79. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın maç var, maç günleri yarışma yapılmıyor, bilmiyor gibi istiyorsunuz siz de :D

Yakın geçmişte maç günü yarışma yaptığımız oldu. Dolayısıyla o kural geçersiz artık. :D
Ama böyle ansızın yaptığımız yarışmalarda katılamayanlar tarafından çok beddua alıyoruz. Yarışma ateşini genelde ben ateşlediğim için beddualar yarışmaya yansıyor.

İddialı şarkım olmasa düzenlerdim, Erman Türker neden düzenlemiyor acaba ? Bir yarışmasında dolmadı diye mi bütün bu afra tafra ? :D

@B. Arda Aycan @Bariş Savaş @Uğur İz tebrikler beyler :) Esc'nin Galatasaray'ı BPL'nin defalarca gerçekleştirmiş olduğu başarıyı en sonunda egale etmişsiniz bravo :005: Lakin yaptığınız puanlamalardan dolayı midem bulandı ve bir süre sonra sonuçları takip edemedim. O ne iğrenç bir puanlama şeklidir arkadaş? Lep Zeppelin Led Zeppelin olalı böyle zulüm görmedi. Her ne kadar Elvis reisin bir parçasının şampiyon olması mutlu ettiyse de Lep Zeppelin'e yapılan zulüm de bir o kadar tiksindirmiştir :D İşte tam da bu yüzden, bu ayrımcılık yüzünden zaten bitme noktasına gelmiş olan mırmır lobisi zihniyetinin kökü kazınmalıdır :asd22:

@Tuncay Tum eline emeğine sağlık kardeşim :)

@B. Arda Aycan @Bariş Savaş @Uğur İz tebrikler beyler :) Esc'nin Galatasaray'ı BPL'nin defalarca gerçekleştirmiş olduğu başarıyı en sonunda egale etmişsiniz bravo :005: Lakin yaptığınız puanlamalardan dolayı midem bulandı ve bir süre sonra sonuçları takip edemedim. O ne iğrenç bir puanlama şeklidir arkadaş? Lep Zeppelin Led Zeppelin olalı böyle zulüm görmedi. Her ne kadar Elvis reisin bir parçasının şampiyon olması mutlu ettiyse de Lep Zeppelin'e yapılan zulüm de bir o kadar tiksindirmiştir :D İşte tam da bu yüzden, bu ayrımcılık yüzünden zaten bitme noktasına gelmiş olan mırmır lobisi zihniyetinin kökü kazınmalıdır :asd22:

Geçecen kardeşim bu işleri, sizler carusoyu gömerken bir şey yok leblebi midir, zeplin midir nedir ona puan çıkmayınca aauvvvv. Nice sanat eserini sırf rock/metal diye .iç ettiniz, şimdi laf etmeye hakkınız yok :D

Ayrıca normal bir kürsü işgali değil bu, triple double yapıldı ilk 4 bizde yani...

index.php

2 yarışma üst üste alacak şarkıları an itibari ile bulmuş bulunuyorum. :D

Yarışma konusu açılabilir. :)

Geçecen kardeşim bu işleri, sizler carusoyu gömerken bir şey yok leblebi midir, zeplin midir nedir ona puan çıkmayınca aauvvvv. Nice sanat eserini sırf rock/metal diye .iç ettiniz, şimdi laf etmeye hakkınız yok :D

Ayrıca normal bir kürsü işgali değil bu, triple double yapıldı ilk 4 bizde yani...
Kullandığınız şu ibareden sonra müzikal anlamda bir daha muhatap olmayalım mümkünse Mehmet bey kardeşim :38573: Adamın Led Zeppelin gibi bir efsaneye ettiği lafa bak la :D Hem triple double nedir allasen? :D Biz hem ilk 5 yaptık, hem defalarca kürsü işgali yaptık, şampiyonluk sayılarında 31-23 öndeyiz, keza derecelerde de öndeyiz kesin :D Neyi konuşalım allasen? :asd22:

Lobinizin önümüzdeki dönemde kullanması muhtemel yeni sloganını yazıyorum kardeşim; Mırmır lobisi büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü ne de kupa büyüklüğüdür... Onun büyüklüğü öyle bir büyüklüktür ki(Allahhh allahhhh :D) adı konamaz...

Son düzenleme:
Kullandığınız şu ibareden sonra müzikal anlamda bir daha muhatap olmayalım mümkünse Mehmet bey kardeşim :38573: Adamın Led Zeppelin gibi bir efsaneye ettiği laf bak la :D Hem triple double nedir allasen? :D Biz hem ilk 5 yaptık, hem defalarca kürsü işgali yaptık, şampiyonluk sayılarında 31-23 öndeyiz, keza derecelerde de öndeyiz kesin :D Neyi konuşalım allasen? :asd22:

Lobinizin önümüzdeki dönemde kullanması muhtemel yeni sloganını yazıyorum kardeşim; Mırmır lobisi büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü ne de kupa büyüklüğüdür... Onun büyüklüğü öyle bir büyüklüktür ki(Allahhh allahhhh :D) adı konamaz...

Carusoların olduğu ligde leblebidir tabiki :D yok balladmış, yok bilmem neymiş banane arkadaş Allah Allah... Kendinize sadece rock/metal 'den oluşan bir müzik evreni yaratmışsınız, debelenip duruyorsunuz, herkes sizin o küçük evreninize hapsolmak zorunda değil.

Adı konamayan, tarif edilemeyen büyüklük bana bir şeyi çağrıştırıyor sanki... Hatırladım, Fenerbahçe... Yakışır size. :D
B. Arda Aycan kırmızı ile işaretlediğim yerde iyi laf soktuğumu düşünüyorum, saygılar.

Carusoların olduğu ligde leblebidir tabiki :D yok balladmış, yok bilmem neymiş banane arkadaş Allah Allah... Kendinize sadece rock/metal 'den oluşan bir müzik evreni yaratmışsınız, debelenip duruyorsunuz, herkes sizin o küçük evreninize hapsolmak zorunda değil.

Adı konamayan, tarif edilemeyen büyüklük bana bir şeyi çağrıştırıyor sanki... Hatırladım, Fenerbahçe... Yakışır size. :D
@B. Arda Aycan kırmızı ile işaretlediğim yerde iyi laf soktuğumu düşünüyorum, saygılar.

Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım :D

@B. Arda Aycan kırmızı ile işaretlediğim yerde iyi laf soktuğumu düşünüyorum, saygılar.
Laf ebeliğini bırakın logoya bakın;
BDbRvD.png

Herkes Rütbesini Bilecek! :H Gerçi altıncı yıldızı eklemedik henüz bir ara eklerim onu da :D Kıskananlar çatlasın :asd22:

Ilk defa 5. Oldum
Camele ayip edilmemis sayiyorum
Tebrikler dereceye girenlere
Ve yonetime

te doy una hostia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt