78. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Valla haklısın, ama bünyeye söz geçirmek çok zor işte.

Sen tatlı yemiyor musun şimdi hiç, yoksa az miktarda mı?

Birkaç aydır hemen hemen hiç yemiyorum desem yeridir. Yani günde 3 öğün 2'şer porsiyon yerdim bıraksan, çikolatası gofreti falan da ekstrası olurdu. Şimdi herhalde en son yediğim bir kaç haftada 1 kaşık nutella. Onu da yani çok canım çektiğinden değil kavanozu aldık boş durmasın diye :DD

Pos dediginiz sarki benim.beyler
Gauette mukemmle bir sarkidir kendileri

te doy una hostia

Yarışma yıldırım hızıyla gidiyo yalnız :D:D

Birkaç aydır hemen hemen hiç yemiyorum desem yeridir. Yani günde 3 öğün 2'şer porsiyon yerdim bıraksan, çikolatası gofreti falan da ekstrası olurdu. Şimdi herhalde en son yediğim bir kaç haftada 1 kaşık nutella. Onu da yani çok canım çektiğinden değil kavanozu aldık boş durmasın diye :DD
Üstad nasıl başladın buna, yıllardır spor yapıyorum bir türlü beslenme düzeni oturtamadım. Kafada nasıl bitirdin bu tatlı mevzsusunu bir anda yemiyorum ulan deyip bıraktın mı?

Tanju like manyağı yapılmalı, pamuk eller cebe.

Tahmin ettiğim gibi Caruso çok pis eziliyor. :D

1 p aldik oda komodo kurucusundan hahah

te doy una hostia

Üstad nasıl başladın buna, yıllardır spor yapıyorum bir türlü beslenme düzeni oturtamadım. Kafada nasıl bitirdin bu tatlı mevzsusunu bir anda yemiyorum ulan deyip bıraktın mı?

Aynen.

Birden bıraktım.

İlk 1-2 hafta zor geçiyor ama orada da kurtarıcım tarçınlı süt oldu. Tatlı isteğimi kesti yani.

Sonra zaten insan unutuyor gibi bir şey :)

Geri
Üst Alt