#77 Serdar Özkan

Cevap: #77 Serdar Özkan

serdar 'ı izleyeceğime Dos santos'un koşularını izlemeyi seçerim.

Aydinin seviyesinin altinda sayilabilecek bir futbolcu..

Serdar Özkan'ın bizim takımımızda yeri olmamalı.

Sadece tahmin ediyorum ki bu takımda Arda sayesinde yer buldu ama şansını iyi kullanamadı.

Aydin Serdar´dan daha etkili bir futbolcu. Derhal yol verilmeli. Kasimpasa´yla Yekta konusunda anlasabiliriz. Hatta Batdal+Serdar= Yekta yapabiliriz. Sadece takas. Para yok.

Serdar niye geldi belli degil zaten. Yetenek vardir, ama akill yok, nezaman ne yapagaci belli degil, bazen üc kisi yi calimliyor, bazen de kimse yokken, kendisini calimliyor. Galatasaray Futbolcusu degildir.

Burası rehabilitasyon merkezi değil.Çocuk da beslemiyoruz.Gönderilmeli.

1 macla Aydin Serdar'dan iyi olmus.

:o

Wel dan

Konyaspor maçının ilk yarısında 3 assist birden yaptı. İlkinde kendi ceza sahamızdan ileriye doğru öyle bir pas attı ki, Anıl'ı %100 lük gol pozisyonuna soktu. Anıl'ın vurmaya cesaret edemediği, Kewell'e pas attığı, onunda bunu ıskaladığı pozisyon tamamen Made by Serdar Özkan ürünüdür. Bundan bahseden yok hiç!

Başka bir pozisyonda Gökhan Zan'a gollük asist yaptı.

Diğer pozisyonda Konyaspor ceza sahasında 2 Konyasporlu futbolcuyu ekarte edip yerden orta yaptı bir futbolcumuz vuramadı.

Serdar Özkan'ı Arda ile aynı anda oynarken görün siz. Takım oyununda belirgin bir iyileşme sağlayacaklar ikisi de.

Aydına göre çok üstün bi oyuncu o kadarda yerden yere vurmayın

Serdar Özkan'a 1 yıl 8 ay hapis şoku

Serpil KIRKESER - İstanbul DHA

21 Aralık 2010

Serdar Özkan arabasının plakasına eklettiği iki nokta yüzünden 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Galatasaraylı futbolcu Serdar Özkan, otomobilinin plakasının harf grubundaki 'SOZ' harflerindeki "O" ya iki nokta koydurup ismini tam olarak sembolize etmeye çalışınca "Resmi Belgede Sahtecilik" suçundan yargılanmaya başlanmıştı. Dava karara bağlandı. Mahkeme Özkan'ı suçlu buldu ve 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. Hükmün açıklamasını geri bırakan mahkeme, Özkan'ın 5 yıl denetimli serbestlik uygulamasına tabi tutulmasına karar verdi.

SERDAR ÖZKAN DURUŞMAYA KATILMADI

İstanbul 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya "resmi belgede sahtecilik" suçundan 5 yıl hapsi istenen tutuksuz sanık Serdar Özkan katılmazken, avukatı Serkan Kartal hazır bulundu.

"MÜVEKKİLİMİN BERAATİNE KARAR VERİLMESİNİ İSTİYORUZ"

Son savunmasını yapan avukat Kartal, "Bize göre atılı suçun unsurları oluşmamıştır. Müvekkilimin beraatine karar verilmesini istiyoruz. Şayet ceza verilecekse kanuni ve takdiri indirim hükümlerinin uygulanması ile sonuç cezaya dair hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmesini istiyoruz" diye konuştu.

HÜKMÜN AÇIKLANMASI GERİ BIRAKILDI

Mahkeme sanık Serdar Özkan'ı "resmi belgede sahtecilik" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, Özkan'ın sabıkasız oluşunu, daha önce kasıtlı bir suçtan mahkum olmamasını, duruşmadaki tavrı ile ileride bir daha suç işlemekten çekineceğine kanaat getirerek hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Mahkeme ayrıca, Özkan'ın 5 yıl süre ile denetime tabi tutulmasına da karar verdi.

“Ö HARFİ YAZILMAYACAĞINI BİLMİYORUM" DEMİŞTİ

Özkan daha önceki savunmasında, “Kendime ait arabanın okunan plakasını araba işlemlerimle uğraşan Ömer isimli birine yaptırmıştım. Plakanın üzerinde Ö harfi yazılmayacağını bilmiyordum. Plakanın mühürsüz olduğunu da bilmiyordum. Plakadaki düzenleme benim bilgimin dışında yapılmıştır. Resmi belgede sahtecilik işlediğim iddiasını kabul etmiyorum" demişti.

İDDİANAME

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 16 Nisan 2010 tarihinde Beşiktaş Küçük Bebek Caddesi üzerinde bulunan ‘Posedion’ isimli lokantada önünde park halinde bulunan 34 SÖZ 84 plakalı aracın “Ö" harfinin sahte olduğunun tespit edildiği belirtildi. Ayrıca çıplak gözle yapılan incelemede plakanın mühürsüz olduğunun anlaşıması üzerine ifadesi alınan Serdar Özkan’ın “Ö" harfinin yasak olduğunu bilmediğini söylediği belirtildi.

Savcılığın talimatıyla yapılan bilirkişi incelemesinin ardından hazırlanan 18 Nisan 2010 tarihli ekspertiz raporunda, plakanın görüş koşullarının elverişsizliği durumlarında aldatma kabiliyetine haiz olduğu kanaatinin belirtildiği anlatıldı. Bu rapora göre şüpheli Özkan’ın üzerine atılı suçu işlediği kanaatine varan savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, Serdar Özkan’ın “Resmi belgede sahtecilikö suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istenmişti.

bu plaka olayı rezillik.

Serdar iyi topcu. Hagi'nin elinin altında ciddi bir yıldız olabilir. Son mactada fena degildi zaten. Kondisyon sorunu var, duran toplarda nefes tıkanıklıgından öksürüyodu durmadan. Kendini toparlarsa cok fayda saglar.

Serdar çok fayda sağlasın bende messiyim:o

Serdar iyi topcu. Hagi'nin elinin altında ciddi bir yıldız olabilir. Son mactada fena degildi zaten. Kondisyon sorunu var, duran toplarda nefes tıkanıklıgından öksürüyodu durmadan. Kendini toparlarsa cok fayda saglar.

Serdar'ın futbolcu falan olduğunu düşünmüyorum. Burası rehabilitasyon merkezi değil. Hem yetenek hem de kafa olarak burada oynamayı haketmiyor.

Serdar Özkan'ın futbol potansiyelinden faydalanmamızı istemeyen kişinin genel zekasından şüphe duyulur. Kapalı kutu yabancılara bir çuval para vereceğimize Serdar'a şans veririz daha iyi. Sezonun yarısı bitti bir maçlık şans verildi kendisine.

Anıl'ı kaleci ile karşı karşıya bırakan, o attığı dahiane uzun pasın değerini anlamak için zeka gerekiyor.

Özel hayatına dikkat etsin o zaman. Bu dakikadan sonra alttan gelen gençlerimiz dışında kimseyi adam etmeye çalışacak zamanımız yok. İstediği kadar yetenekli olsun, disiplinli olmadıkça, yeteneklerini sahaya yansıtamadıkça Serdar bize zarardan başka bir şey getirmez.

Serdar Özkan'a 1 yıl 8 ay hapis şoku

Serpil KIRKESER - İstanbul DHA

21 Aralık 2010

Serdar Özkan arabasının plakasına eklettiği iki nokta yüzünden 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Galatasaraylı futbolcu Serdar Özkan, otomobilinin plakasının harf grubundaki 'SOZ' harflerindeki "O" ya iki nokta koydurup ismini tam olarak sembolize etmeye çalışınca "Resmi Belgede Sahtecilik" suçundan yargılanmaya başlanmıştı. Dava karara bağlandı. Mahkeme Özkan'ı suçlu buldu ve 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. Hükmün açıklamasını geri bırakan mahkeme, Özkan'ın 5 yıl denetimli serbestlik uygulamasına tabi tutulmasına karar verdi.

SERDAR ÖZKAN DURUŞMAYA KATILMADI

İstanbul 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya "resmi belgede sahtecilik" suçundan 5 yıl hapsi istenen tutuksuz sanık Serdar Özkan katılmazken, avukatı Serkan Kartal hazır bulundu.

"MÜVEKKİLİMİN BERAATİNE KARAR VERİLMESİNİ İSTİYORUZ"

Son savunmasını yapan avukat Kartal, "Bize göre atılı suçun unsurları oluşmamıştır. Müvekkilimin beraatine karar verilmesini istiyoruz. Şayet ceza verilecekse kanuni ve takdiri indirim hükümlerinin uygulanması ile sonuç cezaya dair hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmesini istiyoruz" diye konuştu.

HÜKMÜN AÇIKLANMASI GERİ BIRAKILDI

Mahkeme sanık Serdar Özkan'ı "resmi belgede sahtecilik" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, Özkan'ın sabıkasız oluşunu, daha önce kasıtlı bir suçtan mahkum olmamasını, duruşmadaki tavrı ile ileride bir daha suç işlemekten çekineceğine kanaat getirerek hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Mahkeme ayrıca, Özkan'ın 5 yıl süre ile denetime tabi tutulmasına da karar verdi.

“Ö HARFİ YAZILMAYACAĞINI BİLMİYORUM" DEMİŞTİ

Özkan daha önceki savunmasında, “Kendime ait arabanın okunan plakasını araba işlemlerimle uğraşan Ömer isimli birine yaptırmıştım. Plakanın üzerinde Ö harfi yazılmayacağını bilmiyordum. Plakanın mühürsüz olduğunu da bilmiyordum. Plakadaki düzenleme benim bilgimin dışında yapılmıştır. Resmi belgede sahtecilik işlediğim iddiasını kabul etmiyorum" demişti.

İDDİANAME

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 16 Nisan 2010 tarihinde Beşiktaş Küçük Bebek Caddesi üzerinde bulunan ‘Posedion’ isimli lokantada önünde park halinde bulunan 34 SÖZ 84 plakalı aracın “Ö" harfinin sahte olduğunun tespit edildiği belirtildi. Ayrıca çıplak gözle yapılan incelemede plakanın mühürsüz olduğunun anlaşıması üzerine ifadesi alınan Serdar Özkan’ın “Ö" harfinin yasak olduğunu bilmediğini söylediği belirtildi.

Savcılığın talimatıyla yapılan bilirkişi incelemesinin ardından hazırlanan 18 Nisan 2010 tarihli ekspertiz raporunda, plakanın görüş koşullarının elverişsizliği durumlarında aldatma kabiliyetine haiz olduğu kanaatinin belirtildiği anlatıldı. Bu rapora göre şüpheli Özkan’ın üzerine atılı suçu işlediği kanaatine varan savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, Serdar Özkan’ın “Resmi belgede sahtecilikö suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istenmişti.

Sıradan bir futbolcu olmadığını ispatlamış. Bence bu Serdar çok kreatif bir futbolcu. Sahada rakibi şaşırtan işler yapabilir. Sıradışı futbolcuların sıradışı yaşamları olması şaşırtıcı değil. Tabi bazı düz seyircilere düz futbolcular layık.

Geri
Üst Alt