- 22 Kasım 2008
- 5.543
- 8
- 1.333
Cevap: #8 Barış Özbek
Hakedene öyle davranıyoruz zaten bu bir.
İkincisi ben görünürde Süper Moderatör'üm. Cezalara çok üst düzey bir durum olduğunda karışırım, kişisel tercihimdir.
Üçüncüsü , sağ üstte gördüğün fanzinden ben sorumluyum.İşim budur. İki lafı bir araya getiremesem , Tanburacı,Ahmet Çakır,Yüksek Sadakat ve niceleri gibi adamlarla röportaj yapamazdım.
Dördüncüsü, neyse dördüncüyü kaldıramazsın bu kadar yeter sana..
zaten sizin gibi adamları bu yazılar için burda barındırıyolarhani imla kurallarına dikkat et moderator ol bu kadar
ama karşımıza gelsen iki lafı bir araya getiremeyen tiplerdensin buna eminim.size laf atan yok!!sadece moderatorseniz işinizi doğru yapında diye telkinde buluyonuz.terbiyesizlikte üstüne yok.sen kimsin evcilik filan oynuyosunuz diyosun.seni moderator yapanda suç.peygamber oldu sanki töbe haşa.
son olarak sizin acizliğinizi görüyoruz.sizin işiniz buraya üye çekmek.üyelerle konuşamaları alttan almak...ama siz tam tersini yapıyonuz.resmen gidin burdan diyonuz.ayıp.adabını bil.
Hakedene öyle davranıyoruz zaten bu bir.
İkincisi ben görünürde Süper Moderatör'üm. Cezalara çok üst düzey bir durum olduğunda karışırım, kişisel tercihimdir.
Üçüncüsü , sağ üstte gördüğün fanzinden ben sorumluyum.İşim budur. İki lafı bir araya getiremesem , Tanburacı,Ahmet Çakır,Yüksek Sadakat ve niceleri gibi adamlarla röportaj yapamazdım.
Dördüncüsü, neyse dördüncüyü kaldıramazsın bu kadar yeter sana..