#77 Noa Lang

Dün maçın seyrini değiştirdi
Liverpool maçı sakatlığı çok geri itmişti
Çok hırsliydi maçın çok içindeydi
Eren çok destek veremedi
Bize ofansta çok esneklik sağladı
Belki istatistik olarak çok uretemedi
Ama kiralik olarak gerektiği yerde işini yapti
Yalnız 30 toplamda oynadığı oyuna fazla

Singo ya 30 atmış takımız, net almalıyız.

SM-S948B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konya deplasmanında da 2. yarı girip hareketlilik getirmişti hatta terse çok güzel top atmıştı Boey'e ve gol gelmişti Sane'den ama golü gasp ettiler ofsayt uydurmasıyla.

Takımdaki kanatlar içinde bek ile en uyum yakalayan isim Lang gibime geliyor izlerken.

30 milyon verilebilecek güveni veremese de bir şekilde tekrar kiralansa iyi olurdu.

Tartışmasız maçı çeviren , momentumu lehimize kıran oyuncuydu. Alınır alınmaz bilemem en az 7-8 maçta iz bıraktı. Gerçekten iyi bir transfer. Takımı da sevdi. Neden olmasın diyorum

25069PTEBG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Napoli kimseye satamazda mecbur gene bize verecek.

25069PTEBG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yine de gerek yok. hem pahalı hem de daha iyi seçenekler bulunabilir.
ama lang barış kanatlarıyla barış sane ikilisine göre daha etkili oynadığımızı da belirtelim
bence barış sağda daha iyi oynuyor.

Kendisiyle ilgili fikirlerim hala nötr. Bazen çok beğendim, bazen çok etkisiz, çok sıradan buldum. Kendi futbolcumuz olsa severdim ama şu anda aşırı yüksek bir maliyetle transfer olmasına açıkçası karşıyım. En fazla 15 milyon. Ona da Napoli’nin deli başkanı hayatta bırakmaz.

Kutlamalarda sahne alsın işte. Sözleri tırt olsa da 1-2 tane güzel şarkısı var.

Son düzenleme:
Karakteri bize uygun ve en önemlisi bizim gibi oyun kuramayan ama tempo bekleri olan bir takımda onları çok iyi kullanabilecek oyun stiline sahip. 30 kesinlikle etmez zaten ama 15-20 arası bir bedel ile alınırsa niye alındı demem. Neticede Hollanda milli takımının DK kadrosunda bulunacak bir oyuncu ve yaşı genç.

Saneden çıkıp Lang ile devam edilip 1 tanede siyahi azman kanat forvet alınmalı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt