78. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Beyler şarkıları ulaştırmayı ihmal etmeyiniz. :)

İlk mesaj da 23:00 yazıyor dikkat edelim. :D

Hele şöyle 5 yıldızlı logomuzu da şöyle güzel bir yere koyalım ki dostumuz gülsün düşmanımız ürksün :asd22:
BDbRvD.png

Son 4 dk.

Şarkısını yollamayan elenir.

burası örovizyon beyler burada şaka yok!!!1

Puanlamayı bu gece yapıyoruz değilmi güzide insanlar:)

İddialı mısın ağabey. :D
Vallahi iddialıyım desem mi demesem mi emin değilim kardeşim :D Bana göre kaliteli bir parça ile giriyorum lakin bir önceki yarışmaya da bana göre kaliteli bir parça ile girmiştim 15. oldum o yüzden bir şey diyemiyorum :D Lakin şarkı güzel eminim sen seversin :)

Bu gece mi? Hiç huyum değildir ama öyle derseniz öyle olsun. :)

bir öğretmen olarak istediğiniz herhangi bir saatte gönderebilirim puanları :H

Comodolar iddalimiyizzzz!!!

Ses yok

te doy una hostia

Komodo ejderlerinin yarışmadaki dizilişi.

-------------Ömer Tuğrul Yılmazer------------
Mert GÜLMEZ---Tuncay Van(c)----Ismail ARIK
-------Cuma Yanutla------Tevfik Aksoy--------
----------------Aslan Türkoğlu------------------

Sizin bu logoyu görünce aklıma 5 yıldızlı logoyla kendilerini avutan fener taraftarı geliyor ağabey :D

Canımın için çalışın sizinde olsun :D Bizim ki alın teri :D Sen bizi sizle karıştırmışsın :D Rütbenizi bilin selam verin :D

Bu da Mehmet General :D

1385904.jpg

Puanlamayı bu gece yapıyoruz değilmi güzide insanlar:)

24 şarkı olduğundan ertesi güne sarkabilir kanımca. Güzel güzel dinleyelim...Kahvemizi yudumlayarak çokomellerimizi,çöreklerimizi yiyelim; lokumlarımızı yutalım,aceleye getirip haksızlık yapmayalım.

Vallahi iddialıyım desem mi demesem mi emin değilim kardeşim :D Bana göre kaliteli bir parça ile giriyorum lakin bir önceki yarışmaya da bana göre kaliteli bir parça ile girmiştim 15. oldum o yüzden bir şey diyemiyorum :D Lakin şarkı güzel eminim sen seversin :)

Benim eser de eğer dinlenirse aslında müthiş bir şey bu arada. :D

Ama herkesten puan alır mı bilemiyorum? Sen 12 de verebilirsin mesela ama 0 da. :D

Geri
Üst Alt