#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Ne Barış mış ya.:(

Herkesi sükunete davet ediyorum.

Sağduyulu davranan arkadaşlarıma ise teşekkür ediyorum.

semih bey nerde cezalar.şimdi bende arkadaşlara cevap verebilirdim.hemde bunu süper moderator yapıo.ayrım yapmadan ceza verirmisiniz

Uyarı yanlış yazılmış.

Barış Özbek ve futbol dışında yazanlar cezalandırılacak. Yani şu an senin yaptığın gibi yönetim kararlarını yargılayıp futbol dışı konuşanlar.

O kadar saçma şekilde tartışılmışki forumumuzun cidden fenerlilere ihtiyacı yokmuş.Ben tartışmak için değil şuan görüşlerimi bildirmek istiyorum.Barış, Serkan'la birlikte bedavaya geldi.Tam görev adamı.Nerde yer verilirse oynadı.Sağ açık, Sağ bek, liberonun sağı.Hepsinde var Barış.Oynadığı maçlarda da etkisini gösterdi.Diyarbakır maçında atılacağı belliydi refleks adına o hareketi yaptı.Ben Barış'a hala inanlardanım.

Barıs bugün bence GS ortasahasında günümüz futboluna en uygun 2 isimden biri olarak görüyorum .

1.si ikinci takım kaptanımız ayhan antepte forvet arkasında oynama döneminden şaşalı bir besiktas döneminden sonra Lucescuyla birlikte futbolu yeniden ögrendigini söyleyerek takıma defansif yöndende katkı yapmasını gerektigini anlayarak ilerlemis yasına ragmen hala fizik olarakta yeterli bir Ayhan.

2. isimde Barıs Özbektir . Bunun sebebide futbol altayapısını aldıgı almanyadan kaynaklanmaktadır . Belki Barıs hücüm olarakta defansif olarakta tam olmasada hepsinden biraz barındaran bir oyuncu . Ve yas daha genc böyle bir oyuncu kesinlikle harcanmamalı .

Diyarbakır macında gördügü karta gelirsek elbet ki hatalı barıs ama diyarbakırlı futbolcularında onun üstüne oynaması Barısın tecrübesizligiyle birlesmesiyle böyle bir durum ortaya cıkmıs bulunmakta . Ama en tek tesellimiz puan kaybetmedik . Umarım Barısta bu hatasından bir ders cıkarıp kendine tecrübe edinmistir .

Bunlara çok yakın düşüncelerimi yazmıştım daha uzun bir mesajda detaylı olarak ben de birkaç sayfa önce. Katılıyorum yazdıklarınıza...

Reklamın kötüsü olmaz işte, bir kırmızı kart gördü 50 sayfa yazı aldı:) Keşke gollerinden, asistlerinden, iyi oyunlarından sonra da sadece 3 kişi yazmasaydı buraya. Neyse barış kesinlikle kanat veya sağ bek değildir. Hatta oralarda çok kötü oynuyor bence. Rakibin oyununu bozacak, kimse inanmak istemese de vasatın üstünde pas kabiliyeti olan, kaptığı topların yanında hücumda da sürekli etkin(Yaptığı asistlerin dışında arkadaşlarını kaleciyle karşı karşıya bıraktığı pozisyonlar oldukça fazla, hele diğer orta saha elemanlarına göre tartışılmayacak derecede fazla) bir adam barış. Elano'nun 3 gol 3 asisti varken barışın da ona yakın bir rakamı var. Rijkaard yine şans verecektir diye düşünüyorum, çok kızmış da olabilir bu kart mevzuuna ama sonuçta genç oyuncu affedecektir.

10 kişi kaldıktan sonra galiba tazameta kalenin ağzından kaçırdı eğer o gol olsa 2 puan uçmuştu 50 sayfa az bile tartışmışınız kırmızı kartı :asd:

10 kişi kaldıktan sonra galiba tazameta kalenin ağzından kaçırdı eğer o gol olsa 2 puan uçmuştu 50 sayfa az bile tartışmışınız kırmızı kartı :asd:

Uefa finalinde hagi kırmızı kart gördükten sonra henry atsaydı o kafa golünü ne konuşurdunuz acaba? Düşünemiyorum bile... Daha fazla uzatmayacağım, hagiyle barışı kıyaslayamazsın falan gibi tepkiler gelecek muhtemelen hiç uğraşamam, siz devam edin tartışmaya. 150 sayfa tartışın...(Golü kaçıran mendoza idi)

Uefa finalinde hagi kırmızı kart gördükten sonra henry atsaydı o kafa golünü ne konuşurdunuz acaba? Düşünemiyorum bile... Daha fazla uzatmayacağım, hagiyle barışı kıyaslayamazsın falan gibi tepkiler gelecek muhtemelen hiç uğraşamam, siz devam edin tartışmaya. 150 sayfa tartışın...(Golü kaçıran mendoza idi)

Hagi ne alaka :asd: konu dışına taşma yapma :Dlütfen anlatırdım iki olay arasındaki farkları ama neyse 10 sene önceye gitmeye gerek yok konu uzamasın;)

arkadaşlar yapmayın ya :) barış bilmiyorum okuyor mu ama okusa intihar eder ENKE gibi vallahi. arada olur böyle şeyler. öldürecek değiliz ya. hem ne güzelde galip gelmişiz. tadını çıkarmak varken ille de bişeyler bulacağız. Barış geldi de dinamizm geldi ortaya. daha ne isteriz ki ?

Hagi ne alaka :asd: konu dışına taşma yapma :Dlütfen anlatırdım iki olay arasındaki farkları ama neyse 10 sene önceye gitmeye gerek yok konu uzamasın;)

Tam olarak beklediğim tepki:) Bunu kastetmiştim ama boşver sen tartışmaya devam, ne olacak bu Barış'ın hali? Ya yeseydik o golü? devam devam...

Baris'li Galatasaray Baris'siz(Ayhan'li, Elano'lu) Galatasaray'dan cok daha fazla zevk ve guven veriyor. Gerisini futbol dehalarina birakalim :)

Baris bence cok iyi bir oyuncu.

Mucadelesine sapka cikartmak lazim.

Refleks'le yaptigi bir hata icin onu takimdan dislamam, cunku hata yapti, bunu kendisi de biliyor, ve øzur diledi adam gibi.

Baris, sen dinleme bunlari:D Bøyle devam:D yani kirmizi kartsiz:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt