#77 Noa Lang

yunusta bir sıkıntı var kaç maçtır kötü bu maçta ise berbattı güzelim atakları hiç etti 4 kere hemde .Bu yunus bence kesinlikle yedek olmalı
Bu Yunus evet ama geçen sene ilk devreki Yunus olursa da Sane bile zor keser, formda olan oynasın işte.

Fizik lazimsa baris
Top kullanim lazimsa lang

Gibi durmakta
Barış'ın ayağına topu verdiğimizde hep aynı şeyleri yaptığından artık rakipler de buna göre savunmaya başladı kendisini. Çevresiyle etkileşiminin ve pas becerisinin çok zayıf olması takımın hücumdaki akışkanlığa baya zarar veriyordu. Lang çevresiyle top oynamaya başlayınca hücuma katılan bek görebildik. Barış'a göre maç da olacak, ama iç sahada kapalı takımları açmada Lang tarzı oyuncular lazımdı. Keşke Antep maçında da sahada olabilseydi.

röportajını dinliyom aslan parçasının
hafif sakatlığı devam ediyomuş aslında

bi de GS'nin büyüklüğünü yerlilerden iyi anlamış
feci ısındım bu sporcuya
yazık oldu 30m avromuza

ofansif futbol zekası çok iyi. tam CL eleme maçlarında 45 de ya da 55 de oyuna atmak isteyeceğin bir adam. tam isabet transfer olmuş. arkasında jacobs oynarsa defansif zaafiyeti daha az olacaktır.

Bu kadar basit abi, IQ'su dusuk olan adamdan futbol IQ'su yuksek olan adama gecisin ne demek oldugunu net gorduk. Dogru zamanda dogru isler yapiyor, komplike etmiyor, herseyden var. Teknik olarak hem tempoyu, hem de orta sahayi ve tum takimi o kadar rahatlatiyor ki. Insallah boyle devam eder, Baris'in normalde bu adami kesmesi imkansiz.

Sen hayırdır ya? İki lafından biri Okan oluyor. Foruma dönünce sana bir şeyler olmuş. Tehdit eden varsa söyle tepesine bineyim. İnternetteki hamlelerimize dikkat edelim!!!
Okanı istemiyorum artık seskom.

İmparatoru bu kadroyla 3 yıl izlemek isterim

O videoda değişiklik istemiş harbiden.ben dedim ağrıları var diye,zorlamadi kendini ikinci yarı hiç çünkü

1769979367344.webp

Geri
Üst Alt