#77 Serdar Özkan

Cevap: #77 Serdar Özkan

Yetenekli olduguna inaniyorum,eger Hagide bunu adam edemezse kimse edemez.Ben umutluyum sahsen.

Değil Hagi Mourinho gelse adam edemez.Çalım atmakla futbolcu olunmuyor.Arda'nın kankası olsa ne yazar. O zaman toplayalım Misimovic'in kankalarını takıma.Yok öyle bir şey.

Devre arasında Serdar,Zan,Sarp,Aykut,Balta paketi yapıp verelim hayrına bir takıma.3-5 tane adam gibi yerli oyuncu alalım artık yeter..

Formayı haketmiyor dediğiniz adam hiç giymedi bile. Sezon öncesinde Fenerbahçe maçı dahil, bütün maçlarda çok iyi oynadı. Normal sezonda oynadığı maçlarda takım kötüydü ve bütün suç Serdar'a yıkıldı. Takım iyi oynamaya başladığında, Serdar da kendisini gösterecektir şüphesiz.

Formayı haketmiyor dediğiniz adam hiç giymedi bile. Sezon öncesinde Fenerbahçe maçı dahil, bütün maçlarda çok iyi oynadı. Normal sezonda oynadığı maçlarda takım kötüydü ve bütün suç Serdar'a yıkıldı. Takım iyi oynamaya başladığında, Serdar da kendisini gösterecektir şüphesiz.

Serhat mükemmel bir dönüş yapmışsın :asd:

Serhat çok beğeniyorsan Arsenal'e yollayalım.

2007 de Fener 'in bizi açık farklı yenmesinin beklendiği maçta, solda Arda Turan, sağda Serkan Çalık 'la onlara futbol dersi vermiştik.

Serdar Özkan, aynı pozisyonda Serkan Çalık 'tan yada bugün orada oynaması beklenen Pino 'dan daha etkili oynayabilecek potansiyelde bir oyuncudur.

Ben çok etkili olabilir diye düşünüyorum.

2007 de Fener 'in bizi açık farklı yenmesinin beklendiği maçta, solda Arda Turan, sağda Serkan Çalık 'la onlara futbol dersi vermiştik.

Serdar Özkan, aynı pozisyonda Serkan Çalık 'tan yada bugün orada oynaması beklenen Pino 'dan daha etkili oynayabilecek potansiyelde bir oyuncudur.

Bir zamanlar bu da vardı değil mi ? Ah, ah !

O zaman ki kondisyonumuz nerde Abi.Feldkamp oyuncuların pestilini çıkarıyordu antrenmanlarda.Alman disiplini öyle birşey.Fener orta sahasını geçememişti o maçta.

Bu oyuncu rahat bırakılırsa ileride çok işimize yarayacaktır. Bakın Ceyhun'a, Trabzoun bir kaç sene sabretti ve iyi bir ön libero kazandı.

Yetenekleri inkar edilemez. Başarılı olması yüksek ihtimal.

Yeterli olduğunu düşünmüyorum. Fizik mücadelesi çok zayıf,bacakları çok zayıf ve futbol mantalitesi çok düşük. Barış'ı kanatta oynatırım en azından mücadeleci bir güç olur daha iyi modundayım.

Sende yedek kulübesinde galericilik yap..

Yeni araba düştü mü baba?

:D

Cok iyi adam ama oynatilmasi lazim. Hagi'den umutluyum.

Akıllara zarar bir hareket. Sol tarafta cok etkili olabilir. Potansiyel var, istekte varsa Hagi illa birseyler cıkarır.

[video=youtube;_4i2F7NAO2Y]https://www.youtube.com/watch?v=_4i2F7NAO2Y[/video]

gece kulüplerindne bi çıksa düzelir belki,k.çından sallıyosun falan demeyin gayet iyi biliyorum:b5:

Geri
Üst Alt