78. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz!

Dur la hemen sarsılmasın :D Öyle yarışmalar oldu ki Ozan, Ayberk, Alpay üçlüsünden toplamda 0 puan görmüşlüğüm var :D

Neyle katıldığına ve ona istinaden oluşan beklentiye bağlı bir durum. Alpay ağabey de Mariah Carey ile katılıp 0 puan aldı ama bu gayet doğaldı. :D

Lobi olarak karakterinizden ödün vermek zorunda kaldınız kardeşim daha ne olsun :D :D Şampiyon yine bizden çıktı. Şampiyonluk sayısında gittikçe arayı açıyoruz lakin siz hala maval okuyorsunuz. Tencere tava hep aynı hava :asd22:

Yav arkadaş ben anlamıyorum ki sizi... :D

Kendimi bildim bileli metallica dinlerim, ben her türlü müziği dinlerim tür takıntım yoktur. Sanki Metallica babanızın grubu arkadaş :D

Alpay Asma Foreigner - Starrider parçasını biliyor muydun yoksa yeni mi keşfetmiş oldun kardeşim :) Lakin biliyordum ya 12 ya 10 basacaktın adım gibi emindim :D

Kendimi bildim bileli metallica dinlerim, ben her türlü müziği dinlerim tür takıntım yoktur. Sanki Metallica babanızın grubu arkadaş :D

Metallica'nın toplasan 5 baba şarkısı vardır. Biri ile de sen katıldın zaten. Rock&Metal aleminin popüler kültür ibişidir.

@Alpay Asma Foreigner - Starrider parçasını biliyor muydun yoksa yeni mi keşfetmiş oldun kardeşim :) Lakin biliyordum ya 12 ya 10 basacaktın adım gibi emindim :D

Bilmiyordum. :)

Bildiğim ve katılacağım şarkılar 8-7 verdiğim John Denver-Country Roads (pis patladı be 12. şampiyonluk gözü ile bakıyordum. :D ) , Ram Jam idi listeden. Bu ikisi dışında Master of Puppets tabi ki bildiğim şarkı.

Yav bırakın bu ayakları kardeşim yemeyin bizi :D Zamanında metal diye müzik türü mü olur ıyyyhh nefret ediyorum gibisinden cümleler kuruyordunuz :D Metali geçtim rock balladlara dahi doğru düzgün puan vermiyordunuz şimdi böyle mi oldu :D

Yav bırakın bu ayakları kardeşim yemeyin bizi :D Zamanında metal diye müzik türü mü olur ıyyyhh nefret ediyorum gibisinden cümleler kuruyordunuz :D Metali geçtim rock balladlara dahi doğru düzgün puan vermiyordunuz şimdi böyle mi oldu :D

Bu dediğini ispatlamazsan müfterisin :D Bak bakalım puanlamalarıma...

kendi lobidaşlarina söylüyorsun herhalde. Biz 2 kişi daha fazla puan vermişizdir sana. Senin yerin kedi lobisidir. Boşver opera düşmanlarini.:P

Barış 1 puan verdin fazla konuşma canısı. :D

Benim şarkım olabileceğini tahmin ettiğin için 1 verdin değil mi? :D Yoksa bir 8-10-12'si vardı tamamı rock dolu bu listede.

Ben veriyordum inkar edemezsin agabey:D. Ben Metelicca sevmemde Rock severim. Yine iyi puan verdim Metelicaya 4 verdim. Puan vermeden geçiyordum hep. :red:

Bu dediğini ispatlamazsan müfterisin :D Bak bakalım puanlamalarıma...
Eh zamanla kulağınız alıştı aşina oldu işte artık seviyorsunuz hoşunuza gidiyor zaten bunu inkar etmiyoruz kardeşim :D Şu an o puanları vereceksin elbet amacımız buydu zaten :D Kanınıza girdik ve küffarın baldırcı zihniyetini allahın izniyle kökünden tutup kopardık hamdolsun :asd22: Şimdi sabaha kadar anlat kardeşim buradayım :D

Ben veriyordum inkar edemezsin agabey:D. Ben Metelicca sevmemde Rock severim. Yine iyi puan verdim Metelicaya 4 verdim. Puan vermeden geçiyordum hep. :red:

Barış kırk yılda bir çok doğru laf ettin :D Metallica Rock&Metal aleminin uçan balonudur :D

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt