#77 Serdar Özkan

Cevap: #77 Serdar Özkan

3.jpg

Hey yavrum be :o

Sergen bundan daha aykırı idi. Ama şimdi süper lig Sergenleri arıyor. Lincoln'de 'normal' değildi. Yetenekli yıldız futbolcuların kendine has dikeni olur. Serdar'ın bu fotoğraftan başka olumsuz bir fotoğrafı var mı? Bilen varsa taraftarı bilgilendirsin.. Yakında paparazziler flörtlerini medyaya sunar. Yatak odasının çarşaf desenlerini sergilerler...

Aydın Yılmaz oynasın yerine daha iyi bu kadar güçsüz değil en azından.

Yanında Sarp, Cana, Elano varken kimse başarılı olamaz. Serdar Özkan orta sahamız bir kendine gelsin yıldız olacak. Hazırlık maçlarında Emre Çolak, Ayhan ve Arda ile yaptığı verkaçlar mükemmel idi.

Sen bu dediğine inanıyorsan ben sana bişey demiyorum !

Yanında Sarp, Cana, Elano varken kimse başarılı olamaz. Serdar Özkan orta sahamız bir kendine gelsin yıldız olacak. Hazırlık maçlarında Emre Çolak, Ayhan ve Arda ile yaptığı verkaçlar mükemmel idi.

Ya Serdar Özkan tüm futbolculuk kariyerinde hangi resmi maçı tek başına kazandırmış yıldız gibi oynamış da bizde oynayacak. Gamsız falan ama Aydın bundan 10 kat daha iyi topçu.

Bir insanda herşey mi yarım olur? Çalım, şut, pas herşey yarım. Fizik desen hiç yok sıfır. Keita'yı sat ondan sonra bekle ki Serdar efendi yıldız olsun...

Yönetimin bedavaya ya tutarsa anlamında yaptığı transferlerdendir serdar özkan.Bana göre bal yapmayan arı hiç bir şey olmaz! Zaten ışık olsaydı bjk bırakmazdı bjk'de 18 dışında kalan adam bizde 11 oldu yazık gerçekten yazık!

taraftarın gözünde FR in kredisini artırıyo bunlar. teknik direktore zulum yaw bu adamlar :s

Açeydi gollarını demirören.Tuteydi.gitme diyeydi.Gelmezdin bize o vakit...

Bir bi adam bi kumarhaneye gider garibim sürekli kaybeder bundan canı sıkılan kumarhanenin sahibi bu adama çok üzülür ve der ki al yavrum sen 77 numaraya bas bu elden bendensin.

Zaten bu adam top sürüyor kale önüne gelince yada orta açma sırası gelince onları beceremiyor :)

şu adama verilen her kuruşa üzülüyorum ya elimizdeki kaç tane genç oyuncuyu gönderdik tahammül edemeyip, üç kuruşluk beşiktaşın oynatmadığı adamı aldık.. Böyle salak iş mi olur arkadaş ya..

Bence bu çocuk sol kanatta daha etkili oynar ama orası Arda'nın..

Çok ümitliydim hazırlık kampında çok iyiydi ama hazırlık kampı işte,güçlenmesi gerekli yoksa Pino'nun formasını rüyasında görür..

Arda'nın deyimiyle Arda' ya çalım atmasını (adam geçmesini) öğreten futbolcu.

galatasaray oyuncusu değil aydın yılmazı tercih ederim

Arda'ya çalım atmayı öğretirken, Arda'dan fiziğini kullanmayı öğrenseydi ya.

İnsaf yahu! Serdar'a şimdiye kadar kaç şans verildi de son şanstan bahsediyorsunuz. Ne konuştuğunuzu duyuyormusunuz siz. İlahi adalet çarpar sizi!

O kadar yabancı geldi daha oynamadan kral ilan edildiler. Serdar ise doğru dürüst oynatılmadan 'son şans' tan bahsedilmeye başlandı. Sonrada yerli futbolcular neden yabancıları mobbing yapıyor diye sorarsınız. Bu yabancı yalayıcı kafa ile daha çok mobbingler olur. İyide olur!

Kendisine yüzlerce dek şans verilen tek yeteneği sağ kulvarda düz koşu olan Aydın'ı Serdarla bir tutanlar var. Yahu Serdar daha dün geldi. Şans bulamıyorsa yabancılar el üstünde tutulduğundan forma için çırpınmaya gerek duymadığındandır.

Soruya bak, Kewell yerine Serdar'ın oynamasını mı istiyorsun? Ne alaka? Neden Elano ve Sarp banko oynuyorlar, kimse sesini çıkarmıyor buna bir cevap verin.

Geri
Üst Alt