78. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Herkese iyi geceler dilerim. Esenlikle kalın. :)

Yaşasın porsuk kardeşliği.

Bu arada Ayberk'i sokakta kolluk güçleri derdest edip içeri attı herhalde. Çıplak çıplak sokakta koşarsa olacağı bu.

Barış 1 puan verdin fazla konuşma canısı. :D

Benim şarkım olabileceğini tahmin ettiğin için 1 verdin değil mi? :D Yoksa bir 8-10-12'si vardı tamamı rock dolu bu listede.

Senin lobidaşlarin hepsi-0 Ben 1. birde böyle düşün.:D Paverotti ile girsen puanim artardi. Mehmet Bey 12 vermiş. Ortalama 6.5 eder. Görüyorsun lobini seni es geçmişler:(

Şaka maka Ayberk dediğini yaptı herhalde :D :D

Son düzenleme:
Sen kediden dönme Porsuksun. Sen sayilmazsin.:D
Ona bakarsan ben de bu işin başında kedi lobisindeydim ve 1-2 yarışma bu lobinin bir mensubu olarak yarışmalara dahil olmuştum :D Tarzım olmasa da Arda ağabey'e saygımdan dolayı teklifi kabul etmiştim. Lakin baktım ki rock/metal balladlara karşı büyük bir önyargı var puan alamıyorum hemen zararın çok güzel bir yerinden dönerek mükemmel bir şekilde kar ettim. Bkz: 5 ESC Şampiyonluğu :D

Arda ağabey'e saygım devam etmekle birlikte lobisine karşı olan saygım hususunda aynı şeyleri söyleyemeyeceğim :) Bundan dolayı @Muhammed Safa Eker lobidaşımızı artık rahat bırakınız. O artık bir porsuk neferidir ve geçte olsa döndüğü zarardan elbet kar edecektir ve hatta etmeye de başlamıştır. Nacizane önerim bunu bu şekilde hazmetmenizdir :asd22:

Son düzenleme:
Arkadaş dondum yahu.

Hiç sorma kardeşim fena cidden :D Lakin biz yine halimize şükredelim. NYC'de bugün kırmızı alarm verilmiş kar fırtınası çıkmış gün içerisinde ve normal araçların dahi trafiğe çıkışı yasaklanmış :D Time Square, Manhattan falan kara gömülmüş şimdi onlara bakıyorum fena :D

Edit: Bak bu da yakın bölgeden bir fotoğraf karesiymiş;
vnN3M4.jpg

Son düzenleme:
Hiç sorma kardeşim fena cidden :D Lakin biz yine halimize şükredelim. NYC'de bugün kırmızı alarm verilmiş kar fırtınası çıkmış gün içerisinde ve normal araçların dahi trafiğe çıkışı yasaklanmış :D Time Square, Manhattan falan kara gömülmüş şimdi onlara bakıyorum fena :D

Edit: Bak bu da yakın bölgeden bir fotoğraf karesiymiş;
vnN3M4.jpg

New York öyle hakikaten.Yarından Sonra filmi aklıma geliyor hep. Havası da iyidir ama ...

Bu arada son gönderdiğin foto bende şu etkiyi yarattı :

Son düzenleme:
haberim bile olmadan yarisma acip sonuclandirma basarisi gosteren herkesi tebrik ediyorum :005:

Pazar gunu yarisma yapmayi planliyordum ama siz beni almadiniz bu yarismaya vazgettim size ceza :asd22:

B. Arda Aycan zamanı geldi zamanı geldi. Eurovision'da Arda Aycan zamanı geldi. El ele verelim. Başlık açalım. Eurovision'a en güzeli sunalım.

Halk istikrardan yana ağabey. Yarışalım, güzelleşelim. :hat: Bekliyoruz.

B. Arda Aycan zamanı geldi zamanı geldi. Eurovision'da Arda Aycan zamanı geldi. El ele verelim. Başlık açalım. Eurovision'a en güzeli sunalım.

Halk istikrardan yana ağabey. Yarışalım, güzelleşelim. :hat: Bekliyoruz.

Sen iyice saldin aslan. Yarişma yapta forumu eglendir. Ejderlerin asilligini görelim.:D

osmanlı maçı, rize maçı ve şu an arsenal maçı... 3üde berbat. bi yarışma yapana 30 like vaat ediyorum, eski mesjalarını bulup onlara bile like ataacağım

Geri
Üst Alt