79. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohh kapışma var. Biriniz Kanada da biriniz Gürcistan da.

Hadi ortada buluşun ne bilim Çin de falan ve kozlarınızı paylaşın :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bir kahvehanede buluşup kapişan 2'li azgin boganin saldirisina ugradi

20121122193751246.gif

Sizin gibilerin Ayberk'in söylediklerini anlayamadığının kanıtı Mehmet Bey :D Bizim gibilerin sadece Rock müzik dinlediğini ve kendimize küçük bir dünya yarattığımızı düşünüyorsunuz:D Oysa Rock bizim ulaştığımız Nirvana noktasıdır. Neyse günün birinde sizde anlarsınız diye umuyorum.

Şerefinize Mehmet Bey.

https://www.youtube.com/watch?v=STFC415WPfQ

Afiyet olsun yarasın, death metal sanmıştım yanılmışım demek ki :D

Hocam peki benim her yarışmaya blues efsanesi şarkılar ile katılmama rağmen lobinizden puan çıkmaması ve daha da önemlisi Türkiye'de rock deyince 5 dakika düşünülmesi gereken Yavuz Çetin'in en önemli ve Anlamlı şarkısına Erman Türkerden başka kimsenin 12 vermemesini nasıl açıklıyorsunuz ?
Hocam sadece bununla kalsa yine iyi :D 70. yarışmada Yavuz Çetin - Benimle Uçmak İster misin? gibi blues türünün ülkemizde icra edilmiş en güzel örneklerinden biri olan, 3:40 gibi başlayan ve parçanın bitimine kadar devam eden o eşsiz soloyu barındıran bu güzelim eserin şerefli 19.luğunu hatırladın değil mi doktor? Uzun zamandır başkalarının adına bu kadar utanmamıştım. Bir de bu parça soundu itibari ile "Yaşamak İstemem" parçası gibi ametalcilere sert gelebilecek bir parçada değil(ki bana göre o parçaya da büyük ayıp edildi). Şarkının introsu, Rahmetli Yavuz Çetin'in o introdan hemen sonra parçaya girişi kadife gibi kadife... Bir de üstüne o muazzam solo ile cilasını atmış adam hem de ne cila! Lakin popüler kültür mırmır zihniyeti bu parçalara ya popüler kültür olmadığından ya da rakip lobiden çıkabileceği endişesi ile puan vermekten kaçınmışlardır. Öyle ki bu parçanın 19. olduğu bir yarışmada Beyonce&Shakira - Beatiful Liar parçası 4. olmuştur derece yapmasına ramak kalmıştır :red: Artık bu tarzda yapılan ayıplar beni de diğer slow tür de parçalar için önyargılı hale getirmiştir. Beni bilen bilir; Kulağıma hoş gelen parçaya puanı çakarım acımam lakin son dönemdeki yarışmalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Yavuz Çetin'e yapılan haksızlık beni de yaralamıştır. Velhasıl kelam mırmırlar puan vermiyorsunuz diye kimseyi suçlamasın artık. Bu ortamı kendileri yarattılar :asd22: Öyle ki puan alabilmek, şampiyon olabilmek için Rock'n Roll'un yaratıcı babaları ile yarışmaya katılır ve şampiyonluk yaşayabilir oldular. Bu da mırmırlara kapak olsun :D

Edit: Bu arada bu parçaya sadece Tuncay Tum ve Can Uz 12 puan vermiş şimdi baktım :D Tuncay zaten yerli olsun da taştan olsun modunda küçük bir hamzacık olarak takıldığı için bu aralar ona bir şey demiyorum zaten :D

https://www.youtube.com/watch?v=N3jWKHxqUUw

Vv6dZn.png

Son düzenleme:
Hocam sadece bununla kalsa yine iyi :D 70. yarışmada Yavuz Çetin - Benimle Uçmak İster misin? gibi blues türünün ülkemizde icra edilmiş en güzel örneklerinden biri olan, 3:40 gibi başlayan ve parçanın bitimine kadar devam eden o eşsiz soloyu barındıran bu güzelim eserin şerefli 19.luğunu hatırladın değil mi doktor? Uzun zamandır başkalarının adına bu kadar utanmamıştım. Bir de bu parça soundu itibari ile "Yaşamak İstemem" parçası gibi ametalcilere sert gelebilecek bir parçada değil(ki bana göre o parçaya da büyük ayıp edildi). Şarkının introsu, Rahmetli Yavuz Çetin'in o introdan hemen sonra parçaya girişi kadife gibi kadife... Bir de üstüne o muazzam solo ile cilasını atmış adam hem de ne cila! Lakin popüler kültür mırmır zihniyeti bu parçalara ya popüler kültür olmadığından ya da rakip lobiden çıkabileceği endişesi ile puan vermekten kaçınmışlardır. Öyle ki bu parçanın 19. olduğu bir yarışmada Beyonce&Shakira - Beatiful Liar parçası 4. olmuştur derece yapmasına ramak kalmıştır :red: Artık bu tarzda yapılan ayıplar beni de diğer slow tür de parçalar için önyargılı hale getirmiştir. Beni bilen bilir; Kulağıma hoş gelen parçaya puanı çakarım acımam lakin son dönemdeki yarışmalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Yavuz Çetin'e yapılan haksızlık beni de yaralamıştır. Velhasıl kelam mırmırlar puan vermiyorsunuz diye kimseyi suçlamasın artık. Bu ortamı kendileri yarattılar :asd22: Öyle ki puan alabilmek, şampiyon olabilmek için Rock'n Roll'un yaratıcı babaları ile yarışmaya katılır ve şampiyonluk yaşayabilir oldular. Bu da mırmırlara kapak olsun :D

https://www.youtube.com/watch?v=N3jWKHxqUUw

Vv6dZn.png

Baldır Faktörü de etkili olabiliyor zaman zaman ;D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt