Uğur Doğan
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 6.582
- 3
- 1.333
Cevap: #8 Barış Özbek
A.TAŞAN tarafından silindi. Konu : Barış Özbek
A.TAŞAN tarafından silindi. Konu : Barış Özbek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
semih bey nerde cezalar.şimdi bende arkadaşlara cevap verebilirdim.hemde bunu süper moderator yapıo.ayrım yapmadan ceza verirmisiniz
Barıs bugün bence GS ortasahasında günümüz futboluna en uygun 2 isimden biri olarak görüyorum .
1.si ikinci takım kaptanımız ayhan antepte forvet arkasında oynama döneminden şaşalı bir besiktas döneminden sonra Lucescuyla birlikte futbolu yeniden ögrendigini söyleyerek takıma defansif yöndende katkı yapmasını gerektigini anlayarak ilerlemis yasına ragmen hala fizik olarakta yeterli bir Ayhan.
2. isimde Barıs Özbektir . Bunun sebebide futbol altayapısını aldıgı almanyadan kaynaklanmaktadır . Belki Barıs hücüm olarakta defansif olarakta tam olmasada hepsinden biraz barındaran bir oyuncu . Ve yas daha genc böyle bir oyuncu kesinlikle harcanmamalı .
Diyarbakır macında gördügü karta gelirsek elbet ki hatalı barıs ama diyarbakırlı futbolcularında onun üstüne oynaması Barısın tecrübesizligiyle birlesmesiyle böyle bir durum ortaya cıkmıs bulunmakta . Ama en tek tesellimiz puan kaybetmedik . Umarım Barısta bu hatasından bir ders cıkarıp kendine tecrübe edinmistir .

10 kişi kaldıktan sonra galiba tazameta kalenin ağzından kaçırdı eğer o gol olsa 2 puan uçmuştu 50 sayfa az bile tartışmışınız kırmızı kartı![]()
Uefa finalinde hagi kırmızı kart gördükten sonra henry atsaydı o kafa golünü ne konuşurdunuz acaba? Düşünemiyorum bile... Daha fazla uzatmayacağım, hagiyle barışı kıyaslayamazsın falan gibi tepkiler gelecek muhtemelen hiç uğraşamam, siz devam edin tartışmaya. 150 sayfa tartışın...(Golü kaçıran mendoza idi)
konu dışına taşma yapma Hagi ne alakakonu dışına taşma yapma
lütfen anlatırdım iki olay arasındaki farkları ama neyse 10 sene önceye gitmeye gerek yok konu uzamasın
![]()
Tam olarak beklediğim tepkiBunu kastetmiştim ama boşver sen tartışmaya devam, ne olacak bu Barış'ın hali? Ya yeseydik o golü? devam devam...
Aynı hatayı 2. kez yaparsa anlarsın o zaman anya nere konya nere![]()
Ben belki anlarım da sana 50 tane başka örnek versem yine de anlayamazsın bence.
anlarım anlarım merak etme bir şeyi savunmak için olayı kişiselleştirme !![]()
Hala bu olayı mı tartışıyorsunuz yuh be !
Anlamadığın örnekle sabitlendi çünkü ön yargılısın bana karşı daha önceki bir olaydan ötürü. Ama illa ki anlamak istiyorsan;
Anlatmak istediklerimin özeti![]()