78. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Can Uz tebrikler kardeşim. Kedilerin patilerinin ölçüsünü aldın :D
Bariş Savaş Tebrik ederim zorlayamamış olsan dahi yine en iyi nal toplayan kedi sen oldun. Bu yönünü çok seviyorum. Muhammed Safa Eker Mami harikasın abim :D Mehmet Arslaner Pembe üniformalar açtı seni bak kürsü yaptın :D
Tanju Karayel bizi kırmayıp gecenin bu vakti verdiğin emek için çok teşekkürler. Sağ ol.

ARSLAN kardesimi yurekten tebrik ederim hakkaten guzel ve evvelden duymadigim bir eserdi :ka19:

TANJU kardesime tesekkur ederim :ka21:

KURSUDEKI kardeslerimi de tebrik ederim Can - Baris - MSE :005:

John Denver ile giriyordum az daha country çok seven olmaz diye. :D

Ahaha Allahtan girmemişim, millet tebrik yerine küfür edecekti artık 1. olsam. :oley:

Yalnız kulaklarınıza ufak bir ayar da çekin beyler. Bocelli de 16. olmaz yani. :)
Can Uz Muhammed Safa Eker Bariş Savaş Mehmet Arslaner tebrikler beyler.

Kötü geçen akşamdan sonra burdaki güzel arkadaşları kırmak olmazdı, hepimiz adına güzel ve değişik bir yarışma oldu:hat:

hwy79auto_full.jpeg

Ozan Tokgöz
Mehmet Arslaner 'in bizi Metallica şarkıı ile geçmesi oldukça manidar. Ben çıplak sokağa çıkayım bari,içim soğumaz öbür türlü :D

Kendini mentionlayıp, tebrik edeceğini göreceğime yatsaydım daha iyiydi be ağabey :D:D

Niye oğlum, bu öyle her zaman olan bir şey değil 40 kere yarıştım heralde topu topu 2 kere gördüm kürsüyü :D

Haa bir de unofficial şampiyonluğum var tabi onu da unutmamak lazım.

Can Uz tebrikler, tozu dumana kattın şampiyon oldun :D
Bariş Savaş tebrikler iyi şarkıydı Muhammed Safa Eker seni strateji eğitim seminerine almak lazım :D mehmet aslaner tebrikler bir metallica şarkısını kürsüye çıkardınız :)

susan boyle'ye puan vermeyenler; tarih sizi affetmeyecek.. Alpay Asma bu çeşit çok güzel müzikler var elimde bekletiyordum, senin yaptığın denemeyi gördükten sonra vazgeçtim güzelim müzikleri ezdirmeye gerek yok :D

haa bu arada BPL RULEZ!:H

unutmadan Tanju Karayel eline sağlık:hat:

Niye oğlum, bu öyle her zaman olan bir şey değil 40 kere yarıştım heralde topu topu 2 kere gördüm kürsüyü :D

Haa bir de unofficial şampiyonluğum var tabi onu da unutmamak lazım.

Kürsüde böyle yaptıysan, şampiyon olunca ne yaparsın bilemiyorum ağabey :D:D

@Can Uz Tebrikler kardeşim :D İyi bir parça ve ardından gelen bir porsuk şampiyonluğu daha :D Bravo :)
@Bariş Savaş Tebrikler kardeşim doğru yoldasın böyle devam et :asd22:
@Muhammed Safa Eker tebrikler kardeşim :) Adım adım sen de şampiyonluğa yürüyorsun merak etme :D
@Mehmet Arslaner tebrikler kardeşim :D Normalde kızmam lazım benim üstümde bitirdiğin için lakin Metallica - Master Of Puppets şaheseri ile girerek gönlümü aldın :D Kedi lobisi olarak doğru yoldasınız böyle devam :asd22:

@Tanju Karayel eline emeğine sağlık kardeşim :) Gecenin köründe bizi kırmadın ve Esc tarihinin en hızlı yarışmasını düzenledin. Layklar sana feda olsun :D

Geri
Üst Alt