Hocam sadece bununla kalsa yine iyi

70. yarışmada Yavuz Çetin - Benimle Uçmak İster misin? gibi blues türünün ülkemizde icra edilmiş en güzel örneklerinden biri olan, 3:40 gibi başlayan ve parçanın bitimine kadar devam eden o eşsiz soloyu barındıran bu güzelim eserin şerefli 19.luğunu hatırladın değil mi doktor? Uzun zamandır başkalarının adına bu kadar utanmamıştım. Bir de bu parça soundu itibari ile "Yaşamak İstemem" parçası gibi ametalcilere sert gelebilecek bir parçada değil(ki bana göre o parçaya da büyük ayıp edildi). Şarkının introsu, Rahmetli Yavuz Çetin'in o introdan hemen sonra parçaya girişi kadife gibi kadife... Bir de üstüne o muazzam solo ile cilasını atmış adam hem de ne cila! Lakin popüler kültür mırmır zihniyeti bu parçalara ya popüler kültür olmadığından ya da rakip lobiden çıkabileceği endişesi ile puan vermekten kaçınmışlardır. Öyle ki bu parçanın 19. olduğu bir yarışmada Beyonce&Shakira - Beatiful Liar parçası 4. olmuştur derece yapmasına ramak kalmıştır :red: Artık bu tarzda yapılan ayıplar beni de diğer slow tür de parçalar için önyargılı hale getirmiştir. Beni bilen bilir; Kulağıma hoş gelen parçaya puanı çakarım acımam lakin son dönemdeki yarışmalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Yavuz Çetin'e yapılan haksızlık beni de yaralamıştır. Velhasıl kelam mırmırlar puan vermiyorsunuz diye kimseyi suçlamasın artık. Bu ortamı kendileri yarattılar :asd22: Öyle ki puan alabilmek, şampiyon olabilmek için Rock'n Roll'un yaratıcı babaları ile yarışmaya katılır ve şampiyonluk yaşayabilir oldular. Bu da mırmırlara kapak olsun
https://www.youtube.com/watch?v=N3jWKHxqUUw