78. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Can Uz tebrikler, tozu dumana kattın şampiyon oldun :D
Bariş Savaş tebrikler iyi şarkıydı Muhammed Safa Eker seni strateji eğitim seminerine almak lazım :D mehmet aslaner tebrikler bir metallica şarkısını kürsüye çıkardınız :)

susan boyle'ye puan vermeyenler; tarih sizi affetmeyecek.. Alpay Asma bu çeşit çok güzel müzikler var elimde bekletiyordum, senin yaptığın denemeyi gördükten sonra vazgeçtim güzelim müzikleri ezdirmeye gerek yok :D

haa bu arada BPL RULEZ!:H

unutmadan Tanju Karayel eline sağlık:hat:

Sen bana puan vermedin gibi.:38573:

@Can Uz Tebrikler kardeşim :D İyi bir parça ve ardından gelen bir porsuk şampiyonluğu daha :D Bravo :)
@Bariş Savaş Tebrikler kardeşim doğru yoldasın böyle devam et :asd22:
@Muhammed Safa Eker tebrikler kardeşim :) Adım adım sen de şampiyonluğa yürüyorsun merak etme :D
@Mehmet Arslaner tebrikler kardeşim :D Normalde kızmam lazım benim üstümde bitirdiğin için lakin Metallica - Master Of Puppets şaheseri ile girerek gönlümü aldın :D Kedi lobisi olarak doğru yoldasınız böyle devam :asd22:

@Tanju Karayel eline emeğine sağlık kardeşim :) Gecenin köründe bizi kırmadın ve Esc tarihinin en hızlı yarışmasını düzenledin. Layklar sana feda olsun :D

BPL adina 1 kupa daha, onemli olan bu agabey:)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarışma sonrası yine ve yeniden Kedi Lobisi :D

3085065-utangac-kedi.jpg

BPL'nin şampiyonluk sayısı 31'e yükselmiştir. Daha nice şampiyonluklar yaşamak dileği ile...

Tebrikler için herkese teşekkürler...
@Ozan Tokgöz 12'lerimizi tokuşturmak bir zevkti. :D
@Ömer Çoban Vallahi seminer gayet iyi olur. :D Bu durum canımı sıkmaya başladı. Metallica'ya 1 puan daha vermiş olsam kürsüden kopuyordum. :)
@Erman Türker Bir sonraki yarışmaya sakladığımı söylediğim şarkı buydu. 1 (yazıyla "bir") puanınız için teşekkürler... :D
@Tanju Karayel 'e de yarışma için teşekkürler bu arada, ne yalan söyleyeyim gecenin bu saatinde uğraşmazdım ben. :)

Son düzenleme:
Öncelikle yarışmayı düzenleyen Tanju Karayel 'e çok teşekkürler. :)

@Muhammed Safa Eker @Bariş Savaş @Mehmet Arslaner 'i de tebrik ederim. :hat:

Puan veren, vermeyen tüm yarışma sevdalılarına da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Kaderde gecenin köründe şampiyon olmak da varmış, sağolun varolun :D

Geri
Üst Alt