79. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laf ebeliğini bırakın logoya bakın;
BDbRvD.png

Herkes Rütbesini Bilecek! :H Gerçi altıncı yıldızı eklemedik henüz bir ara eklerim onu da :D Kıskananlar çatlasın :asd22:

6. Yildiz mi siz kac sampiyonlukta bir yildiz aliyorsunuz agabey. :D

Carusoların olduğu ligde leblebidir tabiki :D yok balladmış, yok bilmem neymiş banane arkadaş Allah Allah... Kendinize sadece rock/metal 'den oluşan bir müzik evreni yaratmışsınız, debelenip duruyorsunuz, herkes sizin o küçük evreninize hapsolmak zorunda değil.

Adı konamayan, tarif edilemeyen büyüklük bana bir şeyi çağrıştırıyor sanki... Hatırladım, Fenerbahçe... Yakışır size. :D
@B. Arda Aycan kırmızı ile işaretlediğim yerde iyi laf soktuğumu düşünüyorum, saygılar.

Ne diyorsun sen değişik ?

Sizin o Rock&Metal diye bla bla ettiğiniz alan tek bir tür değil. Yığınla alt türü var. Blues ya da Jazz mevzusunda da gördük sizi. Artı baktım Arda ağabey Rock and Roll ile şampiyon olmuş. Sizin neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Hakaret ettiğiniz dalın türevleri ile şampiyon olup birde cahal cahal ortada arzı endam ediyorsunuz.

Neyse hepinizi dize getirdik. Yarışmalara Rock&Metal şarkılarla katılmaya başladınız.

Hendrix üstadın söylediği gibi; ''İnsanlar üst üste salamura gibi yığılmışlar, biraz yüksek volümlü müzik yaparsam, belki yerlerinden kalkarlar.'' Yerinizden kaldırmakla kalmadık, bildiğiniz hoplattık. Katıldığınız eserler bile bunu doğrular nitelikte. Hop tirina tirinom :D

Sizin o Rock&Metal diye bla bla ettiğiniz alan tek bir tür değil. Yığınla alt türü var. Blues ya da Jazz mevzusunda da gördük sizi. Artı baktım Arda ağabey Rock and Roll ile şampiyon olmuş. Sizin neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Hakaret ettiğiniz dalın türevleri ile şampiyon olup birde cahal cahal ortada arzı endam ediyorsunuz.

Neyse hepinizi dize getirdik. Yarışmalara Rock&Metal şarkılarla katılmaya başladınız.

Hendrix üstadın söylediği gibi; ''İnsanlar üst üste salamura gibi yığılmışlar, biraz yüksek volümlü müzik yaparsam, belki yerlerinden kalkarlar.'' Yerinizden kaldırmakla kalmadık, bildiğiniz hoplattık. Katıldığınız eserler bile bunu doğrular nitelikte. Hop tirina tirinom :D

Hocam peki benim her yarışmaya blues efsanesi şarkılar ile katılmama rağmen lobinizden puan çıkmaması ve daha da önemlisi Türkiye'de rock deyince 5 dakika düşünülmesi gereken Yavuz Çetin'in en önemli ve Anlamlı şarkısına Erman Türkerden başka kimsenin 12 vermemesini nasıl açıklıyorsunuz ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam peki benim her yarışmaya blues efsanesi şarkılar ile katılmama rağmen lobinizden puan çıkmaması ve daha da önemlisi Türkiye'de rock deyince 5 dakika düşünülmesi gereken Yavuz Çetin'in en önemli ve Anlamlı şarkısına Erman Türkerden başka kimsenin 12 vermemesini nasıl açıklıyorsunuz ?

Yavuz Çetin'e bende ciddi puan vermiştim diye hatırlıyorum azizim. ''Yaşamak İstemem'' ile katılmıştınız sanırım. Bu şarkıya puan vermemek için ciddi anlamda sorunlu olmak lazım.

Adam bu tiplere dayanamadığı için saldı kendisini boğaz köprüsünden aşağı. Sözü geçmişken dinleyelim.

https://www.youtube.com/watch?v=sRc06D93_sc

Yavuz Çetin'e bende ciddi puan vermiştim diye hatırlıyorum azizim. ''Yaşamak İstemem'' ile katılmıştınız sanırım. Bu şarkıya puan vermemek için ciddi anlamda sorunlu olmak lazım.

Adam bu tiplere dayanamadığı için saldı kendisini boğaz köprüsünden aşağı. Sözü geçmişken dinleyelim.

https://www.youtube.com/watch?v=sRc06D93_sc

Ben rock ve blues dinlerim de metalden pek anlamıyorum açıkcası ama Alpay'ın da aynı konuda serzenişi var nedense Blues harcanıyor yarışmalarda . Demem o ki rock metal lobisi olarak Blues tarzını da desteklemeniz gerektiğini düşünüyorum. Ya da konsepti bir yarışma mı yapılsa . Bb King in falan kemikleri sızlamasa ne biliyim Clapton reis rezil olmasa... Blues sevdası Yüzünden sağ tarafa abone oldum resmen .

Ben rock ve blues dinlerim de metalden pek anlamıyorum açıkcası ama Alpay'ın da aynı konuda serzenişi var nedense Blues harcanıyor yarışmalarda . Demem o ki rock metal lobisi olarak Blues tarzını da desteklemeniz gerektiğini düşünüyorum. Ya da konsepti bir yarışma mı yapılsa . Bb King in falan kemikleri sızlamasa ne biliyim Clapton reis rezil olmasa... Blues sevdası Yüzünden sağ tarafa abone oldum resmen .

Sato düzenlemişti aslında. Onu geleneksel hale getirebiliriz.

https://www.gscimbom.com/forum/f121-yarismalar-forumu/1-gsc-bluesvision-owned-by-ozan-tokgoz-118610/

Ozan Tokgöz evet Hatırlıyorum guzel bir yarışma olmuştu, 2 hfta sonra 1 ay civarı izinli Olacağım gereken ilgi olursa düzenlemeye talip olabilirim ..

Ne dediğim gayet açık değişik.

Kendince cevap vermişsin ama olmamış.

Sadece sarı giyinen bir insanın, sarının pek çok tonu olduğu gerçeğinden hareketle çok çeşitli giyindiğini iddia etmesi gibi bir şey bu.

Bir sürü alt dalının olması müzik spektrumunuzun dar olduğu gerçeğini değiştirmez, ek olarak kendin yazıp kendin cevap vermişsin, kim rock'a hakaret etti ? Te Allahım yarabbim sen sabır ver. :D

Ozan Bey saklandığı yerden çıkmış nihayet :D

Sadece sarı giyinen bir insanın, sarının pek çok tonu olduğu gerçeğinden hareketle çok çeşitli giyindiğini iddia etmesi gibi bir şey bu.

Bir sürü alt dalının olması müzik spektrumunuzun dar olduğu gerçeğini değiştirmez, ek olarak kendin yazıp kendin cevap vermişsin, kim rock'a hakaret etti ? Te Allahım yarabbim sen sabır ver. :D

Senin tarzında blodlayarak cevap vermek istedim :D

Şöyle de düşünemez misin ? Bir sürü müzik türünü hatim edip rock ve türevlerinde karar kılmış olmayalım ? Ki bu bizim müzik spektrumumuzun darlığından çok,kendi kişiliğimizi müzik ile içselleştirip "zevkler ve renkler tartışılmaz" bahanesiyle zevksizliği elimizin tersiyle ittiğimiz gibi bir sonuca da bağlanabilir. Müzik çoğu kez kişinin kendi yaşam tarzının veyahut bakış açısının bir tezahürü oluyor.Özellikle rock bir müzik türünden öte kültür,hatta tutku,daha alt metinde sisteme bir başkaldırış.Sadece bir müziksel tür olarak görmüyorum ben şahsen. Ha müzik türü olarak da o alt türler diğer çoğu müzik türünü de etkilemiş bir mantar gibi.Kısacası çeşitlilik,spektrum genişliği her zaman "doğru" olmayabilir.Veya daha "doğru"su kime göre neye göre "doğru" ?

Neyse,ben bir kahve çakayım :D

Sizinki de pek olmamış Mehmet Bey :D Kıvrım kıvrım kıvrılsanız dahi durum değişmez. Sizin örnekten hareketle Ana renkler ara renklere vücut verir bunu unutmayınız.

Umarım sabır talebiniz yukarıda yetkili merciler tarafından ciddiye alınır. :D

Şöyle de düşünemez misin ? Bir sürü müzik türünü hatim edip rock ve türevlerinde karar kılmış olmayalım ? Ki bu bizim müzik spektrumumuzun darlığından çok,kendi kişiliğimizi müzik ile içselleştirip "zevkler ve renkler tartışılmaz" bahanesiyle zevksizliği elimizin tersiyle ittiğimiz gibi bir sonuca da bağlanabilir. Müzik çoğu kez kişinin kendi yaşam tarzının veyahut bakış açısının bir tezahürü oluyor.Özellikle rock bir müzik türünden öte kültür,hatta tutku,daha alt metinde sisteme bir başkaldırış.Sadece bir müziksel tür olarak görmüyorum ben şahsen. Ha müzik türü olarak da o alt türler diğer çoğu müzik türünü de etkilemiş bir mantar gibi.Kısacası çeşitlilik,spektrum genişliği her zaman "doğru" olmayabilir.Veya daha "doğru"su kime göre neye göre "doğru" ?

Adam ciddi ciddi yazmış ya la :D Ama güzel olmuş :D

Müzik üzerine felsefe yapmayın boşuna hepinizin düğününde "Ankara' nın Bağları" çalacak :D

Müzik üzerine felsefe yapmayın boşuna hepinizin düğününde "Ankara' nın Bağları" çalacak :D

Ağabey bak o konuda haklısın,düğünlerde kaçma nedenlerimden biridir :D Herkes göbek atıp sen mal gibi kalınca, üstüne elinden tutup "hadi ama" diyenler rüyalarıma giriyor :D Ortam insanı olamadık o konularda :D

Hala yanlış yerden yürüyorsunuz Ayberk ve Ozan beyefendiler, ben rock müzik kötüdür falan demedim, zaten aşağı yukarı her yarışmada en az 7 puanı veriyorum beğendiğim çıktıkça. Müzikte ve genel olarak sanatta ''doğru'' aranmaz zaten, geniş spektruma sahip olmak doğrudur gibi bir iddiam olmadı.

Yalnız kişiliğini ve bakış açını müzik ile eşleştirdiğini söyleyip, diğer türleri veya herhangi bir türü zevksizlik ile bağdaştırmak başlı başına bir çelişkidir zira farklı kişiliğe ve farklı bakış açısına sahip kişilerin rock dışı bir türü içselleştireceği gerçeğini göz ardı etmektir bu.

Konunun çıkış noktası Erman'ın led zeppelin gibi bir ustayı harcadılar demesiyle başladı... Bu söyleniyorsa Caruso örneği üzerinden yüklenmem son derece doğaldır pörsük kardeşler :D

Sn Aslan Türkoğlu'nun 3. şampiyonluğu tüm komodo ejderleri camiasına hayırlı olsun. Bunu yazın bir kenara. 80. yarışmaya damga vuracak şarkıyı bulmuş bulunmaktayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt