#77 Serdar Özkan

Cevap: #77 Serdar Özkan

Serdar bu seneyide kaçırırsa gelecek sene disko boy olur. Bank Asyada.

İkisindede oyun zekası yok bence.Topsuz oyunda zaten yoklar.Ayrıca dediğinin tam tersi bence Stoch hızlı Dia teknik seri çalımlar atabilen çakma Keita tarzı biri.

Stoch oynarken hizina bagli degil ama, iceriye de katediyor, pas da yapiyor, hizi sadece birebirlerde onemli. Dia'nin hizini al hicbir numarasi kalmaz.

Serdar sakat mı? Kaç aydır 18 e bile alınmıyor.

Bu adama Beşiktaş'ta kaptanlık vermişlerdi, Beşiktaş ne hallere düşmüş vay be. Serdar kafadan sakat, ondan almıyorlar ilk 18'e. Biraz efendi olsa, Arda gibi oynayabilecek potansiyelde ama herif şeyinin dikine gidiyor.

Ben nedense iyi kötü ümitliydim bu adamdan.Hiç yoktan bir iki maçta sonradan girse de kondisyonunu yitirmese iyice.

benim icin bitmistir bu adam

eskisehir macinda araba muhabeti ile kendileri ne kadar topu düsündügünü göstermis oldu

artik onu aydin ile promosyon olarak verelim gitsin

Gönderelim gitsin.

Bu adamın yıldız olma şansı kalmadı. 3.sınıf takımlarda top koşturur artık bundan sonra.

Serdar'dan olsa olsa cacık olur. Hatta o bile olmaz..

Ben bu adam patlama yapacak demiştim. Yanıldım. O yüzden forumdaki arkadaşlardan özürdilerim.

Yüzümüzü kara çıkardın lan :asd:

Dia'da salt hiz var, Stoch'un teknigi ve oyun zekasi Dia'dan yegdir.

Stoch vasat bi futbolcu tek numarası içe doğru çalım atıp topa vurmak başka hiç bi özelliği yok karşısına iyi bi bek geçerse maç boyunca 1 tane etkili bindirme yapamaz

1-2 maç şans verilmeli tutmazsa yollanır zaten

Verilen şansları kullanmadı, diskoyu futbola tercih edersen olacak budur. Bence bir Bank Asya takımına gitsin diskoya gitmek

daha kolay olur, fazla göze batmaz.

Serdar Özkan da PFDK'da

Galatasaraylı futbolcu Serdar Özkan'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, talimatlara aykırı şekilde menajerlik faaliyeti içinde bulundukları iddia edilen Galatasaraylı futbolcu Serdar Özkan, Konyasporlu futbolcu Mehmet Sedef, Elazığsporlu futbolcu Mehmet Ozan Tahtaişleyen, lisanslı futbolcu temsilcisi Ekrem Örenç ile amatör kulüp Fenerköyspor'un antrenörü Tekin Aslıhan'ın PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.

Serdar Özkan da PFDK'da :D

Galatasaraylı futbolcu Serdar Özkan'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, talimatlara aykırı şekilde menajerlik faaliyeti içinde bulundukları iddia edilen Galatasaraylı futbolcu Serdar Özkan, Konyasporlu futbolcu Mehmet Sedef, Elazığsporlu futbolcu Mehmet Ozan Tahtaişleyen, lisanslı futbolcu temsilcisi Ekrem Örenç ile amatör kulüp Fenerköyspor'un antrenörü Tekin Aslıhan'ın PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.

Keita'nın ne sebepler'den dolayı gönderildiğini düşününce, Serdar'ın da kalması pek samimi olmaz diye düşünüyorum.

keita fazlasıyla iyi olduğundan dolayı gönderildi:icon_twisted:,serdar da böyle bi durum olmadığından kalır,sonuç olarak böyle adamları sever yönetim:icon_twisted:

Geri
Üst Alt