#77 Noa Lang

x1080

2'de 2 iyi performans. Aynen devam. Yetenekli adama zaman mekan farketmez, geldiği gibi topunu oynar farkettirir. Pek ümitli değildim ama epey fark yarattı şimdiye dek. Diğer kanatların hepsinden daha faydalı ve etkili şu ana dek.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerde bi cuval para bulmak gibi. Allah Napoli'yi basimizdan eksik etmesin. Boyle oyuncu birakilir mi lan?

Sane-Lang kanatlari islak ruyalar gorduruyor bana.

Muazzam bir oyuncu ama çok böyle bindirip adam geçebilen kanattan ziyade teknik os gibi oynuyor tarzı çok benzersiz kime benzeteceğimi bilmiyorum

Hiç bişey yapmasa bile ceza sahasına attığı havan topları yeter. Rotasyon içinde ilk 11 içinde müthiş oldu yemin ederim. Hücumcularimizin hepsi bambaşka bir silah. İstediğimiz çeşitlilik buydu. Okancim sağolsun kutucuyla koca bi yarım sezon yedi. Fark 10 olabilirdi yemin ederim. Asprilla da tehlikeli bence o da olacak darısı nhaga aslanıma.

Barış genelde bekini çizgiye indiren pasları atamıyordu. Deniyordu ama ya auta ya rakibe atıyordu geçiş yiyorduk. Lang bunu çok iyi yapıyor.

şunun opsiyonunu 20 civarına koyamayan yönetim yine yine yine hatalı. istenmeyen adama 30 opsiyon koydurttular. adamlar göndermek istiyordu lang ayrılmak istiyordu. sene sonu almak isteyeceğimiz kesin gibi.

Sane'yi daha da yukarıya çekecek isim Lang olacaktır.

Bence Sane'yi 10'da denemek lazım birbirine yakın oynamalı bu ikili.
Maç oynanırken benimde aklıma geldi. Sane 10 numaraya geçerse Barış'ı da sağda kullanırız.

Maç içinde zaten Lang-Sane-Barış dönerek oynarlar. Zaman zaman Barış, Osi'nin yanına geçip forveti ikiler Sane sağa kayar falan.

Böyle bir deneyip görmek lazım. Bir şeyler çıkabilir bu dizilimden.

Şu ana kadar fazlasıyla iyi. Bir kere adam topun kıymetini biliyor kolay kolay vermiyor.

Rakiplerle bire bir oynamasına rağmen 2 maçta sadece 1 top kaybetti. 1 tane onun yüzünden geçiş yedik.

Sane çok çok iyi oynadığı maçlarda bile önde saçma sapan top kaybedip kontra yediriyordu. Barış aynı şekilde...

Bizde olmayan tipte bir kanat oyuncusunu. Top ayağındayken zaman kazandırıp takımın ileri çıkmasını da sağlıyor.

Gençken yapabilir ama şu an yarıp gidecek bir adam izlemini vermedi bana daha çok oyun görüşünden ve tekniğinden faydalanırız gibi.

Bu da bizim fazlasıyla oyunumuzda eksik olan bir şeydi. Şu an için çok doğru hamle olmuş oldu.

Fakat teknik ekibin bunu bilerek yaptığını hiç sanmıyorum... Ayrıca ligde şu an kimse kendisine özel önlem almıyor yakında 3 kişi etrafını sararlar.

Bu da bize başka boşluklar sağlar. Lang topu o baskıdan çıkardığı her atakta net pozisyon buluruz.

Geri
Üst Alt