#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

zaten sizin gibi adamları bu yazılar için burda barındırıyolar:Dhani imla kurallarına dikkat et moderator ol bu kadar:D ama karşımıza gelsen iki lafı bir araya getiremeyen tiplerdensin buna eminim.size laf atan yok!!sadece moderatorseniz işinizi doğru yapında diye telkinde buluyonuz.terbiyesizlikte üstüne yok.sen kimsin evcilik filan oynuyosunuz diyosun.seni moderator yapanda suç.peygamber oldu sanki töbe haşa.

son olarak sizin acizliğinizi görüyoruz.sizin işiniz buraya üye çekmek.üyelerle konuşamaları alttan almak...ama siz tam tersini yapıyonuz.resmen gidin burdan diyonuz.ayıp.adabını bil.

Hakedene öyle davranıyoruz zaten bu bir.

İkincisi ben görünürde Süper Moderatör'üm. Cezalara çok üst düzey bir durum olduğunda karışırım, kişisel tercihimdir.

Üçüncüsü , sağ üstte gördüğün fanzinden ben sorumluyum.İşim budur. İki lafı bir araya getiremesem , Tanburacı,Ahmet Çakır,Yüksek Sadakat ve niceleri gibi adamlarla röportaj yapamazdım.

Dördüncüsü, neyse dördüncüyü kaldıramazsın bu kadar yeter sana..:asd:

ahmet-cakir-02.jpg

Ahmet Çakır farklı bir spor yorumcumuzdur..:boohoo:

Valla biz insanoğlu ne ilginç değil mi? Kimimiz monitöre gözümüzle bakarız, sende bakıyorsun işte. Orada Ahmet Çakır yazar EŞŞEK kadar, ama sen onu Ahmet Çakar okursun.

Üslubunu takın diyorsun son paragrafta ettiğin cümleye bak. Sen şuan ceza alman gerekir rapor etsem alırsın da ama etmiyorum. Etmeme değmezsin. :) Takıl buralarda. Arada bi baklava desenli kazağına sümüğünü de silmeyi unutma.

(C.Çevik saygıyla selamlıyorum :asd:)

ya inan burda ana avrat küfür etsem senin seviyene düşemeyiz yani.hala devam ediyosun:Dsen akıllanmazmısın hiç.BAŞKA FORUMA GİT,EVCİLİK OYNA,SÜMÜĞÜNÜ SİL,YOK EŞŞEK KADAR.. BUNLARLA SEN NE ALIRSIN BİLİYOSUN DEMİ:2_thumbs_up_-_anima

Uğur Doğan ; Tartışamayı kesermisiniz rica etsem ?

Ceza vermek istemiyoruz kimseye ama birazda uslubunuzu doğru takının lütfen illa çok ceza almak istiyorum diyorsanız çıkış tuşu var basın birdaha gelmeyin neden bukadar antipatik olmaya çalışıyorsunuz ?

ne yazıkki spor yorumcularımız okadar basitleşti ki önüne gelen adamlarla röportaj yapar oldu...adam kendi forumundaki üyeyle nasıl konuşulcağını bilmekten aciz insan işte

ne yazıkki spor yorumcularımız okadar basitleşti ki önüne gelen adamlarla röportaj yapar oldu...adam kendi forumundaki üyeyle nasıl konuşulcağını bilmekten aciz insan işte

Hııı tamam tamam.

Akıyo akıyo sil onu kazağına..

Neyse konu dağılmasın. Derdin varsa PM'den gel .. (PM:Özel mesaj)

Uğur Doğan ; Tartışamayı kesermisiniz rica etsem ?

Ceza vermek istemiyoruz kimseye ama birazda uslubunuzu doğru takının lütfen illa çok ceza almak istiyorum diyorsanız çıkış tuşu var basın birdaha gelmeyin neden bukadar antipatik olmaya çalışıyorsunuz ?

bir dakika ya.siz kimi kovuyonuz.tamam bu sitede moderatorler ceza alıyomu?eğer alıyosa getir ikimizin yorumlarını..hangisinde uslup ağır belirle bunu.ben bir daha gelmicem bu siteye tamammı.hadi bak bakalım.öyle mod arkadaşını korumakla olmuyo:2_thumbs_up_-_anima

bir dakika ya.siz kimi kovuyonuz.tamam bu sitede moderatorler ceza alıyomu?eğer alıyosa getir ikimizin yorumlarını..hangisinde uslup ağır belirle bunu.ben bir daha gelmicem bu siteye tamammı.hadi bak bakalım.öyle mod arkadaşını korumakla olmuyo:2_thumbs_up_-_anima

Ben varım. Buyrun karşılaştırılsın. İstifa etmeye de , atılmaya da hazırım eğer ben hakaret ettiysem..

Siz kimi kovuyorsunuz ? derken ?

Moderatorler ceza almıyor muşmu?

Ben sana ceza verdimmi ?

Sen bir araştır kaçtane moderator arkadaş ceza almış !

Ben sizin ikinizin mesajlarınıda siliyorum uzamasın diye merak etme kimi nerede nasıl uyaracağımızı öğretmeyin isterseniz siz sadece uslubunuzu doğru takının suçlu olan o olsun sen değil.

Biraz sakin arkadaşım nedir bu ?

İkinizin mesajlarını silmekten bıktım.. Biraz sakinleşssin konu açılacaktır

Dostum olay nasıl başlarsa başlasın, olafı bana etseydin(o yumruk sana gelsin..vb) çoktan uçmuştun. Biz sallamadıkça olay yatışsın diye uğraştıkça sen uzatıyorsun meseleyi.

Biraz sağ duyulu olalım lütfen.

Ayrıca burası tartışma topiği değil Barış Özbek topiğidir.;)

Tartışılan konu da Barış Özbek hani,değse bari :)

ilk Tartışmayı açanı tekrardan atarım . kim olursa olsun silmekten yoruldum ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt