Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
G.Sarayımız'da Rijkaard'ın disiplin ilkelerine takılan ilk isim Barış Özbek oldu. Denizli maçında ilk onbirde görev verdiği Barış'ı ikinci yarıda oyundan alan Hollandalı teknik adam, gurbetçi yıldızın kenara geldiğinde elini sıkmaması ve soyunma odasına gitmek istemesi üzerine sert yüzünü gösterdi. Avrupa Ligi'nde 6-0 kazanılan Netanya maçında iki gol atan Barış'ı, Tallinn maçında 18 kişilik kadroya bile almayıp, tribüne gönderen Hollandalı teknik adamın "Rotasyondan hoşlanmayan, oyundan çıkarken tepki gösteren oyuncuya tahammülüm yok" dediği öğrenildi.
Baris'in ortadaki hatasi insan olmasi, 100 kere ayni posizyon yasansa en az 80 kere ayni olay olur.
Abartilacak birsey yok.
Futbolcu sadece sahada belli olmaz. Nitekim bunun örneğini geçen sene Lincoln ile yaşadık. Giyimine,tarzına kimse bişey demedi burada. Fakat Barış yaptığı disiplinsiz tavırlarıyla formayı haketmiyor olmasına rağmen, takımdada oynayacak kapasiteye sahip değildir.
Barış Özbek, mahalle arasında maç yaparken paso koşan, öğrendiği bir iki hareketi devamlı yapan ama bilerek oynamayan, işi sırf 1-2 hareket yapayım olan çocuklar vardır ya.
Barış Özbek o çocuktur işte.
Sevgili Dostlarım ,
Türkiye`ye geleli 2,5 sene oldu ama hala anlayamadığım birçok şey var burada. Mesela Diyarbakır`da gördüğüm kırmızı kart için benden daha fazla üzülen bir kişi daha var mıdır? Cevabı çok basit, elbette ki hayır! Peki böyle bir kartla oyundan atılan ilk futbolcu ben miyim? Onun cevabı da aynı ölçüde basit , hayır!
O kart benim futbola başladığım yaştan beri gördüğüm ilk kırmızı kart. Hatalı mıyım? Evet... Böyle kritik bir maçta arkadaşlarımı sahada 1 kişi eksik bırakmanın yanlış olduğunu biliyorum ve insanların bu konuda eleştirileri yapmasını da doğal karşılıyorum.
Eleştirileri kabul ediyorum ama hakaretleri değil. Çünkü refleksle yaptığım bir hamleyle gördüğüm kartın kişiliğimle, terbiyemle ilgisini anlayamıyorum. Bu hakaretleri edenlerin amaçlarını da çözemiyorum.
Beni tanımayan, hayatımda bir kere bile görmediğim insanlar karakterim hakkında nasıl yorum yapabilir? Toplum önünde konuşanlar söylediklerine, kullandıkları kelimelere dikkat etmeli, ona göre konuşmalılar. Çünkü onlar insanları yönlendirmek, onlara örnek olmak gibi önemli bir sorumluluğu taşıyorlar. Hayatım boyunca kimseye hakaret etmedim, küçük düşürecek kelimeler sarf etmedim. Aynı duyarlılığı televizyonlarda, gazetelerde hakkımızda yorum yapan gazeteci büyüklerimizden de bekliyorum. Aksi takdirde bundan sonra kişiliğime yapılacak her türlü hakaret karşısında hakkımı hukuki yollarla arayacağım.
23 yaşındayım... Hatalarım mutlaka olacak. Herkesten bu hatam için özür diliyorum. Ama hatalar insanlar içindir. Herkes hata yapar, önemli olan hatalardan ders alabilmek. Ben de bu hatamdan ders aldım.
Sapık sapık konuşmayın bir adam kırmızı gördü diye bu kadar yerin dibine sokulmaz.
Buda Barış'tan selam olsun sizlere.
Sapık sapık konuşmayın bir adam kırmızı gördü diye bu kadar yerin dibine sokulmaz.

Hem takmaz diyorsun, hem güler geçer ama hırslanırmış futbolcu yaparmış. İlginç bi takmama şekli.
Rijkaard futbolu biliyor evet. O yüzden Barış'ı oynatmıyor. Umuyoruz ki oynatmayacak da..
Hala bekliyorum Onur. Neden bu kadar korkak ve görmezden gelerek davranıyorsun anlamıyorum.
Deli ve Futbol cahili kim ?
Neden korkayım? gelip dövecen mi? Haddini bilsin herkes.
bu konudaki bazı insanlara yazıklar olsun!!!inanın fenerli arkadaşım var.o bile siz bu barış gibi futbolcuları nerden buluyonuz.adam süper oynuyo.keşke bizdede böyle adam olsa derdi.inanmazsanız msn adresini yazarım o fenerlinin.ayıp.sizin yaptığınız ayıp.bişey bildiğini sananlar,ahmet çakarın akrabası galiba