#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #77 Necati Ateş

Her gün Samed Yeşil'i ve Eren Derdiyok'u izleyen arkadaşlarımızın bu oyuncuları önermesi ne kadar hoş.

Gelirse Terim istiyor diye gelir, geri dönmek istediği için değil.

Her gün Samed Yeşil'i ve Eren Derdiyok'u izleyen arkadaşlarımızın bu oyuncuları önermesi ne kadar hoş.

Mesele izleme meselesi değil zaten yedek olarak bekleyecek , Eren kendini kanıtlamış ve daha 24 yaşında olan bir oyuncu , Samed ise büyük forvet potansiyellerinden biri daha ne olmasını bekliyorsunuz ? Necati'nin yerine bunları denesek an itibariyle daha verimli olur diye düşünüyorum , tabi ki Necati iyi bir oyuncu oyununu olgunlaştırmış , ligin üstünde oynayan biri ancak yaş ortalaması açısından bakmak lazım işe birde ayrıca madem gelecekti neden gitti denilebilir.

Necati Ateş : Henüz hayatta tecrübem olmadığını anladım.Çünkü insanların ağızdan çıkardıkları kelimelere hemen güveniyorum.

Necati Ateş : İnsanların karakterinin,delikanlılığının para ile değişebileceğini anladım.Verdiği sözü para için kıvırıp döneklik yapabileceklerini anladım.Anladımda anladım.Sanırım buralarda havalar bozuluyor.Ayrılık!

:ayatollah: Adamsın Neco adamın dibisin ilk gönderilişinde yanlıştı 2.gönderilişinde yanlıştı geri dön ve jübileni bizde yap aslan

Necati Ateş : Henüz hayatta tecrübem olmadığını anladım.Çünkü insanların ağızdan çıkardıkları kelimelere hemen güveniyorum.

Necati Ateş : İnsanların karakterinin,delikanlılığının para ile değişebileceğini anladım.Verdiği sözü para için kıvırıp döneklik yapabileceklerini anladım.Anladımda anladım.Sanırım buralarda havalar bozuluyor.Ayrılık!

:ayatollah: Adamsın Neco adamın dibisin ilk gönderilişinde yanlıştı 2.gönderilişinde yanlıştı geri dön ve jübileni bizde yap aslan

Nerede demiş reis bunları..

Ne zaman gelir bize? Kesin lazım Umut'la birlikte Avrupa dönüşlerinde kullanırız.

g564_24072013212953_IMG_6886.JPG

Penaltı düdüğü çaldığı anda Necati kullanırsa kaçırır dedim ve beni yine yanıltmadı. Hadi penaltıyı kaçırdın o son dakikalarda kabak gibi boş kaleye ne diye zıbanıyorsun? Vallahi şu maçla birlikte sana olan sempatimi kaybetmeye başladım o derece.

Penaltı düdüğü çaldığı anda Necati kullanırsa kaçırır dedim ve beni yine yanıltmadı. Hadi penaltıyı kaçırdın o son dakikalarda kabak gibi boş kaleye ne diye zıbanıyorsun? Vallahi şu maçla birlikte sana olan sempatimi kaybetmeye başladım o derece.

Bende maçı izlerken abime bunu söyledim. :redface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt