#77 Noa Lang

ayran simit ile günü idare eden adamı severiz.

20 milyon euro + unlimited simit sarayı subscription'a biter bu is.

Mevcut piyasada değeri tam nedir bilemiyorum. 15 milyona falan zaten kimseye vermez Napoli o paralara almak falan hayal. Farklı bir profil olarak kalsın da istiyorum ama bir yandan da 30 milyon gibi bir paraya daha dönüşü de olması yüksek ihtimal ve u23 kuralına da uygun olacak Antonio Nusa, Matias Pardo, Mika Godts gibi oyuncuların alınması daha mantıklı da olabilir. İki karara da kesin yanlış diyemem.

Barış sonrası düşünülerek bence devre arasında geldi alışması için. Adam iyi bir oyuncu ve bizim en büyük sorunumuz olan Osimhen'i besleyemiyor oluşumuzu tek başına çözüyor. Forveti Osimhen olan takımın bizim gibi oynamaması lazım.

25-30 bandının altına bırakmaz Napoli

Onun için 1 tam sezon sıçması falan lazım

Begeniyorum kendisini ama 30 falan veremeyiz asla

Daha acil bölgeler var

Anfield deplasmanını çözsün 30 verelim yoksa en fazla 20

Mevcut piyasada değeri tam nedir bilemiyorum. 15 milyona falan zaten kimseye vermez Napoli o paralara almak falan hayal. Farklı bir profil olarak kalsın da istiyorum ama bir yandan da 30 milyon gibi bir paraya daha dönüşü de olması yüksek ihtimal ve u23 kuralına da uygun olacak Antonio Nusa, Matias Pardo, Mika Godts gibi oyuncuların alınması daha mantıklı da olabilir. İki karara da kesin yanlış diyemem.
Hocaların farklı yonleri var her seyde basarili olamaz birisi zaten bizimkide gençleri çok tutmayan hazır oyuncu seven biri. Gods falan gitmez o yuzden bize.

Valla 20 bile fazla. 11 - 12 milyona güzel bir alternatif olur. 23 yaşında falan olsa süper olurdu. Son prime kontratı olacak malesef

Geri
Üst Alt