#77 Noa Lang

bi kanat sane olacaksa diğeri lang olmaz lang olacaksa sane olmaz diye düşünüyorum

zor bi maça böyle başlarsak daha iyi anlarız bence

En beğendiğim özelliği topu gereksiz eveleyip gevelememesi, yeri geldiğinde çat diye kesiyor içeriye rakip savunma yerleşemeden gafil avlanıyor. Nerede çalım atacağını, pas vereceğini iyi ayarlıyor. Basit oynuyor ve bencil değil kesinlikle. Zaha, Sane gibi kanatlarda yaşadığımız en büyük problem bu mesela, boş yere onlarca top eziyorlar topla gereksiz işler yapıp atakları öldürüyorlar. Böyle devamlılığı olursa acayip sevilir burada.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

barışla sanenin dangıl dungul oyunundan sonra çok iyi geldi takıma oyunumuz yükseldi bir kaç haftadır. Lang çünkü çevresiyle iletişim halinde al ver yapıyor uyumlu ve yetenekli. Sane futbolun doğruları kafasında ezberleri var bizim topçularla uyuşamıyor o yüzden. Barış desen futbolu bilmiyor at önüne yardırsın topçusu. O yüzden lang büyük nimet şuan.

Artik barisin top kayiplari sacma son tercihlerinden o kadar sıkıldık ki bu herif ilac oldu resmen.. Su ana kadar Sane dahil topun kiymetini en cok bilen kanat oyuncumuzdu neredeyse 0 top kaybiyla oynuyor ve de riskli isler denemesine ragmen..
Emin olmadan yazmak istemedim ama gerçekten 0 top kaybıyla oynuyor gibi

bi kanat sane olacaksa diğeri lang olmaz lang olacaksa sane olmaz diye düşünüyorum

zor bi maça böyle başlarsak daha iyi anlarız bence
İkiside tadic gibi olsa dediğin doğru olur ama hem pir pır hem teknik adamlar. İkisi de içe kat ediyor desen zaten senelerdir kanat oyunumuz böyle, ki bu adamlar çizgiye de iniyorlar. Versatile dediğimiz kanatlar. Önlerine barış ve osimheni monte etsek harika olur, boş koşu atıp dursunlar, yıka yıka delsinler

Ver takıma direktifleri

1771231897560.webp

Geri
Üst Alt