Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.758
- 1.666
- 1.328
İzmirde kemraltinda var cimbom sögus bak orasi iyi yapar adam hasta Galatasarayli.iki isirikta yerim lan ben bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzmirde kemraltinda var cimbom sögus bak orasi iyi yapar adam hasta Galatasarayli.iki isirikta yerim lan ben bunu
İstanbulda yok mu başkan, İstanbulda lazım bana.İzmirde kemraltinda var cimbom sögus bak orasi iyi yapar adam hasta Galatasarayli.
Istanbulu sen bilcen reis izmir e gelirsen ısmarlarim.İstanbulda yok mu başkan, İstanbulda lazım bana.
Valla haklısın, ama bünyeye söz geçirmek çok zor işte.
Sen tatlı yemiyor musun şimdi hiç, yoksa az miktarda mı?
Gelirsem affetmem yazarım burdan, bedava zıkkım olsa yiyorum anasını satayımIstanbulu sen bilcen reis izmir e gelirsen ısmarlarim.
Gel kardesim canin sağolsun köpeğin olsun sögusGelirsem affetmem yazarım burdan, bedava zıkkım olsa yiyorum anasını satayım![]()
Üstad nasıl başladın buna, yıllardır spor yapıyorum bir türlü beslenme düzeni oturtamadım. Kafada nasıl bitirdin bu tatlı mevzsusunu bir anda yemiyorum ulan deyip bıraktın mı?Birkaç aydır hemen hemen hiç yemiyorum desem yeridir. Yani günde 3 öğün 2'şer porsiyon yerdim bıraksan, çikolatası gofreti falan da ekstrası olurdu. Şimdi herhalde en son yediğim bir kaç haftada 1 kaşık nutella. Onu da yani çok canım çektiğinden değil kavanozu aldık boş durmasın diyeD
Üstad nasıl başladın buna, yıllardır spor yapıyorum bir türlü beslenme düzeni oturtamadım. Kafada nasıl bitirdin bu tatlı mevzsusunu bir anda yemiyorum ulan deyip bıraktın mı?