Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.901
- 21.949
- 3.553
Herkese iyi geceler dilerim. Esenlikle kalın. 
Yaşasın porsuk kardeşliği.

Yaşasın porsuk kardeşliği.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış 1 puan verdin fazla konuşma canısı.
Benim şarkım olabileceğini tahmin ettiğin için 1 verdin değil mi?Yoksa bir 8-10-12'si vardı tamamı rock dolu bu listede.
Senin lobidaşlarin hepsi-0 Ben 1.
Yalan.
Ben de 1 puan verdim.
Ama sıralamasının bu kadar kötü kalacağını bilsem 3-5 arası falan verirdim herhal.
Bu konuyu yüzüme vurmayın artık.Sen kediden dönme Porsuksun. Sen sayilmazsin.![]()
Ona bakarsan ben de bu işin başında kedi lobisindeydim ve 1-2 yarışma bu lobinin bir mensubu olarak yarışmalara dahil olmuştumSen kediden dönme Porsuksun. Sen sayilmazsin.![]()
Hiç sorma kardeşim fena cidden
Hiç sorma kardeşim fena ciddenLakin biz yine halimize şükredelim. NYC'de bugün kırmızı alarm verilmiş kar fırtınası çıkmış gün içerisinde ve normal araçların dahi trafiğe çıkışı yasaklanmış
Time Square, Manhattan falan kara gömülmüş şimdi onlara bakıyorum fena
Edit: Bak bu da yakın bölgeden bir fotoğraf karesiymiş;
![]()
Safranbolu'yu boydan boya geçmedin mi bugün aynı şekilde normaldir![]()
![]()
Mehmet'in işidir kimin olacak başkaDün burada bir kar bastırdı öyle böyle değil. Ankara havası geldi sanırım. Mehmet ordan üflemiş olabilir![]()
B. Arda Aycan zamanı geldi zamanı geldi. Eurovision'da Arda Aycan zamanı geldi. El ele verelim. Başlık açalım. Eurovision'a en güzeli sunalım.
Halk istikrardan yana ağabey. Yarışalım, güzelleşelim.Bekliyoruz.
Sen iyice saldin aslan. Yarişma yapta forumu eglendir. Ejderlerin asilligini görelim.![]()