#77 Serdar Özkan

Cevap: #77 Serdar Özkan

Ahlak abidesi yönetim. Keita ahlaksız diye kılıf uydurdunuz da bu adam ne diye halen bu klüpte barınıyor.Şu dakika sözleşmesi feshedilmeli.

Mustafa Sarp Bursaspor'da ve Galatasaray'da maça çıktığı ilk dönemlerde fena değildi.

Tartışılması hatta şuan için yerin dibine sokulması doğal olabilir.

Ama şu adamın ilk sayfalarına bakıldığında umut eden arkadaşların olduğunu,

Serdar Özkan'ın Galatasaray'da patlama yapabileceğine inananlar vardı.

Aynı bu adamı transfer eden Galatasaray'lı yöneticiler gibi.

Beşiktaş'ta ne yaptı da bu adam transfer edildi.

Neden bu kadar gereksiz harcamalar yapıldı.

Transferler hakikaten tez konusu.

Patlama yapacak dediler çok güzel patladı... Böyle patlamayı ömrümde görmedim...

Ahlak baz alınarak futbolcu gönderiliyorsa eğer hakan servet serdar gibiler neden halen banko konumdalar.

Yakışmıyor bize.Futbolcu kalitesi olarak da.

Keita'yı gönderenler göreve!

Keita kalsaydı, iyi bir alternatif olurdu.

Bir müsibet bin nasihattan iyidir demişler. Serdar Özkan bu PDFK olaylarından güçlenerek çıkacaktır. Pimo sakatlanır ve cezalı olursa sistem bozulmasın diye Pino'nun en iyi alternatifi olur. Bu futbolcu sonuçta kaliteli ve yıldız olma potansiyeli olan bir 'çalımcı' ve hızlı bir futbolcu. En önemlisi Arda'nın en yakın arkadaşı. Beraber oynarlarsa takım oyunumuzda düzelme yaşanır.

Bir müsibet bin nasihattan iyidir demişler. Serdar Özkan bu PDFK olaylarından güçlenerek çıkacaktır. Pimo sakatlanır ve cezalı olursa sistem bozulmasın diye Pino'nun en iyi alternatifi olur. Bu futbolcu sonuçta kaliteli ve yıldız olma potansiyeli olan bir 'çalımcı' ve hızlı bir futbolcu. En önemlisi Arda'nın en yakın arkadaşı. Beraber oynarlarsa takım oyunumuzda düzelme yaşanır.

Ardanın yakın arkadaşı olması iyi futbolcu olduğunu göstermez. Kalitesi konusunda da katılmıyorum. Çalım atmakla iş bitmiyor. Bugüne kadar göremedik kalitesini.

4 maç oynama cezası olmasaydi ucururdu bizi. usuyoruz serdar reis :ays:

B_1b847797ba56423ee9d769e411f77a48.jpg

Bu adam hala niye kovulmadi ?? Keita'nin sucu neydi be Delnan ??

Keita'nın suçu ne ? :sad007:

Sen Arda'nın bir lutfusun, Gözlerimin nurusun..

Bu menajeri goren sifa bulur, gelse de gorsek, sifa bulsak.

:ays::ays::ays::ays::ays::ays::ays::ays::ays::ays:

Arda'nın arkadaşı diye adam alıyoruz takıma.Mazallah Mustafa Sarp'ın arkadaşını falan almayı düşünmesin bunlar. Çıkacak sonucu tahmin edemiyorum :D

Geri
Üst Alt