anladın mı güzel kardeşim.

Galatasaray'a hem ilk döneminde hem de ikinci döneminde çok önemli katkılar verdi, yolu açık olsun. Kendisi için en hayırlısı oldu bence.

Necati neden gönderilir anlamak güç 1 sene kirala Sercanı dursun Necati.

Klüp her vefasızlık yaptığında o sezon başına bela geliyor. Bizi şampiyon yapan çok futbolcuyu bir çırpıda harcadık, ama Elano, Misi gibi (sadece örnek) starlara para yedirdik. Bir gün başımıza taş yağacak. Klüp ve taraftar ve teknik heyetin ayakları yere basmalı daha çok etik olmaya çalışmalı.

eger Neco gittiyse yonetime ve teknik heyete yaziklar olsun ,gucunuz Neco'ya mi yetti

Baros orada keyif catarken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt