#77 Necati Ateş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazık çocuğu kahraman yaptı üzüldüğüm tek şey erkan zengin'in emekleri heba oldu... balderesi fenerlilere erkan zengin'i kaptırmamak gerek... çok rahat adam geçiyo,eksiltiyo,oyunu açıyo anlıycanız çatır çatır top oynuyo alves'i bakkala bekir'i manava gönderiyo izleyen ne demek istediğimi anladı sanırım... :005:

Herkes aynı şeyi düşünmüş.. Ulan mutfağa gittim nişanlıma necatı kacırdı dıye msj attım spıker mert dıye bagırdı.. Bir insan bu kadar mı hissettirir. Biz hissettik hadi kaleciye baka baka oraya vurulur mu ? hadi vurdun ulan o golü nasıl kaçırdın Mehmet Battal vol2 :)))

yazık çocuğu kahraman yaptı üzüldüğüm tek şey erkan zengin'in emekleri heba oldu... balderesi fenerlilere erkan zengin'i kaptırmamak gerek... çok rahat adam geçiyo,eksiltiyo,oyunu açıyo anlıycanız çatır çatır top oynuyo alves'i bakkala bekir'i manava gönderiyo izleyen ne demek istediğimi anladı sanırım... :005:

çok ama çok haklısın.. Adam kendini heba etti.. Zaten Bekir'e taç çizgisinde yaptığı ilk faulden sonra surat ifadesi her şeyi anlatır gibiydi .. Tebrikler başarılı tespitlerin için

maalesef bende kayınço ile maçı izledim penaltı atışını iştahla erkan'ın atmasını beklerken topu necatinin alışında kaçıracağını hissettim, fenev çekirge misali zıplamaya başladı bu 1 oldu türkiyede ine çıka gider ama avrupada ( ümraniyeden harem kadar mesafeyi gidemez )

arsenal yedeklerle çıkmazsa bu oyunun karşılığında rahat 5'ler şikecileri....

topu oynayan es es'ti ama boşuna dememişler top yuvarlaktır atamayana atarları ...

Necati'nin kariyerindeki attığı penaltı/gol yaptığı penaltı oranını bilmek isterim. Benim hatırladığım en son geçen yıl Fenerle yaptıkları kupa maçında da kaçırmıştı.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Necati'nin kariyerindeki attığı penaltı/gol yaptığı penaltı oranını bilmek isterim. Benim hatırladığım en son geçen yıl Fenerle yaptıkları kupa maçında da kaçırmıştı.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bizde de kaçırdığı 3 tane penaltı hatırlıyorum hatta Hasan az daha dövüyordu. Penaltı özürlü, büyük ihtimal %50 ile atıyordur. Berbat penaltı kullanıyor, bu ısrar niye Neco.

Olmadı Necati senden, hiç olmadı. Seviyorum seni ama olmadı yapacak bir şey yok.

Sinirden gülüyoruz,sevinçten ağlıyoruz.Reaksiyon fakirimiyiz neyiz anlamadım ki.

ULAN necati sana nuri alçonun operasyon müziğini gönderiyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt