#77 Serdar Özkan

Cevap: #77 Serdar Özkan

Devre arası kiralanmalı, performansına göre gelecek sene ya takımda kalmalı ya da takasta kullanılmalı.

PIRO lazım mı koç ? bak aşağıdaki kahvenin arkasını kumarhane yapmışlar haberin olsun

Bu sezon Galatasaray'da yıldız olacak. Milli takımın değişmez ismi olacak. Arda, Kewell ve Pino ile beraber ligde resital yapacaklar.

Eğer satılırsa veya kiralık giderse, bence gittiği takımı ligde taşıyacak bir yetenek.

Bu sezon Galatasaray'da yıldız olacak. Milli takımın değişmez ismi olacak. Arda, Kewell ve Pino ile beraber ligde resital yapacaklar.

Eğer satılırsa veya kiralık giderse, bence gittiği takımı ligde taşıyacak bir yetenek.

Yaptım olacak.

Ben Hagi'nin gonderecegini sanmiyorum en azindan sezon sonuna kadar durumuna bakmak istiyecektir,sonucta potansiyeli var bazilari gibi degil.

Bu sezon sadece 15 dakika oynadı. O 15 dakika içinde Pino'ya yaptığı bir asist vardı. Pino bomboş pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Kim olsa tepki gösterirdi Pino'ya, ama Serdar Özkan üzgün bir şekilde başını eğmekle yetindi.

Bu sezon sadece 15 dakika oynadı. O 15 dakika içinde Pino'ya yaptığı bir asist vardı. Pino bomboş pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Kim olsa tepki gösterirdi Pino'ya, ama Serdar Özkan üzgün bir şekilde başını eğmekle yetindi.

Menajerlik şirketine futbolcu arıyordu o sırada.Belki sıra sana da gelir(Serdar seçer seni) bu kadar azimle yazmanın nedeni bu herhalde.

messi gs gelecek ben barcelonaya transfer olacam benzin bedava herkese bir ev bir uçak bir yat

dedim olacak :ays::asd:

Menajer bilmemneleri cok iyi bir kanat oyuncusu oldugu gercegini degistirmez. Sag kanatta Pino'dan yaklasik 8 gomlek 3 ceket ustun. :o

Gerçekten çok kötü oynadı.

Ya kardeşim, git başka kulübe, Hakan Baltayı da al, Anıl Dilaver bile senden güçlü durdu çoğu pozisyonda A takımıyla ilk maçı olmasına rağmen.

En azından eli belinde yürümedi sahada, kötü de oynasa da verdiği mücadele saygıyı hak eder. Sürekli çabaladı. Anıl'a attığı pasda gol olsa, herkes Serdar'a övgüyle bahsederdi sanırım şuan. Ama tabi ki bizim takımın, sağ kanadı için as bir oyuncu değil. Ama Keita olsaydı, iyi bir yedeği olurdu mesela.

En azından eli belinde yürümedi sahada, kötü de oynasa da verdiği mücadele saygıyı hak eder. Sürekli çabaladı. Anıl'a attığı pasda gol olsa, herkes Serdar'a övgüyle bahsederdi sanırım şuan. Ama tabi ki bizim takımın, sağ kanadı için as bir oyuncu değil. Ama Keita olsaydı, iyi bir yedeği olurdu mesela.

Keita'dan sonra sağ kanada gelen hiçbir oyuncu bizi tatmin etmeyecek galiba reis :(.

Arkadaşlar kötüde oynasa hiç değilse diğerlerine oranla mücadele verdi birşeyler yapmak istedi bu yüzden mücadelesine saygım vardı bugün

Geri
Üst Alt