#77 Noa Lang

İşler yolunda gitsin ve takımda kalsın isterdim kanım ısındı çünkü ama 1 tane bile ligde attığı kritik golle veya bir şeyle maç kazandırmadı.

Sonsuza dek tekrar tekrar şunu söyleyebilirim, 30 milyon euro veya üstü bonservis verdiğin bir adam sana bu ligde tek başına maç kazandırmak zorunda. Osimhen gibi, Prime İcardi gibi, Asensio gibi.

Lang o yeteneğe o tavana sahip ama yok bir türlü o ışığı da veremedi.

İlk 3 maç umutlandırdı sonra utandırdı. Açıkçası geldiğinde hiç beklentim yoktu ama oynadığı oyunla şaşırtmıştı baya. Sonradan ise tepetaklak gitti. Dün top önüne düşmüş penaltı noktasında, doğru düzgün vuramıyor. Oyuna girmese daha iyiydi, zaten gole ihtiyacımız yoktu, yemesek yeterdi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan buruk kalacaksa bu adam gitmeli asla okan buruğun oyun anlayışına uymayan bir profil.Teknik ekip(scout)oyuncu analistimiz çok kötü.Alınan oyuncular teknik direktöre ve taktiğe göre alınmıyor ismine göre ve geldiği takıma göre alınıyor başarısızlığın sırrı.Başarılı gözükmemizin sebebi oyuncuların saf kalitesi ve rakibin salaklıkları.

geldiği günün çok gerisinde farkında mısınız? Okan buruk idmanının en net örneği işte.
Bu adam bence piyasasını korumak ve ŞL'de oynamak için bize geldi. Lig falan umrunda değil. Zira yazın dünya kupası var. Parmağını da kopardı, şimdi fazla risk almadan, bir an önce bitse de gitsek modunda takılıyor.

Bunuda almayiz, 30 edecek bir oyuncu degil zaten, ben 10 bile vermem, cani istedimi oyniyan oyunculardan hic haz etmem, her maci sanki CL Finali oynar gibi oynuyan oyuncular isterim ben.

et mi balık mı bilemediğim bir oyuncu. takımımıza yakışıyor mu yakışıyor. ama oyun olarak soru işaretleri var

30 u buna vareceğimize 10 numara transferine katalım o 30u daha iyi olur sanki. Hatta singo yu satıp o parayı da ekleyelim 10 nunara işine

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Geri
Üst Alt