#77 Serdar Özkan

Cevap: #77 Serdar Özkan

Ben bu adamı Galatasaray forması altında bir kere bile izleyemedim, ona yanıyorum. Hadi Rijkaard dönemi neyse de Hagi ile belki ondan da randıman alabilirdik.

Serdar Özkan hazırlık kampında bulduğu forma şanslarının hepsini olumlu kullandı, Fenerbahçe maçı da dahil buna. Sezon başlayınca forma giyemedi pek fazla. Forma giydiği maçlarda da takım kötüydü, ama ihale Serdar'a kalmıştı hep. Gerçi aynı adamlar Pino için de "futbolcu değil" diyordu. Serdar da Pino gibi oynadığı zaman farkını gösterecektir artık Rijkaard'ın gidişinden sonra.

Bos futbolcu demek pek gercekci degil. Yetenekli bir futbolcu ama Serdar´in da fizik problemi var benim fikrime göre. Fizik gücü yeterli degil ve kendini göstermekte zorlaniyor diye düsünüyorum. Türk genclerinin genel sorunu bu zaten. Cogu böyle

Bos mos degil gayet iyi topcu. Surekli oynamasi lazim, Gokhan Zan da oyle. Ikisi sezon sonuna kadar sans bulsalar surekli cok gelisirler.

galatasaray olmuş futbolcu lazım gelişecek adam değil...nerde gelişecek daha bunlar biri gelmiş 24 yaşına diğeri 30

serdar toplamadaki etkisiz elemandır kocaman bir 0 'dır

aydını oynat daha iyi

galatasaray olmuş futbolcu lazım gelişecek adam değil...nerde gelişecek daha bunlar biri gelmiş 24 yaşına diğeri 30

serdar toplamadaki etkisiz elemandır kocaman bir 0 'dır

aydını oynat daha iyi

Gelisirler tabii.

Surekli oynayan oyuncu gelisir. Ikisi de yetenekli ve devamli olarak oynamadilar yillarca. Gokhan'in bariz konsantrasyon ve guven eksikligi oluyor ki stoper icin cok onemlidir. Serdar da son hareketlerini gelistirmeli. Bu da devamli oynayip, kendine guveni gelince olur.

Gelisirler tabii.

Surekli oynayan oyuncu gelisir. Ikisi de yetenekli ve devamli olarak oynamadilar yillarca. Gokhan'in bariz konsantrasyon ve guven eksikligi oluyor ki stoper icin cok onemlidir. Serdar da son hareketlerini gelistirmeli. Bu da devamli oynayip, kendine guveni gelince olur.

tamam o zaman kiraya versinler bir takıma orda oynasınlar gelişsinler gelsinler bize yeniden oynasınlar...

Serdar Özkan'ı Bank Asya'ya kiralasınlar.

Göz göre göre parayı boşa harcadık. Milyon euroların konuşulduğu yerde 20 bin euro'nun hesabını yapan Adnan Sezgin, Sözkan ve ona verilen paralar hakkında ne diyor acaba?

Rüyamda Serdar iki tane 90a cakti Trabzon macinda.

Hazır adliye'ye sevk edilmişken,bunu bahane gösterip sözleşmesini fesh edelim.Tazminat ödemekten kurtuluruz.

Pino'nun iyi bir yedeği olur. Pino sakatlanır veya ceza alırsa Pino üzerine kurulan yeni sistem çökebilir.

Geri
Üst Alt