#77 Noa Lang

Sara bi pozisyonda osi’nin önüne atmaya çalışmak yerine lang’ın önüne yuvarlasaydı topu muhtemelen 1 golü olacaktı

çok iyiydi
klas topçu
ben istiyom almamızı ama biraz iskonto yapmalı Napoli
daha iyisini bulabileceğimizi düşünmüyom doğrusu

hem yaşı bizim takıma uygun, hem de oyun tarzı aradığımız tarz soğukkanlı katil boş yapmaz. eğer bonservisini alırsak takımı daha da sahiplenir

Sen oynayınca Sane trip atıyor. Ne yapacağız seni de Sane yüzünden seni de kesemeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam iyi topçu da 30 değil beyler
Kimyası tutan bir takım için 30 bedava. Yeterki o asi kimyası tutsun. Biz en ufak olumsuzlukta Okan diye bağırıyoruz lakin bu gibi elemanları idare etmek büyük meziyet. Okan buruk dil öğrenerek kendine büyük yatırım yapmış. Akıcı İtalyanca ve İngilizce paraya muhtaç değilken öğrenmek büyük iş

çok beğendiğim bir herif ama bir kanatta barış diğer kanatta pırpır adam olsun keitadan beri rakibi kaldırıp indiren kanat hasretimiz devam ediyor.

çok beğendiğim bir herif ama bir kanatta barış diğer kanatta pırpır adam olsun keitadan beri rakibi kaldırıp indiren kanat hasretimiz devam ediyor.
Dün New castle maçını izledim. Zaten iki senedir takip ediyordum elangayı içimin yağları eridi. Acayip her seferinde ne biçim topçu diyorum. Bize tam da öyle bi eleman lazım

Lang 'ın bizim takıma getirdiği en büyük artı şu bence hem savunmadan hücuma geçerken hem hücumda yerleşik savunmaya karşı hücum ederken topun bizde kalmasını sağlayabilecek gerektiğinde topa basıp kolay top kaybetmeyecek o ayağındaki topu bir şutla bir ortayla pozisyona döndürebilecek oyuncu eksikliğini kapatıyor. Kenarlarda hem Barış hem Sane müthiş delici adamlar ama bir o kadar da sık top kaybı olan oyuncular bir de bu işleri yapabilecek bir 10 numaramızın olmadığı durumda işler çok değişiyor bizim için

Lang oynadığı zaman sol tarafta Lang & Sara ve Jakobs ile birlikte başka bir hücum katkısı görüyoruz gerçekten orda

Sara bi pozisyonda osi’nin önüne atmaya çalışmak yerine lang’ın önüne yuvarlasaydı topu muhtemelen 1 golü olacaktı
Çıldırdım orada çıldırdım

Lang bomboşa çıkardı kendisini

Sara tutup 2 kişinin arasındaki Osimhene attı pası

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lang 'ın bizim takıma getirdiği en büyük artı şu bence hem savunmadan hücuma geçerken hem hücumda yerleşik savunmaya karşı hücum ederken topun bizde kalmasını sağlayabilecek gerektiğinde topa basıp kolay top kaybetmeyecek o ayağındaki topu bir şutla bir ortayla pozisyona döndürebilecek oyuncu eksikliğini kapatıyor. Kenarlarda hem Barış hem Sane müthiş delici adamlar ama bir o kadar da sık top kaybı olan oyuncular bir de bu işleri yapabilecek bir 10 numaramızın olmadığı durumda işler çok değişiyor bizim için

Lang oynadığı zaman sol tarafta Lang & Sara ve Jakobs ile birlikte başka bir hücum katkısı görüyoruz gerçekten orda
Oyun kurucu kanat resmen adam

Bizim takımda olmayan profil

O açıdan bile değerli

Oyun kurucu kanat resmen adam

Bizim takımda olmayan profil

O açıdan bile değerli

Aslında Yunus geçen sene sakatlanana kadar ve bu sene Eylül-Ekim gibi tam olarak bu katkıyı veriyordu. Hücumda kolay kolay top kaybetmeyen dar alanda o ince işleri yapan oyuncu olarak öne çıkıyordu ama yine bir sakatlık sonrasında çok geriye gitti

Ne diyim Lang 'ı bir transfer olarak kazandığımız gibi Yunus da inşallah sakatlık sonrası yeniden kazanılır da Osimhen ve Barış ile vura yıka kırdığımız gibi Lang ve Yunus ile de top ayağımızdayken o topu kolay kolay kaybetmeden daha bilinçli hücumları kurguladığımız oyuncu olmayı başarır bu ikili

Aslında Yunus geçen sene sakatlanana kadar ve bu sene Eylül-Ekim gibi tam olarak bu katkıyı veriyordu. Hücumda kolay kolay top kaybetmeyen dar alanda o ince işleri yapan oyuncu olarak öne çıkıyordu ama yine bir sakatlık sonrasında çok geriye gitti

Ne diyim Lang 'ı bir transfer olarak kazandığımız gibi Yunus da inşallah sakatlık sonrası yeniden kazanılır da Osimhen ve Barış ile vura yıka kırdığımız gibi Lang ve Yunus ile de top ayağımızdayken o topu kolay kolay kaybetmeden daha bilinçli hücumları kurguladığımız oyuncu olmayı başarır bu ikili
Yunus'un olayı bence Mental

Eşiği bir geçebilse çok şeyler yapacak ama olmuyor bir türlü

Yunus'un olayı bence Mental

Eşiği bir geçebilse çok şeyler yapacak ama olmuyor bir türlü
İşte transfer döneminde Yunus 'u as 10 numaramız olarak düşünüp ondan boş kalan sağ kenara Asprilla transfer edileceğine oraya u23 kontenjanında bir 10 numara transfer edebilmiş olsaydık bence hem takım için hem Yunus için çok iyi olacaktı

Hem iyi bir 10 numaramız olsa Barış ve Sane ikilisinin patlayıcı koşularını çok daha iyi kullanabilirdik hem de bu ikili haricinde solda Lang sağda Yunus ile daha topun değerini bilen kolay kolay kaybetmeyen 2 kanat oyuncumuz olacaktı

Hatta Sara 'yı da 10 numarada kullanmak zorunda kalmayacaktık

Çok fazla Quaresma'ya benzetiyorum, top ayağına geldiği an çok yüksek ihtimalle olumlu bir şey çıkıyor. Bekini müthiş kullanıyor, top kaybı yok denecek kadar az ve en önemlisi savunma desteği harika.

Sane'den sonra ilaç gibi geliyor.

Sane napoli bu bize olabilir mi acaba?

Potansiyelini ara ara gösterip sonra kayboluyor. İstikrarlı performans olmadığı takdirde 30 milyon verilip alınması riskli bence

Geri
Üst Alt