- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.388
Metallica dinlerim ki ben, babanın grubu mu la adama bak![]()
Bakacan mı film la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metallica dinlerim ki ben, babanın grubu mu la adama bak![]()
Bakacan mı film la![]()
Çıplak çıkma la millete yazık![]()
Can Uz tebrikler, tozu dumana kattın şampiyon oldun
Bariş Savaş tebrikler iyi şarkıydı Muhammed Safa Eker seni strateji eğitim seminerine almak lazımmehmet aslaner tebrikler bir metallica şarkısını kürsüye çıkardınız
susan boyle'ye puan vermeyenler; tarih sizi affetmeyecek.. Alpay Asma bu çeşit çok güzel müzikler var elimde bekletiyordum, senin yaptığın denemeyi gördükten sonra vazgeçtim güzelim müzikleri ezdirmeye gerek yok
haa bu arada BPL RULEZ!:H
unutmadan Tanju Karayel eline sağlık![]()
@Can Uz Tebrikler kardeşimİyi bir parça ve ardından gelen bir porsuk şampiyonluğu daha
Bravo
![]()
@Bariş Savaş Tebrikler kardeşim doğru yoldasın böyle devam et :asd22:
@Muhammed Safa Eker tebrikler kardeşimAdım adım sen de şampiyonluğa yürüyorsun merak etme
![]()
@Mehmet Arslaner tebrikler kardeşimNormalde kızmam lazım benim üstümde bitirdiğin için lakin Metallica - Master Of Puppets şaheseri ile girerek gönlümü aldın
Kedi lobisi olarak doğru yoldasınız böyle devam :asd22:
@Tanju Karayel eline emeğine sağlık kardeşimGecenin köründe bizi kırmadın ve Esc tarihinin en hızlı yarışmasını düzenledin. Layklar sana feda olsun
![]()

Bakacan mı film la![]()
Nerede çıkıyorsun Safranbolu'da mı? :asd22:Ondan sokak boşken çıkıyoruz işte![]()
John Denver ile giriyordum az daha country çok seven olmaz diye.
Ahaha Allahtan girmemişim, millet tebrik yerine küfür edecekti artık 1. olsam.ley:
Yalnız kulaklarınıza ufak bir ayar da çekin beyler. Bocelli de 16. olmaz yani.
Can Uz Muhammed Safa Eker Bariş Savaş Mehmet Arslaner tebrikler beyler.
Nerede çıkıyorsun Safranbolu'da mı? :asd22:
Bunca rockcu metalci var. Sen opera ile giriyon alpay. Oldu mu olmadi. Ben bile stilimi degiştirdim.:asd22:
Ondan sokak boşken çıkıyoruz işte![]()
Yarışma sonrası yine ve yeniden Kedi Lobisi
![]()
Arkadaş siz nasıl psikopat insanlarsınız, ilişiğimi kesicem hepinizle... Çıplak çıkması çok normal bir şey de Safranbolu'da çıkması mı acayip ?![]()
Yarışma sonrası yine ve yeniden Kedi Lobisi
![]()
Yoo ben gayet mutluyum2 kişiyle kürsüye çıktık daha ne olsun ?
Ayrıca ESC'nin yarısından fazlası porsuk olduğu gerçeğini unutuyorsunuz.