- 16 Haziran 2010
- 202.746
- 154.474
- 6.838
8 milyon farktan adam ölmez.Keske bunun opsiyonu 20 olsaymis.. Adam geciyor orta aciyor bekini oynatiyor top kaybetmiyor harika bir şut atti ben bu mac cok begendim ilk mac bu kadar iyi degildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 milyon farktan adam ölmez.Keske bunun opsiyonu 20 olsaymis.. Adam geciyor orta aciyor bekini oynatiyor top kaybetmiyor harika bir şut atti ben bu mac cok begendim ilk mac bu kadar iyi degildi
8 milyon farktan adam ölmez.
Ugrastigin birsey yok , opsiyon hakki ve odeme sekli mevcut sozlesmede belirtilmis. Yani onun pazarligi yapildi zaten.sezon bitince bakarız ama bu formu sürerse yine napoli'nin deli başkanıyla uğraşacağız gibi
biz onu indirmeye çalışırızUgrastigin birsey yok , opsiyon hakki ve odeme sekli mevcut sozlesmede belirtilmis. Yani onun pazarligi yapildi zaten.
Neyini uğraşacağın satın alma opsiyonu belli ver parayı al.sezon bitince bakarız ama bu formu sürerse yine napoli'nin deli başkanıyla uğraşacağız gibi
o kadar vermek istemeyiz gibi geliyor bana. neredeyse 30 milyon.Neyini uğraşacağın satın alma opsiyonu belli ver parayı al.
cebinden mı verıyorsun8 milyon farktan adam ölmez.
cebinden mı verıyorsun
Lang ile kimyamız uyuşacak gibi. Şahsen Barış çok yırtıcı bir futbolcu olsa da, bize dar alanda teknik, pas ve şut gibi beceriler daha lazım. Lang sanki bu konuda daha uygun olacak bize.