78. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Valla renkdaş, gece yemek yerim, tatlıya abanırım, hamur işi severim ama daha gram kilo aldığım olmadı. Bünye sabit kiloda hep.

Ondan dolayı sınırlarımız yok :D

Valla sadece kilo değil ki renktaş diyabeti var, tansiyonu var, kalbi var, daha beterleri var.

Şekere abanmak cidden insanı her türlü yıpratıyor yani. Bir süredir hayatımdan tamamen çıkardım neredeyse, şu an hemen hemen hiç aramıyorum.

Eskiden olsa şu resimden sonra nöbetçi tatlıcı aramaya çıkmıştım belki :D

Abi bu ülkede yaşadığım için beni en çok memnun eden şey yemek. Kanada'da kaldım 10 gün Allah beasını versin öyle gelişmişliğin :) Biskrem almasam yanıma aç kalacaktım o kadar süre. Yatıp kalkıp dua etmek lazım bu konudaki ayrıcalığımız için. O sarmadan olsaydı biraz keşke.

Muhammed Safa Eker bir porsuk bir porsuk'a bu kadar eziyet cektirir mi kardesim:)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde canim bundan çekti be
8fed462732fbad15975b7ffea956032e.jpg
Fondü müydü bunun ismi? :)

Yarisma ne ara tatli muhabbetine dondu:)

Abi bu ülkede yaşadığım için beni en çok memnun eden şey yemek. Kanada'da kaldım 10 gün Allah beasını versin öyle gelişmişliğin :) Biskrem almasam yanıma aç kalacaktım o kadar süre. Yatıp kalkıp dua etmek lazım bu konudaki ayrıcalığımız için. O sarmadan olsaydı biraz keşke.

Yurt dışında yemek olayı büyük sıkıntı eğer düzenli kalıp yemeğini kendin yapmıyorsan.

Ya hiç bir yiyemeyip kilo veriyorsun aşırı.

Ya da pizza, patates dışında doğru düzgün alternatif olmadığı için çoğu yerde direkt kilo alıp sağlıksız dönüyorsun.

bu berkan baba katiliyorum demis 2 dk sonra da arazi olmus
derhal onun yerine birine puan verdirmeli

Valla sadece kilo değil ki renktaş diyabeti var, tansiyonu var, kalbi var, daha beterleri var.

Şekere abanmak cidden insanı her türlü yıpratıyor yani. Bir süredir hayatımdan tamamen çıkardım neredeyse, şu an hemen hemen hiç aramıyorum.

Eskiden olsa şu resimden sonra nöbetçi tatlıcı aramaya çıkmıştım belki :D

Yaş daha genç, tatlıya şimdi abanmayalım da ne zaman abanalım? Yarın bigün bi hata yapıp evlenirsek hatun da yedirmez, sonra al başına belayı :D

Dolabımda tatlım, çikolatam her zaman bulunur. Tam şuan ki halim senin eski dönemlermiş. Baklava için antebe, künefe için hataya giderim hemen arabaya atlayıp o derece :D

Berkan Baba online degil, galiba puan gondermeyecek. 23 puan uzerinden basliyirum aciklamaya

Evet erman abicim mad ettiniz gece gece bizi neler neler gelio aklıma.
Vallahi lokum resmi paylaşmamdaki amacım sadece Ayberk'in dengesini bozarak konudan uzaklaştırmak ve dolayısı ile mani eziyeti riskinden kurtulmaktı :D Lakin öyle olmadı. Forumun dengesi bozuldu :D

Yaş daha genç, tatlıya şimdi abanmayalım da ne zaman abanalım? Yarın bigün bi hata yapıp evlenirsek hatun da yedirmez, sonra al başına belayı :D

Dolabımda tatlım, çikolatam her zaman bulunur. Tam şuan ki halim senin eski dönemlermiş. Baklava için antebe, künefe için hataya giderim hemen arabaya atlayıp o derece :D

Eyvah eyvah. Aynı eski ben x2 :DD

Şimdiden yatırım yapıyorsun ama vücuduna onu da düşün. Belli bir yaşı geçtin mi -ki bu belli yaş öyle bize çok da uzak değil yani- iç disiplini sağlayıp düzeni oturtmak çok daha zor oluyor derler. Dikkat etmek iyidir, başlarda biraz zorlanıyorsun ama sonra iş oturuyor. :)

Eyvah eyvah. Aynı eski ben x2 :DD

Şimdiden yatırım yapıyorsun ama vücuduna onu da düşün. Belli bir yaşı geçtin mi -ki bu belli yaş öyle bize çok da uzak değil yani- iç disiplini sağlayıp düzeni oturtmak çok daha zor oluyor derler. Dikkat etmek iyidir, başlarda biraz zorlanıyorsun ama sonra iş oturuyor. :)

Valla haklısın, ama bünyeye söz geçirmek çok zor işte.

Sen tatlı yemiyor musun şimdi hiç, yoksa az miktarda mı?

Geri
Üst Alt