#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Evvela dun ki macta Baris'in oyununu ve mental yapisini bir idrak edelim. Adam hic yapmadigi kadar geriye ve yana oynadi. Neden hic yapmadigi kadar, iste idrak edilmesi gereken sey bu. Baris olabildigince basit oynamaya calisti, zira 3 hafta evvel cok sacma bir kirmizi karttan dolayi az kalsin takiminin maglup olmasina neden oluyodu. En fazla 2 maca kadar kendini bulur. Bunun yaninda aylardan beri diyorum, Sarp oyun yapisi olarak hem Topal'i hem Baris'i bozuyo. Suan orta sahada olmasi gereken en mantikli secim; Baris-Elano-Topal tandemi.

Linderoth'tan sonra bu takimin en iyi on liberosu Baris'tir.

Allah rizasi icin birisi buna sut atmayi ögretsin, nasil bir ayaksa caprazdan vurdugu her sut korner bayragina kadar gidiyor. Sabri'ye 5 yil dayandik az biraz ilerleme kat etti, baska birine yine 5 yil sabredemeyiz.

Evvela dun ki macta Baris'in oyununu ve mental yapisini bir idrak edelim. Adam hic yapmadigi kadar geriye ve yana oynadi. Neden hic yapmadigi kadar, iste idrak edilmesi gereken sey bu. Baris olabildigince basit oynamaya calisti, zira 3 hafta evvel cok sacma bir kirmizi karttan dolayi az kalsin takiminin maglup olmasina neden oluyodu. En fazla 2 maca kadar kendini bulur. Bunun yaninda aylardan beri diyorum, Sarp oyun yapisi olarak hem Topal'i hem Baris'i bozuyo. Suan orta sahada olmasi gereken en mantikli secim; Baris-Elano-Topal tandemi.

Sarp şu an için açık ara en iyi ön liberomuz. Onu bir çırpıda silip atamayız.

Topal-Sarp-Elano orta sahası ilk 25 dakika bütün kontrolü elinde tuttu. Rakibine top göstermedi. %70 topla oynama oranına çıktı.

Pana ilk yarim saat kendi yari sahasini gecmedi bile, neyin top ustunlugunden bahsediyosun. Saga sola oynayarak %70 top bizdeydi, ama hucum da Arda'nin yarattigi pozisyon disinda etkinlik 0'di. Topal ve Sarp yanyana oynayamaz. Bak Elano-Linderoth-Sarp takir takir oynar, ama Sarp ne Baris nede Mehmet Topal'la anlasamaz, anlasamiyo da. Linderoth yoksa en en en iyi tandem Baris-Elano-Topal'dir.

Pana ilk yarim saat kendi yari sahasini gecmedi bile, neyin top ustunlugunden bahsediyosun. Saga sola oynayarak %70 top bizdeydi, ama hucum da Arda'nin yarattigi pozisyon disinda etkinlik 0'di. Topal ve Sarp yanyana oynayamaz. Bak Elano-Linderoth-Sarp takir takir oynar, ama Sarp ne Baris nede Mehmet Topal'la anlasamaz, anlasamiyo da. Linderoth yoksa en en en iyi tandem Baris-Elano-Topal'dir.

İşte benim en çok istediğim 3'lü. Bence mükemmel bir orta saha olur.

Yapma Meriç ne olur ya.

Bugüne kadar Barış mı vardı ki Ayhan kötü oynuyordu. Barış'la Ayhan kaç maç bir arada oynadı Allah'ını seversen.

Ayrıca şöyle her maça bir bahane bulmayalım artık. YEMEDİK arkadaş gol öyle ya da böyle YEMEDİK.

Bu takımlar atak yaptı diyorsun da ya o atakları biz yaptırtmadıysak. Barış'ın oynaması etkili olduysa.

Bu hakikaten bir dönem o bilmem kaç maçta şu kadar pozisyon verdi şu takıma vermedi o takım zayıftı gibi alflar söyleyenlerin yorumları gibi olmaya başladı. Gs'li olduğunu bilmesem ne diyor bu adam derdim.

Hadi koçum hadi.

Çoğu topu kaybettin.

Bu adam sahada ne yapar niye oynar ne oynar ne yapmaya çalışır hiçbirşey anlamıyorum,onlarca lig maçı izliyorum,binlerce oyuncu izliyorum bu adamı çözemiyorum.

Hayvan gibi koşan,yorulmayan arkadaşlarınız varsa Galatasaray futbol takımına yollayın. Çünkü bu adamın bu takımdaki işlevi bu. Koşmak...

Bu adam sahada ne yapar niye oynar ne oynar ne yapmaya çalışır hiçbirşey anlamıyorum,onlarca lig maçı izliyorum,binlerce oyuncu izliyorum bu adamı çözemiyorum.

Gattuso yıllardır ne yapıyorsa aynısını yapıyor.

Gönderin şu adamı da kurtulalım.Barış ve Ayhan'ı sahada görmeye katlanamıyorum.

birakin be futbolculara sallamayi

uyanin artik dünden sonra azize denen yapacagini yapti

Kıçımızı boşa yırtmıyoruz. Yokluktan oynuyor işte..

Biz iyi veya kötü ama skor üreten, pozisyon üreten bir takımdık. Ne zaman Barış'ın adı ilk 11'lere yazılmaya başlandı, işte o zaman puan kayıpları gelmeye başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt